Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte din 10 mai 2010 00:26 de alexnico08
nu ascult.daca esti interesat de ce anume ascult: Nane / David DeeJay / Dj Sava / Morandi / Morris / Timbaland / Rihanna / Puya
O facem doar cu durex O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Faceb din 10 mai 2010 00:21 de valentine
Pana acum, cand apareau destui doritori, faceam conferinta. De data asta, hotarati-va daca vreti pana joi (13 mai) sau daca nu, dupa 25 mai.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap de parul de p din 10 mai 2010 00:16 de compot
Daca nu esti nebun, cum esti ?
Ghici ciuperca...
Sexomane', o sa te faci mai mare si-ai sa-ntelegi!
Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte din 10 mai 2010 00:07 de compot
Bai cacat, tu te-ai exprimat de parc-ai fi atins "nirvana", si nu, nu mai sunt virgin cu 9 luni inainte sa te nasti tu, putin mai mult respect dac-ai prins aluzia:ok: daca tot esti asa curios. Parazitii nu-ti place?
Despre ea, depinde si ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap de parul de pe pe din 9 mai 2010 23:58 de sexomanul
ce drq mai trebuie ma sa scapati de par depe.... =)) in fine daca voi vreti punetiva ceara pe ea:)) sau daca nu lasati paru acolo si bagati .... in gura alora ca nu se supara ce drq le gadilati cu paru sau ce? lasa ca merge si asa barem sa alunece ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 9 mai 2010 23:43 de compot
Da asta conteaza, dar conteaza si cum a ajuns acolo. E o echipa norocoasa. Daca iti amintesti, abia a iesit din grupe!
A dat de Fiorentina unde s-a calificat cu eurogolul ala a lui Robben!
A dat de Manchester Utd, unde iar s-a calificat dupa un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Facebook din 9 mai 2010 23:35 de Machiavelli
Ok...Cand faceti ceva pe mess sa ne spuneti si noua...Noi deocamdata socializam pe facebooci :-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Facebook din 9 mai 2010 23:35 de Psyche
am devenit pro Facebook. imi strang jucariile si ma mut acolo :))
Re: Re: Re: Nu sunt pregatita sa fac sex..el nu in din 9 mai 2010 23:31 de Pischot
Fa cum crezi de cuviinta!
Daca nu esti pregatita, si te iubeste te va astepta pana vei fi, si cu asta basta!
Nici eu nu m-am simtit pregatita timp de 2 ani! Oricat de mult as fi incercat, nu am putut!
Asteapta si cand vei fi pregatita o vei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lipsa femeii din 9 mai 2010 23:09 de valentine
Daca merg pe jos, cred ca ajung in vreo 3 ore la ea. Hai ca nu-i asa lung...:ninja:
Re: Academia de politie din 9 mai 2010 23:07 de Machiavelli
Din cate stiu la Academie sunt mult mai exigenti ca la subofiteri..Multi nu trec probele medicale...un prieten de al meu care poarta ochelari s-ar putea sa ii dea cu flit din prima.Nu trebuie sa ai nicio carie.Nu stiu de operatia de hernie ...
Re: Bubite intinse pe 50% din suprafata penisului din 9 mai 2010 23:06 de razvan
am cosuri albe pe penis si daca le strang ies da imi apar altele ce as putea face
Re: Cum se salveaza filme de pe youtube? din 9 mai 2010 22:44 de Machiavelli
Sunt atatea programe pe net.Poti da un simplu sarch pe gugal si gata ...daca nu te descurci voi fii mai explicit :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 mai 2010 22:41 de Machiavelli
OOOO vezi ca ai pus punctul pe i?...Nu am spus ca nu sunt de acord cu astfel de relatii...Poate sa amplifice si sa condimenteze apetitul sexual.Perfect de acord.Si eu m-as baga atat timp cat pe persoana de langa mine NU O IUBESC.Nu pot fii de acord ...
Re: Re: Re: Sangerare dupa contact sexual din 9 mai 2010 22:18 de Psyche
pai si cum le-ai luat din 30 daca atunci era prima zi de menstruatie?
Re: Re: Re: Re: Cum se salveaza filme de pe youtub din 9 mai 2010 22:17 de Natalya
nu te-am intrebat nimic:)
Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal din 9 mai 2010 22:09 de Machiavelli
OK...Fie cum spui tu...chiar daca stii si tu ca Inter-ul va castiga
:ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Facebook din 9 mai 2010 21:59 de valentine
Sau in cazul de fata, sa poti vedea mai usor tipele de pe sexpert:D:lol::D:lol::D
Chiar nu trebuie facebook...totusi, avem mesagerie privata. Folosita cu cap poate rezolva toate enigmele:alien:
Sau putem face o conferinta pe yahoo messenger ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand ramane gravida ? din 9 mai 2010 21:38 de oralx
Si cam cat ii va intarzia ?asa aproximativ ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte din 9 mai 2010 21:36 de Psyche
ce-mi place elanul indragostitilor!
profitati,sperati,iubiti la disperare,cu patima,in toate felurile si nu ascultati de nimeni si nimic!
viata e scurta ca sa nu experimentezi cat mai multe experiente. bravo ! :heart:
Pagina 862 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |