Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Intrebare..

din 9 mai 2010 10:57 de cherry_dream

pai ... da. chiar daca ejaculezi afara, dupa iti mai ramane sperma pe penis ... plus ca mai e si lichidul ala. deci nu conteaza daca o faci in apa. tot exista riscuri.

Re: Pettingul si sarcina

din 9 mai 2010 10:54 de cherry_dream

tu gandesti? daca aveai lenjerie ... tu cum crezi ca avea cum sa intre sperma in contact cu secretiile vaginale? :blink: nu te mai obosi sa gandesti. raspunsul e tot NU. atata timp cat ai chiloti pe tine, nu conteaza ce faci.

Re: Re: Re: Re: Re: Lungimea sau grosimea penisulu

din 9 mai 2010 10:32 de alexnico08

normal ca [b]NU[/b] o s'o bag cat sa o doara:blink: am intrebat doar,nu aberati...nu am intrebat daca e mai bine sa o doara :wacko::wacko: in sex trebui PLACERE normal:love:,nu durere... :blink:

Re: Re: Despartire... nervi... etc.

din 9 mai 2010 10:31 de kitty_cat

da bineinteles:) si stiu k bataia doare:))) ...ms mult oricum... chiar eram curioasa de parerea voastra. de aceea am scris :p... cum am mai spus.. stiti kre e cea mai tare faza:)) k asemenea specimene chiar se cred superioare prin lucrul asta:))) ...

Re: Re: Intrebare..

din 9 mai 2010 10:26 de alexnico08

inca o intrebare,poate prosteasca... sa zicem ca o fac cu prietena in baie...in apa,ejaculez in apa(afara din ea normal),apoi o bag iara,riscul sa ramana cred ca e. Deci trebui sa o spal,APOI sa o bag iara,nu?

Cateodata.... in pas cu tic-tac-ul orasului tau...

din 9 mai 2010 04:50 de ExoticDream

Cand totul merge alandala si clepsidra a fost rasucita in dusmanie la 180 de grade, cand traiectoriile par sa evadeze din geometria neeuclidiana direct in cea clasica, traditionala, cand in contemplarea aripilor frante te plimbi absent pe strazile ...

Re: Re: Pentru Dr. Sexpert

din 9 mai 2010 03:28 de ExoticDream

Nu am cunostinta despre disparitia mesajelor tale, dar nu cred ca vreunul din moderatori sa fi facut exces de zel doar de amorul artei, o fi existat vreun motiv pentru care "au disparut", voi cerceta. Asa cum stii, in general 5 sunt motivele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Facebook

din 9 mai 2010 03:08 de ExoticDream

No problem! La cat de putin timp liber am, abia reusesc sa intru pe seXpert sa matur atacurile roboteilor, va las voua placerea de a conversa cu politicienii si fotbalistii! Daca ar fi sa mai bantui pe undeva, as alege un "ceva" de calatorie... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 mai 2010 02:31 de ExoticDream

Si la mine s-a pus candva problema asta, dar decizia am luat-o eu.... (tot pentru scoala)... Nu regret. Sportul poate fi o meserie doar daca nu mai ai si altceva "de spus"... :-`:-`:-`

Re: Despartire... nervi... etc.

din 9 mai 2010 02:07 de ExoticDream

Cine te-a injurat o data o va face si a doua oara. Si a treia oara, Si a [i]n[/i]-a oara. Daca ar fi avut cei 6-7 ani de-acasa, nu te-ar fi insultat... INDIFERENT ce greseala (fie ea si enorma) ai fi facut. Un om civilizat are alte metode de a-si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la cart

din 9 mai 2010 00:25 de Psyche

suntem doua,pisi. si nu prea poti vorbi de doua coincidente. mai rasfoieste tu prospectele alea. oamenii mai vorbesc aici si din experienta,nu numai din biblii imaginare.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care este diferent

din 9 mai 2010 00:21 de Machiavelli

Stii ce ai de facut.Te-am mirosit de la inceput din prima postare.Treci prin ce am trecut si eu candva.Asa ca stii tot ce trebuie sa stii pentru a te "compensa".Stai linistit.Daca fata va dorii sa fie cu tine te va contacta .I-ATI GANDUL DE LA ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la cart

din 9 mai 2010 00:17 de Machiavelli

Crezi ca esti mai informat(a) ca simina?Nu cred.Pariez ca zilele astea te va lamurii cu ou si cu otet:,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care este diferenta dintr-

din 9 mai 2010 00:01 de Psyche

cartile au fost puse pe fata. in momentul in care cineva te acuza de a fi stresant,are curajul sa o faca,iti poti da seama si singur cat ii pasa de tine sau de sentimentele tale,de ce consecinte poate avea faptul ca ti-a spus-o. a afirmat-o,acum ...

Re: Re: Re: Re: Despartirile

din 8 mai 2010 23:28 de Machiavelli

Draga mea...deocamdata din cate se inteleg, relatia dintre voi doi nu este mai multa decat o joaca de iubitul cu iubita.Ai spus ca ai 15 ani cred ca nici el nu are mai mult.Daca era ceva adevarat intre voi doi cel putin si din partea lui nu se ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa scap de incruntat?

din 8 mai 2010 23:19 de Machiavelli

Nu stiu.Incearca sa zambesti cat mai mult.Apropo cred ca stii ca nu e bine sa stai incruntata deoarece atunci sunt mai multi muschi ai fetei care se solicita fapt ce poate duce la o imbatranire mai rapida,riduri de altfel.Spune si tu in fiecare ...

atat

din 8 mai 2010 23:18 de Psyche

sunt pur si simplu lucruri care nu se pot cumpara si nu pot fi compensate de nimic in viata,printre astea se numara si dragostea speciala a unui parinte pentru copilul sau. asta e cea mai adevarata si mai sfanta(chiar daca cuvantul asta nu isi are ...

Re: Pettingul si sarcina

din 8 mai 2010 23:11 de Machiavelli

BIA tu te auzi ce spui?:blink: Cum mama masii sa iti intre spermatozoizii in contact cu secretiile vaginale din timp ce aveai lenjerie?Dute draga mea si fati un test de sarcina daca nu esti asa sigura :ok:

Re: Re: Re: Re: Cand ramane gravida ?

din 8 mai 2010 23:05 de oralx

Eu intrebam daca e ceva normal la o fata dupa ce se dezvirgineaza sa ii intarzie ciclu !

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care este diferenta dintr-

din 8 mai 2010 22:54 de Machiavelli

Las-o fratele meu..Ti-a spus ce vrea.E clar..Trebuie sa accepti realitatea altfel o sa te amagesti de unul singur :`

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 865 din 3731
«   1 ... 862   863   864   865   866   867   868 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare