Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Care este diferenta dintr-o ob din 8 mai 2010 22:46 de back
poi am tot chemat-o in oras de multe ori si zicea ca tot are treaba si dupa aia am intrebat-o nu vrei asa-i...si o zis ca da....si o zis ca sunt stresant....dar ea nu imi zicea adevaru ca nu vrea sa iasa numai daca am intrebat-o eu.....da si so ...
Re: Re: Re: Re: Care este diferenta dintr-o obsesi din 8 mai 2010 22:28 de Psyche
fi mai explicit daca vrei rezultate.
te-ai bagat in vorba/seama cu ea. cum ai procedat,ce ai facut,cum a reactionat? cum ai constatat ca nu te mai ia in seama? e indiferenta,e schimbata? nu crezi ca mai e posibila [b]vreo[/b] legatura? de unde ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte din 8 mai 2010 21:06 de ari
Nu esti informata deloc"destul de bine",ia pune tu manuta si citeste prospectul si mai vb apoi.
Si poti tu sa o faci si din prima zi ca doar pe pielea ta o faci,daca nu ai ramas nu inseamna ca nu se poate,poate esti tu infertila :lol:
dar de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 19 ani... din 8 mai 2010 19:46 de crys
prost esti tu taranule):(
Re: Re: Virgina la 19 ani... din 8 mai 2010 19:45 de crys
eu vreau s vb cu tn cum as putea?:rolleyes::unsure:
Re: Prietena mea este proasta din 8 mai 2010 19:25 de kitty_cat
hmmm....tipic. sa sti ca nu toate fetele sunt proaste. si nu e vorba ca iau apararea k din pacate sunt foarte multe fete asa. dar aici depinde de ce le place baietilor, daca va place o fata care e buna doar la sex si stati cu ea ca e frumoasa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 20 de ani si sunt v din 8 mai 2010 19:02 de Psyche
dincolo de activitatea sexuala sunt aspecte mult mai importante care primeaza intr-o relatie. poate fata aia care si-o trage la 13 ani n-o sa aiba aceiasi problema cu lipsa de respect a partenerului pe care care o ai tu la 21 de ani chiar daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte din 8 mai 2010 16:44 de simosimina
5-7 zile eu asa stiu.
Sunt informata destul de bine, stai tu linistit/a.
:lol::lol::lol:
P.S...eu am facut-o din ziua a 4-a si nu am mai ramas insarcinata:blink:
asa ca...adio:lol::lol:
Re: Cand ramane gravida ? din 8 mai 2010 15:42 de cherry_dream
5 e cam mult.. 3 zile sunt sigure. e vorba de metoda calendarului. practic,in zilele alea este perioada nefertila, si nu poate ramane insarcinata. pot fi si mai multe zile, daca are un ciclu regulat ... daca nu, e cam greu sa stabilesti cu ...
Re: Da urmarestemi sfaturile din 8 mai 2010 13:46 de Machiavelli
Ti-ai uitat replica:"La naibaa":lol:
Probleme penis din 8 mai 2010 13:29 de chiriacandrei
Buna ziua,ma numesc Andrei si am 17 ani si am apelat la acest forum deoarece mi-e rusine sa ma duc la urolog si sa vorbesc cu parintii mei asa ca voi trece direct la subiect ... De la 14 ani am o problema cu penisul, cand este in stare de "dormire" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisulu din 8 mai 2010 08:29 de Mark
cred k ar trebui sa fie un pic mai mare (vreo 2-3 cm)
io am 14 ani si oam de 16 deci...ma simt mandru :D
Re: Nu mai stiu ce e in sufletul meu!!! din 8 mai 2010 04:06 de ExoticDream
Eu nu inteleg o chestie: l-ai iubit pe fostul, OK, cum se face insa ca in numai doua luni ai ajuns sa iubesti pe altcineva? Ca partenerul actual sa te iubeasca este posibil daca te cunoaste mai demult si sentimentele lui s-au infiripat inainte de ...
Re: Re: sal din 8 mai 2010 03:51 de compot
Ador ironiile tale!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mai 2010 03:33 de ExoticDream
Eu inteleg doar prima parte (cu mentiunea ca refuz ideea de a face asta atat in fata partenerului, cat si in alte ipostaze), cea de a doua imi straneste aceeasi repulsie...!!! O consider un mod pervers de a ma insela!
:devil::devil::devil:
Re: sal din 8 mai 2010 03:21 de ExoticDream
Ai facut, din intamplare, sex dupa prima luna?
Daca nu, stai linistita, organismul tau de-abia "se obisnuieste" cu ideea de menstruatie, se va reglementa dupa cateva saptamani/luni, si eu am patit asa, si tot in apropierea varstei de 14 ...
Re: Parola de Mess.... destainuita partenerului? din 8 mai 2010 02:19 de Bozgoru
da imi stie parola.. da ii stiu parola... ne-am dat parolele la inceput acu 2 ani sa ne dovedim increderea... si doar atata ca nici eu.. si nici ea nu intra pe id-ul meu... asa ca daca relatia e serioasa poti sa i-o dai partenerului.. adica s anu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Facebook din 8 mai 2010 01:58 de Bozgoru
rostul este de a vedea ce locuri au mai viztat prietenii tai... ce au mai facut.. cum a fost in vacantza.. cu cine s-au combinat ( daca si-au pus prietena pe profil)... schimbul de comenturi e irelevant
Re: Re: Re: Varsta din 8 mai 2010 00:26 de Machiavelli
Nu stiu daca ai observat dar iubitul tau are 25 si al fetei 48 ..e o mica mare diferenta.Mai avea un pic si era tacsu-mare.No offence:ok:
Re: Re: Re: Re: o melodie ..... din 8 mai 2010 00:06 de anonim
daca ca uitati vreunu la dansez pt tn stiti cum se numeste melodia pe care a dansat morosan samba / salsa nuj sigur , ..aia cu " dansul e.. " e defapt o melodie latino si nu stiu etc.. daca o stiti ziceti`mi ms .:-s
]
Pagina 866 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
183 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |