Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: M-am obisnuit sa-i spun prietenului meu totul

din 4 mai 2010 00:31 de ExoticDream

Daca il iubesti sau esti pe-aproape, este firesc sa simti ca vrei sa-i spui totul, asta face parte din dorinta de a forma impreuna cu el un intreg. In mod normal, acest "raport", dat de bunavoie si nesilit de nimeni, nu stirbeste nicicum ...

Re: Sex ca la carte

din 4 mai 2010 00:03 de ExoticDream

[b]NU!!![/b] Tie chiar nu-ti pasa de organismul ei sau esti doar.... prost informat? Asa cum ti s-a mai spus, Yasmin e OK daca se ia ca anticonceptional zilnic, nu merge o data si gata. Prietena ta este cam tinerica pentru a lua asa ceva, ar ...

Re: Sex neprotejat in ultima zi de ciclu

din 3 mai 2010 23:53 de Psyche

nu esti insarcinata. erai in perioada nefertila si daca nu vorbim nici de ejaculareB) fa-ti testul de sarcina la 10 zile dupa pentru linistea ta personala,dar eu spun sa dormi linistita.

Re: transformari

din 3 mai 2010 23:47 de Psyche

din punct de vedere fizic,am auzit si eu cum ca procesul de dezvoltare ar fi sporit de activitatea sexuala,la mine personal,s-a aplicat,in timp indelungat,desigur,dar nu pot afirma ca nu e ceva mai mult decat unul dintre miturile despre ...

Re: Re: Unde ati sarbatorit 1 Mai muncitoresc?

din 3 mai 2010 23:47 de ExoticDream

Doua alergaturi zapacite pe plaiuri mioritice (deh, criza...) a cate 600 km/zi plus o zi de relache a la maison (printre file de carte, albume de tot felul, franturi de filme si vise etc.), pe care o regret.... P.S. Nu-mi plac sarbatorile impuse ...

Re: Sex ca la carte

din 3 mai 2010 23:46 de simosimina

Pastila gen Yasmin...în primul rând Yasmin este anticoncepţional şi se ia zilnic! Pilula de a 2a zi este cu totul altceva (se ia maxim de 2 ori pe an), este foarte toxică! Escapelle sau Postinor 2..nu Yasmin! [b]dacă[/b] te iubeşte ...

Re: transformari

din 3 mai 2010 23:40 de simosimina

dacă nu le vei spune tu..nu au cum să ştie...cât despre schimbări...poate la nivel psihic:)

Re: ce sa fac????

din 3 mai 2010 23:40 de Psyche

pai .. in primul rand? ti-o cere cineva? daca te-ai obisnuit sa o faci de bunavoie,inseamna ca asa iti placea. de ce ai brusc nevoia sa ascunzi. de ce nu ar fi bine? ar fi bine pentru ca sporeste comunicarea intre voi,pentru ca faptul in ...

Concerte, expozitii, concursuri.... in curand!

din 3 mai 2010 23:38 de ExoticDream

Au cam trecut sarbatorile traditionale romanesti si importate (de la Sfantul Nicolae incoace, romanul o tine tot intr-o petrecere!), pana la vacanta mare sau concediu mai avem doua luni (timp in care trebuie sa punem un banut deoparte), asa ca m-am ...

din 3 mai 2010 23:36 de simosimina

există şi o posibilitate de a fi rămas însărcinată, însă e mică... Dar data viitoare aveţi şi voi grijă şi protejaţi-vă!!

din 3 mai 2010 23:02 de Machiavelli

2 minute draga? ce sa faca..chiar daca el ti-a spus ca nu si-a dat drumul in timpul actului sexual se secreta o substanta ce se aseamana spermei care poate duce la un rezultat nedorit...un test de sarcina ar fii cel mai binevenit:ok:

Re: Re: Fimoza - un impediment in viata sexuala?

din 3 mai 2010 22:31 de Fofoto35

chiar daca nu rezolvi prin "intindere", ori normal ori cu creme gen 'dermovate', nu ar trebui sa ai probleme in conditii normale (partenera umeda etc) operatia aproape sigur o vei regreta cand ai alternative mult mai simple la dispozitie. ...

Re: Re: Re: Despartirile

din 3 mai 2010 21:57 de Camelia44

Buna!Ma numesc Camelia si am 15 ani.Ma puteti ajuta cu o problema?S-ar putea sa nu fie chiar despre aceasta tema,dar sunt disperata.Am sa va spun povestea in amanunt.Intr-o noapte am fost in parc,si era acolo un baiat cu care eu mai fusesem inainte ...

Sex neprotejat in ultima zi de ciclu

din 3 mai 2010 21:50 de Sorina

probabil ca mai sunt mesaje pe subiectul asta dar nu am gasit si stiind ca am mai trecut pe aici cu o nelamurire si ati fost foarte amabili mai trec. am facut sex cu prietenul meu in ultima zi a ciclului, fara prezervativ. (nici nu iau ...

Re: raspuns va rog

din 3 mai 2010 21:41 de toy

banuiesc ca te faci cu lama. Daca este asa aceasta reactie este normala. Eu iti recomand sa te epilezi cu ceara la un salon daca nu ai curaj sa te faci singura acasa

Re: Re: Sanii

din 3 mai 2010 20:34 de Obyryk

se lasa sanii...de ce?...si nu pune mana decat daca este curat...

Re: Re: Re: Re: Are ceva?

din 3 mai 2010 20:27 de McLove

Deci sa inteleg ca o pui sa ia pastila de a doua zi, doar ca sa aveti ce face? Esti idiot... Crezi ca daca faci 18 ani, ea trebuie sa iti zica "la multi ani!" in felul asta? Esti (iar) idiot... Daca ai impresia ca viata sexuala e ceva de unde ...

Re: Re: Are ceva?

din 3 mai 2010 18:59 de Pischot

1.Yasmin nu e pilula de a doua zi! Sunt contraceptive... :blink: 2.Daca o lasi libera, dar in schimbi devi putin indiferent pe fundalul libertatii, sau devii gelos pentru niste nimicuri, e posibil sa-si indrepte atentia spre o alinare. Dar daca ...

Re: Are ceva?

din 3 mai 2010 18:19 de Psyche

1. Yasmin sunt contraceptive ce se administreaza in mod constant,nu dupa contactul sexual. Deci nu vad cum va protejeaza in cazul asta. Eventual sa ia o luna si mai apoi sa le lase,dar i-ar deregla intreg ciclul menstrual. Ramane la alegerea ...

Re: de ce? :D

din 3 mai 2010 18:11 de Psyche

nu te simti frustrata asupra subiectului deloc. incercati un lubrifiant,sunt destule si apoi treceti la treaba incet,cu rabdare .. nu-i permite "jucariei" sa se astampere. actul sexual nu trebuie sa se desfasoare mecanic. preludiul e ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 874 din 3731
«   1 ... 871   872   873   874   875   876   877 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare