Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Aparitia spermei din 19 apr 2010 19:56 de ala
O mama...si eu am 11 si il am de 14 jumate..cine esti tu ? Tom degetel?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere din 19 apr 2010 19:11 de roxana
[u]pai daca ai fost racita asta e cauza si eu am fost racita dar dupa aceea mi-a venit nu te speria[/u]:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere din 19 apr 2010 19:11 de roxana
[u]pai daca ai fost racita asta e cauza si eu am fost racita dar dupa aceea mi-a venit nu te speria[/u]:ok:
[u]pai daca ai fost racita asta e cauza si eu am fost racita dar dupa aceea mi-a venit nu te speria[/u]
[u]pai daca ai fost racita asta e cauza si eu am fost racita dar dupa aceea mi-a venit nu te speria[/u]
Re: Masturbare din 19 apr 2010 18:36 de Love20
Simti nevoia de a te masturba din cauza ca tu inca nu ai facut sex..si duci lipsa:ok:
Re: Re: indraznire din 19 apr 2010 17:50 de Psyche
tu esti un experiment esuat al existentei!
daca chiar esti in cautare de senzatii noi si tari,alege un parc mai putin populat,pentru o ora tarzie.daca "ti-o" trebuie in mijlocul zilei,eu zic sa te rezumi la niste saruturi care sa sugereze ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 apr 2010 15:13 de alycia
am mai spus,in acele momente aveam o stare de euforie pe care nu o puteam controla..nu constientizam ca este cumnatul meu sau ca am un iubit,nu mai stiam despre ce e vorba.a2a zi mi-am adus aminte ce am facut,am mai spus,nu stiu cum,dar mi-am ...
Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri... din 19 apr 2010 13:47 de eu
da da:)))))))))))))))) wsm
Re: Unde dispare dragostea? din 19 apr 2010 02:13 de ExoticDream
Eu sunt de acord cu ceea ce scrie Pasaroi, insa, intr-adevar, pentru acea convergenta absoluta pe intreg intervalul de timp pe care il ai de trait din momentul in care ai inceput acea relatie de cuplu fascinanta, este nevoie ca o multime de ...
Re: Re: Sex la 13 ani fara prezervativ din 19 apr 2010 01:48 de ExoticDream
Si ce daca sunt fertili? Trebuie musai sa insamanteze?
:blink::wacko::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Sex Web? din 19 apr 2010 01:44 de ExoticDream
Ciudat mi se pare ca prietena ta are astfel de specimene (majoritatea plini de asemenea "idei"!) in lista de messenger! Daca unul din lista mea ar face asta, l-as sterge urgent de-acolo!
:wacko::wacko::wacko:
Re: Energie pe timpul noptii/somnolenta pe timpulz din 19 apr 2010 01:31 de ExoticDream
Da!
Da, daaaaaaaaaa!
Da, da, daaaaaaa!
Nu le-as numi chiar probleme, ci mai degraba obisnuinte nu tocmai bune, care tin de felul nostru de a fi (bioritm), de programul impus pe care il avem si de modul in care ne pricepem sa ...
Re: Cum sa procetez cand fetei i se rupe himenul? din 19 apr 2010 00:29 de Psyche
se rupe,se rupe..ce e anormal?doar nu crezi ca tasneste si nu mai sti pe unde sa te bagi sa te adapostesti?
nu e nici un tam-tam,se rupe o pielita,curge putin sange si gata.intindende-ti un prosop sub ea(presupunand ca nu e ea deasupra,in cazul ...
Re: INTREBARI PENTRU FETE din 18 apr 2010 23:45 de monyforyou
conteaza tot la un barbat ,conteaza si la o femeie
si anume
uneori fizic nu prea dar ceea ce imi place e sa fie vorbaret si cu noi ideei
sa stie ce vrea de la viata ....si cred ca am zis tot
pentru mine fizic ceea are importanta e privirea ...
Re: Re: Re: Re: Re: amicitia dintre un baiat si o din 18 apr 2010 23:35 de monyforyou
instinctul imi da semne ca as putea fi un posibil viitor prieten pt ea si ca ea sondeaza terenul. nu vreau sa ma entuziasmez asa ca o sa a comport normal cu ea si o sa vad ce se intampla. incerc sa gandesc cu mintea si nu inima ca sa nu ma frig. lol ...
Re: Amicitia dintre un baiat si o fata din 18 apr 2010 23:30 de monyforyou
Problema 1: ce o fi vrut sa zica cu "nu pot", ca nu ii place de mine fizic sau nu poate din cauza tipului care e in trecut. chiar nu am putut sa imi dau seama si nici sa o intreb
Problema 2: daca ma dau amic cu ea si incep sa ii fac confidente ...
Pagina 895 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
67 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |