Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 apr 2010 10:15 de Theodoraa
Iti multumesc frumos:)
Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube din 18 apr 2010 09:26 de iuli
uiate in ochi lui:rolleyes::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 apr 2010 06:46 de Pasaroi_Cuminte
Vorbim de quasi-viol sau [i]QuasiviolusGhilimellus[/i] ?! :cat:
"pleonasm" :cat:
Daca nenea McAllister e quasi-suparat pe fuzzy-viata asta nu inseamna ca toti trebuie sa fim suparati pe viata.
Ca tot suntem la acest topic , am gasit un ...
Re: Re: Re: Re: amicitia dintre un baiat si o fata din 18 apr 2010 04:16 de coyo80
ca sa o scurtez sa nu mai povestesc si discutiile avute cu ea o sa mentionez ca i-am facut confidente intime :-` iar ea mi-a mentionat iar o povestioara despre fostul ei prieten cu care inca tine legatura. cred ca il mai are inca in minte. am ...
Re: Re: Re: amicitia dintre un baiat si o fata din 18 apr 2010 04:04 de coyo80
revin cu informatii noi. exact cand nu am mai cautat-o si eram sa cred ca nu prezint nici un interes pt ea, m-a sunat ea la 10:30 noaptea si am vb pe telefon ca apoi sa ma intrebe brusc daca nu merg cu ea sa manance ceva ca ii este foame. am mers, a ...
Re: Re: Re: Un ajutor din 18 apr 2010 02:33 de ExoticDream
Este posibil ca si ea sa fie virgina, dupa cum tot posibil este ca semnalele pe care ti le trimite sa insemne ca ar vrea sa treceti la o etapa noua in relatia voastra. Nu stiu cat de bine merge comunicarea intre voi, insa poate nu ar fi rau sa ...
Re: Design Casa din 18 apr 2010 02:07 de ExoticDream
Partea cu gradina exotica suna bine, as "planta" acolo un leagan-balansoar si un hamac... mmmmmmm!
Chestia cu "scara interioara" si podul iarasi imi place, intotdeauna mi-am dorit un apartament gen duplex, cu camera de sus mansardata (ador ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt prea inal din 18 apr 2010 01:48 de ExoticDream
Mie mi se pare ca un barbat la 1,70 m este... scund, la fel o femeie la 1,55.... M-am obisnuit sa consider ca fiind normale inaltimi de 1,80 m la baieti, respectiv 1,65 - 1,70 la fete... Daca nu te ajuta ereditatea prea mult si tii sa fii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 apr 2010 01:30 de Pischot
Nu va mai intepati, impungeti-va!
... Teo, Arati foarte bine! :-*
Si daca tot va certati,va adresez si eu o intrebare; dar sa raspunda toata lumea si fete si baieti: V`ati gandit vreodata sa luati ore de Balet?
Nu v-ar fi drag sa fiti ...
Re: Design Casa din 18 apr 2010 00:44 de compot
Ai postat sa te lauzi?
Fa-ti casa cum vrei tu, nu sunt designeri in domeniul respectiv p-aici...
Re: Re: Ce sa fac sa ii plac colegului? din 18 apr 2010 00:17 de byaaa
eu am avut o situati asemanatoare numai ca baiatul nu se dadea la mine...el avea prietena cu un an mai mica si el mi-a zis ca se cam plictiseste cu tipa aceea si eu i-am zis ce simt pentru el si daca vrea sa fim inpreuna si mi-a zis ca da si ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2010 22:43 de Theodoraa
Esti o persoana...foarte frustrata.:)) Din tot acest topic certa ta stupida ma amuzat grav pe ziua de azi;) M-am cam plictisit sa citesc comentarii idioate respectiv nelasubiect:) Iti doresc o seara placuta!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ba din 17 apr 2010 22:30 de valentine
Esti prea limitat in ale sexului ca sa iti dai seama cand cineva vrea sa faca pe maestrul in ale sexului si cand nici nu ii e gandul la asa ceva. Pe mine ma regasesti in a doua categorie. Nici nu vreau sa ma gandesc ce aveai de spus daca incercam ...
Design Casa din 17 apr 2010 22:25 de o fata
buna. am sa va cer o parere.
eu am o casa la curte doar cu un etaj.
am o curte exotica cu fantani,bancute etc.
casa are camere care trec unele prin altele iar camera mea este despartita cum ar fi de toate acele camere. in camera mea este un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2010 22:23 de Theodoraa
Doamneee cu ce te-am contrazis.. ? Tu nu vezii??? ca numai tu ai cv de zis in contradictoriu??? nu vezii esti orb citeste absolut tot acest topic sa vezii cat de mult te-ai certat cu lumea pe aici si toate astea pentru ce? ca sa ce? sa arati ca ce? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ba din 17 apr 2010 22:09 de Theodoraa
De ce tot ti mortisi sa te certi cu cineva de pe aici de ce tot .. te afecteaza atat nu ma cunosti nu te cunosc .. cu ce te incalzeste sau raceste.. persoana mea??? ce tot te stresezi atat ce vrei sa ne arati tuturor?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2010 22:09 de McLove
Explica-mi sensul acestor cuvinte...
Ii vad pe toti: "de ce te ataci?".
Ce semnifica asta? Nu incep sa ma iau la bataie, nu sunt SM, nu ma injur singur...
In ce sens ma atac? Macar, daca tot incerci sa ma contrazici, lasa cuvintele de ...
Re: Re: Re: sex cu fostul? din 17 apr 2010 22:06 de McLove
Sincer, "c.urva" nu se refera la cele de pe centura...
Nici macar nu e o jignire, spusa cum trebuie.
Dar, sa zicem ca tu stai cu un baiat... il iubesti si el si-o trage cu fosta, ca ii place. E bine ce face?
Sau, la femei, e diferit? :huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ba din 17 apr 2010 22:06 de Theodoraa
Bun minte cu ce scop asi minti???? Pe cine sa impresionez? Niste oameni pe care nui cunosc si nu-i voi cunoaste vreodata? Care este scopul si de ce tot te ataci?
Re: Re: Re: sex cu fostul? din 17 apr 2010 21:00 de valentine
Baby, tu inca nu ai invatat sa faci diferenta dintre obiectivitate si subiectivitate.
Daca eu vreau sa ma culc cu fosta si reusesc, n-o consider pe ea curva. Insa, daca aud ca alta tipa si-o pune cu fostul, am tendinta sa o numesc curva si alte ...
Pagina 898 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
88 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |