Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: oare la ce ajuta daca faci sex?

din 12 apr 2010 18:13 de SoRyNa:X:X:*

in niciun caz nu dispar daca faci sex...eu fac sex si nu mi-a disparut niciun cos ma rog nu am dar imi apar atunci cand trebuie sa imi vina:P:~*:~*:-*

Re: Re: Re: Am o intrebare....

din 12 apr 2010 17:37 de ALex

nu frate daca faci sex nu iti dispare mici un cos

Re: Re: Re: Re: Prietenie dupa despartire?

din 12 apr 2010 17:30 de McLove

Eu de ce nu am noroc de proaste ca tine? :(( Sunt blestemat!!!

Re: Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca?

din 12 apr 2010 16:57 de alynuch

Nu cred ca poti sa faci asta,iar mie mi se pare ca el te foloseste doar ca sa o faca geloasa pe fosta...sau poate ii e frica sa iti arate ca te iubeste(ceea ce e mai putin probabil).Sfatul meu este sa te porti si tu indiferenta cu el macar o ...

Re: Re: Re: Re: sunt foarte speriata va rog ajutat

din 12 apr 2010 16:18 de lala

adevarul este ca sunt foarte stresata deoarece vad ca nu apare imi da semne ca ar venii adik chestia aia alba spre galbuie sanii ma dor la fel si ovarele in plus si dureri de spate....imi este frik sa fac un test de sarcina:((:wacko:

Re: Re: Re: lichid preerectial

din 12 apr 2010 14:44 de cherry_dream

nu conteaza daca e virgina sau nu. pai daca are lichid pe mana, da ... bine, sunt sanse mici. ghinionist sa fii ... dar ... asadar, mare grija!

Re: Re: Re: Prietenie dupa despartire?

din 12 apr 2010 14:10 de kudica5000

M-am despartit de prietenul meu in urma cu o luna.Am fost certati,dar acum cica suntei prieteni buni.Tot insista,zicea ca de ce sa fim certati si sa ne uram..vorbim despre orice.. el acum s-a impacat cu fosta de cateva zile,si mi-a zis ca ii este ...

Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 12 apr 2010 13:31 de tdb

poti sa-ti spun ca io am patit chestia asta..am luat o perioada antic shi dp 2 sapt dp ce am renuntat la ele mi-a venit shi dp nu am mai avut menstruatie timp d 3 luni...deci linisteste-te ca sunt multe pers ca shi u...nu-ti face griji...mi-am ...

Re: Eu virgina..el nu

din 12 apr 2010 13:02 de barbie_girl

De ce aproape toate fetele considera virginitatea o "problema" ????????????:blink: Cat despre inceperea vietii sexuale.. fa-o doar daca vrei si tu .. nu doar ca vrea el lucrul asta. Rusine nu are de ce sa iti fie, din moment de zici ca ...

Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar feme

din 12 apr 2010 12:33 de DonDragosh

sperma e chiar sanatoasa. e cea mai buna substanta multivitamine si multiminerale naturala. asa ca ai si un mare beneficiu din aceasta placere.(incurajez bautul de sparma in randuul femeilor:devil: ) dar cu urina cred c faci baza pana la urma. iar ...

Re: Re: Re: Re: Luna plina => transpiratie => agit

din 12 apr 2010 12:19 de barbie_girl

Da .. copilaria si-a petrecut-o la tara.. intr-o comuna aproape de Dunare .. cam la vreo 6 km. Cat despre pisici nu stiu ce sa zik lui ii plac pisiciile.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luna plina => transpiratie

din 12 apr 2010 12:16 de barbie_girl

Nu, nu se intampla des.. doar in noptile cu lina plina.. si nu se schimba in nici un caine fizic doar ochii ii are diferiti in rest este la fel .. doar k este mult mai agitat .. si foarte foarte ciudat. Ceva psihic nu cred ca are.. are toate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Luna plina => transpiratie =>

din 12 apr 2010 11:54 de McLove

barbie_girl, probabil era drogat... Se intampla des? Ori incearca sa te sperie, ori e ceva psihic. Nu exista vampiri, sunt unele persoane care au o anumita boala psihica, care beau sange. Nu mai credeti tot ce spun astia in filme, ca oamenii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 apr 2010 10:42 de lary

Daca chiar o iubesti cu adevarat asa cum spui ...nu trebuie sa iti para rau k nu ai facut-o sau ka ea nu vrea sa o faceti.Te asigur ka si ea isi doreste mai mult decat tine chestia asta..dar fetele in primul rand sunt mai fricoase..si mai timide..si ...

Re: Re: imi e rusine de el:unsure:

din 12 apr 2010 02:54 de alexnico08

ai grija... poate sa te lase pe urma... si nu'l va durea deloc,tot pe tine o sa te doara ca i te'ai oferit.Vezi daca chiar te iubeste,sa nu regreti(!)

Re: As vrea sa stiu daca....

din 12 apr 2010 02:09 de ExoticDream

Daca o iubesti, inseamna ca ii respecti dorinta si vei mai astepta. Daca pentru tine sexul valoreaza mai mult decat sentimentele, atunci fie o vei santaja sentimental, fie vei merge la alta. Faptul ca iti pui aceasta problema demonstreaza cam de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce car

din 12 apr 2010 01:51 de ExoticDream

Daca tot ai citit cartea, poti vedea si ecranizarea... Eu.... recitesc povestiri de Kafka, iar in metrou ultimul Beigbeder. ;););)

Re: Re: Re: Luna plina => transpiratie => agitatie

din 12 apr 2010 00:29 de valentine

Intreaba-l de curiozitate daca copilaria si-a petrecut-o la tara sau in zone din astea mai pustii si daca a patit vreodata sa se trezeasca cu campul plin de pisici cand umbla noaptea... Nu ma intrebati de detalii:ninja:

Salut, Deci Sa-ti Raspund la Intrebarea Ta Virginu

din 12 apr 2010 00:22 de Sergiu

deci parerea mea, personala este sa o iei cu vrajeala pe fata ii zici asha in felul urmator : iubita mea ai dori sa-ti incepi viata sexuala cu mine daca zice ca nu e inca pregatita o iei altfel : iubire, eu te inteleg pe tine ca fata dar trebuie sa ...

Re: Re: Luna plina => transpiratie => agitatie..et

din 12 apr 2010 00:11 de barbie_girl

Ii creste par in palma? Ii ies coltii? Te musca de gat? :rolleyes: Si nu, nu ii creste par in palma, nu ii ies coltii..de muscat.. nu ma musca doar daca se intampla ca in momentele alea sa imi curga sange de la buza deget etc ( lasati baza ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 909 din 3731
«   1 ... 906   907   908   909   910   911   912 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare