Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Probleme la telefon (blocare numar din 9 apr 2010 18:04 de Danny_DaBoss
asta e.. eu sunt fan nokia de f multi ani iar ultima achizitie ma multumeste pe deplin.. nokia n900
Re: oare sunt insarcinata? din 9 apr 2010 17:55 de Psyche
e cam mult sa-ti intarzie atat.
ai dreptul sa sti,daca a ejaculat in vaginul tau e prea posibil sa fi ramas insarcinata,daca nu,exista picatura placerii si in cazul asta,poti fi o ghinionista si sa fi ramas.
luand in calcul ciclul tau ...
Re: Re: Re: erctie neasteptata din 9 apr 2010 17:50 de Psyche
e normal.mai ales daca ai o imaginatie putin cam "patimasa".
foloseste pantaloni mai grosi,tine-o pe genunchi daca chiar vrei sa eviti sa observe,dar nu e mare lucru oricum.
Re: As vrea sa stiu daca.... din 9 apr 2010 17:10 de Psyche
nu ar avea cum sa-si dea seama,daca asta e intrebarea.
dar de ce sa nu astepti tu frumusel momentul implinirii.sunteti amandoi virgini,o sa fie un moment desavarsit.
Re: As vrea sa stiu daca.... din 9 apr 2010 16:58 de McLove
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar voi sunteti mai prosti decat prostia. :unsure:
Re: Inadaptabil din 9 apr 2010 15:12 de Bozgoru
sincer nu prea ai ce sa faci... e vorba de creierul la varsta asta.. atata ii duce capul pe adolescenti.. si nu zic in ziua de azi .. ci din totdeauna.. cand eram eu in liceu adica acu 8-9 ani.. eu eram in extrema cealalta. eram spaima liceului, ...
Re: Re: Re: Probleme la telefon (blocare numar?) din 9 apr 2010 15:04 de Natalya
Am lg
:)
Re: In ce tara/zona/oras v-ati stabili? din 9 apr 2010 14:44 de compot
Primul ar Manchester, apoi Madrid!!
In Madrid locuiesc acum, imi ramane Manchester si visele devin realitate pentru mine ::D!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 apr 2010 14:44 de Danny_DaBoss
cui ii pasa ?:, nu ma intereseaza fotbalul
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 apr 2010 14:43 de SORIN28
Daca nu era Otelul Galati si acum plangeati dupa puncte:ok:
Re: As vrea sa stiu daca.... din 9 apr 2010 14:37 de ursaru
Nu e obligatoriu sa ti se rupa ata la primul contact sexual.Fa si tu sex cu prezervativ daca iti e teama de prietena ta sa nu`si dea seama.Decat sa stai inca jumatate de an s-o astepti...:((
Re: Re: Re: Re: Adolescentele din 9 apr 2010 14:32 de SORIN28
Nu, tu nu intelegi ceva:
- atat timp cat "te imbraci in fundul gol si in boanda", e normal sa "tipe" lumea dupa tine. Ca e de bine sau e de rau, iti asumi strigaturile.
Nu stiu unde stai tu dar eu stau in zona a 4 licee si...ti-ai smulge parul ...
Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30? din 9 apr 2010 14:23 de SORIN28
Nu stiu sigur dar am impresia ca din cei de aici de pe forum eu sunt nascut ceva mai devreme si pot spune ca:
-mi-am primit multe reprosuri ca joc jocuri pe comp
-mi-am primit reprosuri pentru ca imi place sa ma tavalesc vara prin iarba, merg ...
As vrea sa stiu daca.... din 9 apr 2010 14:08 de digei
As vrea sa fac sex, dar prietena mea nu vrea, a zis sa o mai astept pt k ea e virgina, dar in schimb ma masturbeaza destul de des...eu simt tot mai des nevoia sa fac sex si iam zis acest lucru, dar ea a zis ca se desparte de mine daca o fac cu ...
As vrea sa stiu daca.... din 9 apr 2010 14:08 de digei
As vrea sa fac sex, dar prietena mea nu vrea, a zis sa o mai astept pt k ea e virgina, dar in schimb ma masturbeaza destul de des...eu simt tot mai des nevoia sa fac sex si iam zis acest lucru, dar ea a zis ca se desparte de mine daca o fac cu ...
Re: ce parere aveti? din 9 apr 2010 14:05 de SORIN28
Nu, daca este virgina si eu sunt primul asta nu ma face sa tin mai mult la ea.
Spuneam altceva daca ea era prima mea iubire:ok:
Re: Sperma Inghitita Vindeca Acneea? din 9 apr 2010 13:59 de Tsulai
SA VEZI CE FAC FETELE PT UN TEN FRUMOS!
Dilema.... din 9 apr 2010 13:57 de digei
Re: In ce tara/zona/oras v-ati stabili? din 9 apr 2010 13:56 de Manilla
Un singur cuvant: MALDIVE !!!!
Re: Re: Re: Probleme la telefon (blocare numar?) din 9 apr 2010 13:46 de SORIN28
Nu stiu daca are acelasi nume dar...programelul ala merge pe mai multe tipuri de telefoane.
PS - sa-ti mai spun ca nu exista decat Sony Ericsson si restul spanurilor? :D
Pagina 915 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |