Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Probleme la telefon (blocare numar

din 9 apr 2010 18:04 de Danny_DaBoss

asta e.. eu sunt fan nokia de f multi ani iar ultima achizitie ma multumeste pe deplin.. nokia n900

Re: oare sunt insarcinata?

din 9 apr 2010 17:55 de Psyche

e cam mult sa-ti intarzie atat. ai dreptul sa sti,daca a ejaculat in vaginul tau e prea posibil sa fi ramas insarcinata,daca nu,exista picatura placerii si in cazul asta,poti fi o ghinionista si sa fi ramas. luand in calcul ciclul tau ...

Re: Re: Re: erctie neasteptata

din 9 apr 2010 17:50 de Psyche

e normal.mai ales daca ai o imaginatie putin cam "patimasa". foloseste pantaloni mai grosi,tine-o pe genunchi daca chiar vrei sa eviti sa observe,dar nu e mare lucru oricum.

Re: As vrea sa stiu daca....

din 9 apr 2010 17:10 de Psyche

nu ar avea cum sa-si dea seama,daca asta e intrebarea. dar de ce sa nu astepti tu frumusel momentul implinirii.sunteti amandoi virgini,o sa fie un moment desavarsit.

din 9 apr 2010 16:58 de McLove

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar voi sunteti mai prosti decat prostia. :unsure:

Re: Inadaptabil

din 9 apr 2010 15:12 de Bozgoru

sincer nu prea ai ce sa faci... e vorba de creierul la varsta asta.. atata ii duce capul pe adolescenti.. si nu zic in ziua de azi .. ci din totdeauna.. cand eram eu in liceu adica acu 8-9 ani.. eu eram in extrema cealalta. eram spaima liceului, ...

Re: Re: Re: Probleme la telefon (blocare numar?)

din 9 apr 2010 15:04 de Natalya

Am lg :)

Re: In ce tara/zona/oras v-ati stabili?

din 9 apr 2010 14:44 de compot

Primul ar Manchester, apoi Madrid!! In Madrid locuiesc acum, imi ramane Manchester si visele devin realitate pentru mine ::D!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 apr 2010 14:44 de Danny_DaBoss

cui ii pasa ?:, nu ma intereseaza fotbalul

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 apr 2010 14:43 de SORIN28

Daca nu era Otelul Galati si acum plangeati dupa puncte:ok:

din 9 apr 2010 14:37 de ursaru

Nu e obligatoriu sa ti se rupa ata la primul contact sexual.Fa si tu sex cu prezervativ daca iti e teama de prietena ta sa nu`si dea seama.Decat sa stai inca jumatate de an s-o astepti...:((

Re: Re: Re: Re: Adolescentele

din 9 apr 2010 14:32 de SORIN28

Nu, tu nu intelegi ceva: - atat timp cat "te imbraci in fundul gol si in boanda", e normal sa "tipe" lumea dupa tine. Ca e de bine sau e de rau, iti asumi strigaturile. Nu stiu unde stai tu dar eu stau in zona a 4 licee si...ti-ai smulge parul ...

Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30?

din 9 apr 2010 14:23 de SORIN28

Nu stiu sigur dar am impresia ca din cei de aici de pe forum eu sunt nascut ceva mai devreme si pot spune ca: -mi-am primit multe reprosuri ca joc jocuri pe comp -mi-am primit reprosuri pentru ca imi place sa ma tavalesc vara prin iarba, merg ...

As vrea sa stiu daca....

din 9 apr 2010 14:08 de digei

As vrea sa fac sex, dar prietena mea nu vrea, a zis sa o mai astept pt k ea e virgina, dar in schimb ma masturbeaza destul de des...eu simt tot mai des nevoia sa fac sex si iam zis acest lucru, dar ea a zis ca se desparte de mine daca o fac cu ...

As vrea sa stiu daca....

din 9 apr 2010 14:08 de digei

As vrea sa fac sex, dar prietena mea nu vrea, a zis sa o mai astept pt k ea e virgina, dar in schimb ma masturbeaza destul de des...eu simt tot mai des nevoia sa fac sex si iam zis acest lucru, dar ea a zis ca se desparte de mine daca o fac cu ...

Re: ce parere aveti?

din 9 apr 2010 14:05 de SORIN28

Nu, daca este virgina si eu sunt primul asta nu ma face sa tin mai mult la ea. Spuneam altceva daca ea era prima mea iubire:ok:

Re: Sperma Inghitita Vindeca Acneea?

din 9 apr 2010 13:59 de Tsulai

SA VEZI CE FAC FETELE PT UN TEN FRUMOS!

Dilema....

din 9 apr 2010 13:57 de digei

Re: In ce tara/zona/oras v-ati stabili?

din 9 apr 2010 13:56 de Manilla

Un singur cuvant: MALDIVE !!!!

Re: Re: Re: Probleme la telefon (blocare numar?)

din 9 apr 2010 13:46 de SORIN28

Nu stiu daca are acelasi nume dar...programelul ala merge pe mai multe tipuri de telefoane. PS - sa-ti mai spun ca nu exista decat Sony Ericsson si restul spanurilor? :D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 915 din 3731
«   1 ... 912   913   914   915   916   917   918 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare