Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: erctie neasteptata din 9 apr 2010 09:56 de zuzu
dar vreau sa zic e normal sa se intample asa?
imi e sa nu ma rada de mn ...
Re: Nu mi-a cumparat cadou de ziua mea! din 9 apr 2010 09:39 de Natalya
Este un nesimtit. Putea macar sa-ti cumpere un buche de flori sau macar un fir de frezie:mellow:
Re: Nudismul din 9 apr 2010 09:36 de Natalya
Nu as face nudism niciodata:~* Sunt foarte pudica
Re: Ce fel de barbati merg la un salon de masaj er din 9 apr 2010 09:34 de Natalya
Barbatii care nu sunt satisfacuti de catre sotia/iubita lor.
Poate ca a fost la masaj. Daca spui ca avea cartea de vizita...Nu avea nici un rost s-o aiba daca nu era interesat
Re: Un film erotic si o locatie langa Bucuresti... din 9 apr 2010 09:31 de Natalya
Locatia:Izvorani cred:D
Re: Mai sunt fete virgine la 20 de ani, la 17, la din 9 apr 2010 09:30 de Natalya
Sa fii convins ca sunt:ok:
Re: INTREBARI PENTRU FETE din 9 apr 2010 09:26 de Natalya
Primul lucru la care ma uit la un baiat este comportamnetul.
Si fizicul e important. Totusi daca e frumos si se poarta ca un marlan n-ai facut nimic;)
In prezenta lui as vrea sa ma simt in siguranta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To din 9 apr 2010 02:52 de Bozgoru
au fost 80 de mii de obsedati de Barcelona asta e altceva. pe oamenii ii ii intereseaza orice schimbare majora a echipei daia au venit.. zic ca din aia 80 d emii de oameni doar la vreo 500 Ronaldo e idolu lor... si...
imi mentin pararea ca nu e ...
Re: De 6 luni astept raspunsul ei.... din 9 apr 2010 02:45 de Bozgoru
1. vorbeste cu ea
2. eu o sa-ti zic ca 99% va zice ca pune scoala pe primul loc
3.probabil masa i-a bagat in cap s aaiba scoala pe primul loc
4. esti retard daca spui ca o iubesti.. asta nu e iubire.
5. e si normal sa nu dai intr-o femeie.. ...
Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30? din 9 apr 2010 02:40 de Bozgoru
depinde de om.. oricum nu neaparat daca ai 39 de ani esti mai matur si inteligent.. si poti doar sa te dai mai matur si mai inteligent.. daca e sa lasam modestia la o parte eu la 25 de ani .. nu pot zice ca-s mai matur neaparat ca unu de 39... dar ...
Re: Cosuri/acnee pe spate din 9 apr 2010 02:37 de Bozgoru
Roaccutane este medicamentul care te scapa de acnee.. dar dupa ce te scapa trebuie sa o tii suub control.. adica sa te dai zilnic cu tonice... etc. si orice in afara de creme.. dar daca zici ca ai acnee pe spate .. dupa cura de Roaccutane 6 luni ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o fata din 9 apr 2010 02:21 de de la mn
wa trebe sa fii cat mai sensibil cu fata si daca o faci foarte finut si nu o bagi ca un bou e bn daca o bagi ca un bou o doare si pe ea si pe tn am si eu un prieten care o facuto si o dat ca salbaticu in ea:P:P:P:P
Re: Re: Re: Re: INTREBARI PENTRU FETE din 9 apr 2010 01:47 de ExoticDream
Eu nu tin la "frumos", "bogat" si "smecher" si vin si eu cu cate ceva, crezi ca am sanse sa-l tin langa mine?
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Ce vor femeile cu adevarat? din 9 apr 2010 01:37 de compot
Si voi vrei sex, cel putin la fel de mult ca barbatii, cat despre papica, intr-un fel e bine sa nu vreti:D!
Re: Ce vor femeile cu adevarat? din 9 apr 2010 01:31 de ExoticDream
Vorba cuiva pe-aici: depinde care femei! Eu as zice ca ne dorim barbatul acela "din romane", inteligent, onest, serios, sincer, pasional, romantic, fidel, cult, manierat, elegant, care sa nu ne dezbrace din priviri din clipa nr. 1, sa nu ne calculeze ...
Re: Re: Re: Re: Majorate! din 9 apr 2010 00:23 de ExoticDream
De acord cu tine, petrecerile gen reuniune, organizate in general in localuri, la care chemi zeci de persoane (prieteni, colegi, rude, vecini, bla bla bla), sunt o aiureala care "sa dea bine" la cei din jur. Daca tot e sa faci ceva pentru tine, ...
UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30? din 9 apr 2010 00:10 de monyforyou
BUNA
sunt de pa inceputul anului in dilema.sa inteleg si sa pricep cum e barbatul ... imi plac barbati maturi care gandesc bine si care poti discuta multe sau mai bine zis fascinat de tot ce contine el .si sa incepem am cunoscut un tip de 30 ani ...
Re: Fenomene Stranii, Activitati Paranormale !!! din 9 apr 2010 00:01 de Natalya
Totul s-a intamplat asta vara cand a murit unchiul meu.
Cu o zi inainte de inmormantare pe la 10:00 dimineata matusa mea era in bucatarie si pregatea totul pt pomana cand deodata s-a stricat neonul. Tata a incercat sa-l repare dar nu a reusit asa ...
Re: Probleme cu mirosul penisului din 8 apr 2010 23:38 de simosimina
usturimea la urinare înseamnă infecţie urinară..şi de acolo şi mirosul (deoarece urina în timpul unei infecţii miroase mai urât).
Te sfătuiesc să mergi la un urolog..ca nu cumva să urce la rinichi infecţia!
Şi gelul intim folosit ...
Re: Re: Decalotarea penisului din 8 apr 2010 22:39 de HellRazor
majoritatea au o cicatrice pe spate....chiar daca nu au fost operati
Pagina 917 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |