Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: cum sal cuceresc?

din 9 ian 2010 22:40 de randoom

asa faci tu ?daca iti place de un baiat cauti altu mai dragutz sa te afisezi cu el ?:lol: eu daca vad ca o fata umbla cu un alt baiat nu umblu dupa ea sa ma uit la afisaju lor,o las in pace.nu stiu ce fel de baieti ai intalnit tu pana acuma...dar ...

Re: Voi ce credeti... ?

din 9 ian 2010 22:18 de randoom

sau mai bine ,mergi la o fata si ii zici asa EU barbat ! TU femeie ! la mine sau la tine ? :lol: glm:D

Re: 16 ani ..nu am avut inca prieten

din 9 ian 2010 22:16 de randoom

baiat frumos ,brunet,ochi verzi,putin musculos (foarte putin:lol:), de treaba, intelegator....vand trabant:lol: glm... ei bine nu-ti pierde speranta,sunt multi baieti care ti-ar place doar ca nu stii unde sa cauti sau mai bine zis pe care sa-i ...

Re: Re: Re: Re: Voi ce credeti... ?

din 9 ian 2010 22:11 de baby

Ce teorie aici:lol::lol: Deci daca nu sunt pitzi sau fitoasa sunt urata. Pitzipoancele urate/frumoase neaparat sunt proaste:lol: Dar daaaaar exista si fetele normale cu stil...urate sau frumoase....dar arfiste. Arfiste nu stiu ce ...

Re: Sarutul cu limba

din 9 ian 2010 22:08 de randoom

Fa ca mine ,i-ai amandoua buzele in gura si lingele :lol: Glumeam:rolleyes: Sarutul este ceva ce il ai in instinct practic...ai vazut in filme cum se face...dar si tu poti face la fel ...totul e control,daca chiar nu-ti iese, zi la fata ...

Re: Re: Cum sa il cuceresc...?

din 9 ian 2010 22:04 de baby

cat optimism:lol::lol: eu zic sa ne omoram de tineri ca si asa....o sa candva o sa murim:lol:

Re: Voi ce credeti... ?

din 9 ian 2010 22:02 de randoom

daca vrei o fata gen "slut" da,fi ce ai zis tu mai sus,dar daca vrei o fata calumea,cu clasa...fi baiat destept amuzant si de treaba. Asta e ce cred eu .

Re: AS DORI CATEVA PARERI

din 9 ian 2010 22:00 de randoom

ea avea o relatie de 2 ani si ti-a cerut tie numarul de telefon sa te sune ca sa-ti zica ,ca te place si sa va intalniti,Daca erai tu baiatul acela cu care ii ea de 2 ani ,ce parere iti faceai despre fata? tu nu te pui in locul acelui baiat ?in ...

Re: Cum sa il cuceresc...?

din 9 ian 2010 21:54 de annelisse

sincer draga mea...si eu sunt minora am 14 ani dar toata lumea imi spune ca eu gandesc ca o persoana matura...la varsta mea stiu ce inseammna baietii si ce vor de la o fata...asa k ai grija...ar fi cazul sa nul mai bagi si u in seama o perioada sa ...

Re: Re: Re: Mihai Eminescu - Spovedanie (o fi fost

din 9 ian 2010 21:36 de StatuiaNuda

... dar de unde stii tu ca n'a scris-o el? Lasandu-l la o parte pe Arghezi, si chiar si pe Ion Creanga - ca si el a scris povesti perverse... "Perverse" - ma, dar ce sfinti sunteti cu totii, dintr-o data. Sunteti perversi cu totii; daca nu ca si ...

Re: Virgina la 17 ani

din 9 ian 2010 21:30 de randoom

Mie mi se pare absolut normal ca o fata sa fie virgina...la 17 ani ,iar alta...sa nu fie nici la 15 ani. De ce ? Fiecare fata isi incepe viatza sexuala cand simte ea,difera de la fata la fata...daca o fata simte ca acum e momentul acum o ...

Re: Cer niste pareri :)

din 9 ian 2010 21:25 de randoom

Daca ai putut sa te abtii la asa ceva, bravo tie ,esti un om de nota 10 ! respect.

Re: imi bat joc?sau doar mi se pare mie?

din 9 ian 2010 21:18 de randoom

iti bati joc ,nu ti se pare este clar ca pe fata aia nu o duce deloc capul,sau pe tine ? adica ... daca afla prietenul tau ... o sa-l pierzi pe el si in cele din urma si pe ea.Nimic nu dureaza o vesnicie...mai bine te opresti ..Fete sunt peste ...

Salut tuturor

din 9 ian 2010 21:12 de randoom

Salut tuturor,am revenit pe forum...multi nu ma cunosc sau nu ma mai tin minte,dar am mai fost un user activ pe acest forum :D,bafta si sanatate la toti. (sper ca am postat unde trebuie,daca nu, ma scuzati):rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbatilor, ati putea

din 9 ian 2010 20:47 de basturk

nu ma bag.esti destul de mare si sunt sigur ca sti cate ceva daca tot stai pe aici.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despartirile

din 9 ian 2010 20:38 de cristina

:love::love::love::love::love::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Re: se poate sa fie insarcinata?

din 9 ian 2010 20:37 de basturk

se specifica faptul ca era inainte de mestruatie cu 1-3 zile.daca era la jumatetea perioadei dintre menstre...atunci era pericol

Re: Re: Re: Am 14 ani si nu mia dat sperma

din 9 ian 2010 19:53 de GR

Re: Re: imi bat joc?sau doar mi se pare mie?

din 9 ian 2010 19:01 de sgc

si eu am facut o alegere proasta. n-as fi gandit vreodata ca voi ajunge s-o regret, dar o spun cu toata convingerea, nimeni nu te poate face sa regreti o alegere mai mult decat persoana in favoarea careia faci alegerea. chestia e ca daca nu-i spui ...

Re: Re: Re: imi bat joc?sau doar mi se pare mie?

din 9 ian 2010 18:50 de sgc

se spune, da-i omului ce-i trebuie, atunci cand are nevoie, nu atunci cand foarte plictisit iti amintesti ca poate mai exista. iar daca tot esti tu ala care oferi relatii de durata, asa cum iti faci timp pt. tine(ma uitam la articolul de fond de pe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1084 din 3731
«   1 ... 1081   1082   1083   1084   1085   1086   1087 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare