Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Unde ati facut-o prima data? din 9 ian 2010 10:58 de McLove
Sincer, va intreb... ce simtiti prima data, daca doriti ceva "extrem"? Dureaza sub un minut, nici nu va dati seama. :mellow: :wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sondaj pt baieti: sex din 9 ian 2010 09:33 de basturk
coca:-`
Re: Sondaj pt baieti: sex cu alta cand ai prietena din 9 ian 2010 09:30 de basturk
niciodata.in marea majoritate nu ma intereseaza ce vorbeste lumea
re din 9 ian 2010 01:53 de leo
daca prin absurd, ar fi avut efect tamaduitor, cum ai fi facut rost? :)
Re: Re: Re: Re: Re din 8 ian 2010 23:11 de sweety16
Sincer chiar nu iti recomand...bine pentru el 2 luni e extrem de mult iti dai seama...dar daca intr-adevar tine la tine cu siguranta va mai putea rezista inca cateva luni.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 8 ian 2010 22:58 de kaya47
nu prea ma atrag fetele blonde sau ochii albastri.. mai ales daca sunt trecute si pe la solar :lol: ochii negrii ma innebunesc. parul inchis. tenul alb.. sa ii lumineze fata. eu sunt saten cu ochi caprui :ermm: cam banal :lol:
Re: Re: Re: Pentru fete.. unde vreti sa-si dea dru din 8 ian 2010 22:51 de kaya47
f tare :lol::lol::lol::lol:
eu pana acum nu prea am intalnit fete care sa`mi zica unde sa nu ejaculez
Re: Re: Re: Re din 8 ian 2010 22:31 de Anyx
ai ai perfecta derptate..si nu cred k ma voi grabii ..voi mai sta k stau bine..:)
suntem de 2 luni impreuna..dar avem impresia k avem mai mult..:D
Re: Re: Re din 8 ian 2010 22:10 de sweety16
N-am citi cu atentie mesajele de mai sus deci nu stiu daca ai specificat dar totusi de cat timp sunteti impreuna?In opinia mea eca ar trebui sa stai minim jumatate de an cu un baiat pana sa o faci....dar el avand 20 de ani e cam dificil pentru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ne din 8 ian 2010 20:46 de Anyx
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haide bah din 8 ian 2010 20:42 de AaLlEeXx
Bine punctat...
Si plus ca daca te balbai, ai sanse sa ramai balbait( sa te lase)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nesigu din 8 ian 2010 20:38 de McLove
Te-ai gandit, o secunda, daca relatia e ... "de fatada"?
Tu ai suferit din dragoste, te-ai despartit de prietenul tau, el a profitat de asta.
Dupa atata timp, el incearca si acum sa profite de tine.
Esti foarte mica, stiu ca nu faci diferenta, ...
Re: Re: Cum sa-l innebunesc? din 8 ian 2010 20:38 de mandarina
:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: imi bat joc?sau do din 8 ian 2010 20:35 de McLove
Stii care e diferenta?
El a recunoscut ca a inselat-o, despre prietena lui... nu a zis nimic!
Deci, in acest moment, nu conteaza daca ea l-a inselat sau nu, atata timp cat el face asta.
Acum, face ce vrea, dar... imi pare rau de prietenul ...
Re: Re: Pot sa raman insarcinata prima data? din 8 ian 2010 20:21 de McLove
Da, este posibil sa ramai insarcinata, chiar daca nu ejaculeaza deloc.
Si, cum e fara prezervativ? "Esteti" mai smecheri?
Daca o sa ai probleme cu, ciclul, e grav... pentru tine!
Re: imi bat joc?sau doar mi se pare mie? din 8 ian 2010 20:01 de Incepator
Sa-ti f*** una ! :flowers: Si sa iei un revolver, sa-ti achiti datoria fata de tara . :,
Poveste naspa : sex, si nu dragoste, cel mai bun amic, o fata la mijloc ...tragic :rolleyes: .
O:)Nu e frumos ce faci ! O:)
Re: Re: imi bat joc?sau doar mi se pare mie? din 8 ian 2010 17:07 de xerox
pai ma simt vinovat fata de toti 3.la inceput nu m-am gandit, am zis doar ca mai marchez un scor, dar acum ma gandesc ca prietena mea ar suferi, prietenul meu s-ar supara si tipa respectiva...isi incearca norocul, sau stiu eu ce o vrea?
Re: imi bat joc?sau doar mi se pare mie? din 8 ian 2010 16:48 de McLove
Sincer, un gest destul de urat din partea. Macar daca ii spuneai prietenului tau ce se intampla intre voi, sa nu isi mai faca ganduri...
Dar, ai gresit fata si de prietena ta actuala! Nu crezi, ca ar fi bine sa incetezi? Nu te simti vinovat? ...
Re: imi bat joc?sau doar mi se pare mie? din 8 ian 2010 16:42 de basturk
eu zic, din bun simt pentru amicul tau, sa dai uitarii tot ce s-a intamplat si sa te opresti aici.si pe ea, las-o ca isi gaseste pe cineva mai devreme sau mai tarziu
Imi bat joc? Sau doar mi se pare mie? din 8 ian 2010 16:39 de xerox
acum 2 ani am cunoscut o fata.se tinea dupa mine, dar eu nu i-am dat atentie, lucru foarte evident si pentru ea.cand m-am intors din vacanta, deja se cuplase cu cel mai bun amic al meu.si asa a trecut 1 an, in care erau impreuna, iar eu imi vedeam de ...
Pagina 1086 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
71 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |