Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: AS DORI CATEVA PARERI din 8 ian 2010 15:22 de baby
Pai ma si plictiseam sa astept atata timp o intalnire.
Suna fata si o inviti la un suc/plimbare.
Va cunoasteti mai bine,discutati toate tampeniile....o conduci acasa ,o pupi pe obraz si pleci.
Si ii dai mesaj de noapte buna :lol:
Apoi ...
Re: Dureri anale in timpul menstruatiei din 8 ian 2010 15:18 de basturk
cateva randuri....http://www.prezervativ.ro/diverse/sex_anal.php
Re: Cum sa-l innebunesc? din 8 ian 2010 15:17 de roxy
Pai sincer eu zic sa`l saruti oferai un zambet finutz si putin pervers sarutai abdomenul maseaza usor in jos pana la pantaloni atingel usor ,sarutal unmpik mai jos de ureche pe gat in jos :~* daca vrei sa`l mai exciti maseazal usor pe spate ...
Re: Re: Re: AS DORI CATEVA PARERI din 8 ian 2010 15:10 de McLove
Da, ai dreptate... Dar, pentru ei poate fi mai usor, a zis ca se cunosc de cateva luni, chiar daca in mare parte, au vorbit prin mesaje.
I-am dat niste idei, probabil eu, daca as fi in locul lui, nu le-as folosi. Nu trebuie sa iti faci planuri, ...
Re: Am 15 ani si nu am inca sperma. Este oare norm din 8 ian 2010 15:09 de basturk
si asta este motivul pentru care esti agitat?te masturbezi iar la final stai sa te uiti daca iese miere sau lapte?interesant.oricum, eu nu am auzit barbat ajuns la maturitate fara sperma.
Re: Re: Re: AS DORI CATEVA PARERI din 8 ian 2010 15:07 de Manilla
Ai perfecta dreptate :ok:
Re: Re: AS DORI CATEVA PARERI din 8 ian 2010 15:05 de basturk
nu mi se pare o abordare chiar buna.adica de la prima intanlire meri la restaurant...apoi unde o mai duce?si cu floarea, si biletelul...putin cam complicat.e totusi prima data.daca nu se potrivesc?si dupa restaurant o duce pe banca.si totusi, o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Micsorarea penisului din 8 ian 2010 14:54 de basturk
ai dreptate, dar de ce face referire la mine???nu am nimic personal cu nimeni.cum s-a citat si la alte topic-uri, daca e caterinca, cum poti sa nu faci misto? gen "mi-am bagat creionul in p..., am sa raman gravida?"
Re: AS DORI CATEVA PARERI din 8 ian 2010 14:52 de McLove
Nu prea inteleg de ce ati ramas atat timp la stadiul "mesajelor". E putin cam mult...
Eu zic sa o inviti in oras, intr-o seara. Cel mai bine ar fi sa mergeti intr-un restaurant, intr-un loc mai romantic. (te descurci aici!)
Ai intrebat daca ar fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este insarcina din 8 ian 2010 14:50 de basturk
Un ovul traieste intre 12 si 24 de ore. Apoi, daca nu este fecundat el moare si este eliminat. Viata spermatozoizilor este de aproximativ 3 - 5 zile. Fecundarea ovulul depinde de viabilitatea si motilitatea lor. Spermatozoizii purtatori de cromozomi ...
Re: AS DORI CATEVA PARERI din 8 ian 2010 14:41 de basturk
atat de simplu si totusi ata de complicat....pffff....
pai sa zicem asa: o suni, o inviti la o cafea la mall(nu stiu de unde esti, dar ca idee) si dupa o ora , sau cat stati voi de vorba sa va cunoasteti mai bine, o inviti la un film.nu e rau sa ...
Re: tyhus din 8 ian 2010 14:38 de AlexR
Esti un bou!
Nu am experienta cu fetele, o plac, ce sa fac? din 8 ian 2010 13:40 de andreioh
In primul rand tin sa ii salut pe toti membri acestui forum!
In al doilea rand,sunt un baiat in varsta de 19 ani,care pana acuma nu a avut nici o relatie cu vreo fata(in sens de iubita)asa de prietenie,am avut, dar totul s-a rezumat la o salutare si ...
Re: Re: Re: Iubesc si nu ma aude nimeni din 8 ian 2010 11:35 de basturk
mesajul tau ar trebui pus in gazeta forum-ului, este pura definitie a iubirii.manifestarea sentimentelor.
intr-o oarecare masura, mult mai mica, pot spune ca te inteleg.stiu cum te simti atunci cand, chiar daca au trecut niste ani, ai in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Micsorarea penisului din 8 ian 2010 11:13 de Manilla
Cred ca ai fost cam rautacios aici, oricine are dreptul sa isi dea cu parerea. Ce daca are 58 de ani,poate sa aiba si 100.
Re: Re: Re: Re: Micsorarea penisului din 8 ian 2010 11:07 de basturk
tataie, te-a bagat cineva in seama?de ce dai quote la mesajul meu?ti se pare ca fac eu misto de cineva?eu doar imi spun parerea.la 59 de ani cred si eu ca s-a micsorat.si daca tot ne detesti asa de mult, poti sa imi spui si mie ce cauti tu pe acest ...
Re: Re: Re: Voi ce credeti... ? din 8 ian 2010 10:55 de basturk
sti care e problema? daca vreau sa ma duc intrun bar de lautari, dau de cocalari.daca vreau ceva mai select, ma duc la un restaurant.daca vreau ceva mai "destrabalat" ma duc intrun club mai renumit.concluzia..."cum iti asterni, asa dormi".deci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere avetsi despre ma din 8 ian 2010 10:51 de Manilla
mda, ce pot sa zic. Partide reusite am tot avut, dar sunt momente ale lunii (la fel ca la femei cu ciclul :lol::lol::lol:) cand am un apetit incredibil de sex, simt ca explodez, nu stiu cum sa va explic, poate treceti si voi prin astfel de faze. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere avetsi despre mastur din 8 ian 2010 10:46 de basturk
poate nu este nimic in neregula cu tine.daca intradevar ai varsta pe care ai trecut-o la profil, pot sa cred doar ca nu ai avut parte de niste partide reusite.si cand spun asta, nu gandesc ca esti virgin, sau ca faci sex o data pe luna.nu.dar cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere avetsi despre mastur din 8 ian 2010 10:42 de basturk
sincer, la o anumita varsta, cand ajungi sa cunosti cat mai mult din "tainele amorului" si vezi cata placere iti poate produce, nu te mai injosesti singur cu un "hand job".repet, ca orice om, si eu am practicat.dar daca in dimineata asta ma trezesc ...
Pagina 1087 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |