Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 ian 2010 17:39 de sweety16
Ideea e ca in spatele monitorului poti fii sincer si sa spui adevarul...nimeni nu te cunoaste, nimeni nu stie cum arati, nimeni nu stie unde locuiesti si ce prieteni ai...
Nu are rost sa minti...te minti singur si nu rezolvi nimic.
in viata ...
Re: se poate sa fie insarcinata? din 9 ian 2010 17:23 de yony
nu era mai bine sa va protejati?
sau sa nu fi ejaculat inauntru? :unsure:
Re: se poate sa fie insarcinata? din 9 ian 2010 17:22 de yony
dak ai ejaculat inauntru, io cred ca sansele unei sarcini sunt ff mari....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce culoare a ochilor s din 9 ian 2010 16:51 de baby
ma duc repede la oglinda sa vad daca par stearsa:lol::lol:
bine ca macar nu-s blonda:lol:
Re: Re: imi bat joc?sau doar mi se pare mie? din 9 ian 2010 16:49 de asdf
nu da inapoi daca vrea sex da-i
Re: imi bat joc?sau doar mi se pare mie? din 9 ian 2010 16:37 de Bozgoru
that is life.. asa a fost s afie .. ai ales scum ai crezut tu ca e mai bine.. tu ai facut alegerea.. asta e tot ce conteaza.. nu trebuie sa-ti faci viata gandindu-te mereu ca ranesti pe altii.. traieste-ti viata asa cum vrei si cum iti alegi..
Re: Ce ziceti de asta...se va supara...prietena me din 9 ian 2010 16:15 de Bozgoru
e o intrebare idioata pentru ca nu trebuia sa pui intrebarea asta.. depinde de tine daca vrei sa o sperii.. eu o sperii mereu pe gajicamea.. ma ascund in dulap prin casa sau dupa usa de la baie:D chiar daca nu vedem film de groaza.. si mereu imi ...
Insarcinata dupa ejaculare in vagin? din 9 ian 2010 16:14 de un_om
Am facut sex neprotejat cu prietena mea cu cateva (1-3 zile) inainte de menstruatie. Se poate sa ramana insarcinata daca am ejaculat inauntru?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 ian 2010 15:35 de McLove
Prea multe personalitati... E atat de usor sa fii nesimtit, iar in secunda doi, sa devii ce nu ai fost niciodata.
Care sunt partile bune? Stai in fata unui monitor, minti, spui adevarul, nimeni nu stie! :unsure:
Oare, ce se intampla, daca toti ...
Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin?? din 9 ian 2010 14:53 de basturk
daca ai intretinut relatii sexuale, nu mai esti virgin.
Re: Re: Re: Re: Re: Sarcina ? din 9 ian 2010 14:42 de basturk
sa ma fac inteles: o femeie nu are scurgeri din cauza stresului.nu sunt femeie gravida, dar stiu ca o femeie, daca ramane gravida, nu are secretii vaginale dupa 3 zile.deci se exclud ambele variante.poate fi o raceala la ovare, poate fi o candida, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 9 ian 2010 12:33 de McLove
Si... ai vrea sa fie dependent de "ei"?
Toti suntem dependenti, unii, din pacate, nu stiu sa se controleze.
Re: Re: Re: Re: Re: la cat timp dup menstruatie es din 9 ian 2010 12:31 de McLove
Pai, una dintre probleme ar fi faptul ca sunt sanse foarte mari sa ramai insarcinata, chiar daca el nu ejaculeaza.
Mai sunt BTS-urile, care se transmit foarte usor fara protectie (prezervativ), nu cred ca ai vrea sa te trezesti cu cine stie ce, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 9 ian 2010 12:13 de Incepator
O sa aiba un viitor ..brr:unsure:
Re: Re: doare? din 9 ian 2010 12:01 de Anyx
noi vb'im foarte deschis...si exista comunicare in relatia noastra...mi'a explicat foarte multe..dar cu toate acestea..imi este teama!
Re: doare? din 9 ian 2010 11:50 de basturk
cred ca doar fetele ar fi in masura sa idi dea un raspuns corect.
dupa parerea mea, daca partenerul tau este atent si stie sa se foloseasca de obiectul din dotare, stie sa vorbeasca cu tine sa fi relaxata si pregatita...nu vad de ce sa te vaiti.am ...
viata e un banc... din 9 ian 2010 11:17 de basturk
Un om intra in dormitor ,cu o capra in brate,sotia lui era intinsa in pat, citind o carte. Omul spune:
-Uite draga asta este vaca pe care o fut cand tu ai migrene
Sotia raspunde:
-Daca n-ai fi asa de prost poate ai realiza ca aceasta este o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 ian 2010 11:16 de Anyx
o sa mai stau cateva luni sa vad cum merge..si daca merita intradevar...
Re: re din 9 ian 2010 11:07 de basturk
intrebare de baraj.incepea sa ii mulga pe colegii care i-au vandut pontul:lol:
Re: Sarcina ? din 9 ian 2010 11:01 de basturk
prezervativul nu s-a rupt, deci sanse minime.spui ca trebuie sa ii vina ciclul peste 20 zile.asta inseamna ca i-a trecut de 4-5 zile maxim.se spune ca dupa menstruatie, in decurs de 3-4 zile nu trebuie sa iti faci griji.la tine, daca ar fi a 5-a, ...
Pagina 1085 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
70 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |