Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Sotia mea nu vrea sex oral! din 2 aug 2008 11:06 de tokyo 1325
am vazut multe raspunsuri din pacate mai nimic (batai si alte chestii)...iti spun sincer...sunt femeie si nici mie nu imi place sa ii fac sotzului meu sex oral...eu in sinea mea stiu despre ce e vorba...imi este greatza imi vine sa dau afara si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 din 2 aug 2008 10:47 de tokyo 1325
E nici chiar asa..eu cred ca parintzii sunt de vina ca nu vb deschis ..ok macar mamele....ganditziva si uitatzi-va la reactiile altora la ce a spus ea....daca ii spune aia lu maicasa o omora ...sa fim seriosi...nu numai trebuie sa fii deschis ci ...
Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata? din 2 aug 2008 01:35 de Doc
Daca asta nu e catrinca, insemna ca tu ai ramas cu niste sechele destul de grave dupa acea intamplare.
Re: Aveti incredere in femei? din 1 aug 2008 20:46 de mada_86
Daca nu ai ochiul sa alegi ce trebuie schimbi impresia despre femei.Sunt femei minunate dar astea nu pre sunt vizibile mai ales la barbatii care nu vad (nu au ochiul format)
Re: ti-ar place....? din 1 aug 2008 20:43 de mada_86
nu mai ales ca nu ne-am intelege de asta si diferim intre noi si barbatul trebuie sa stea cu o femeie si viceversa
Re: Schimbarea mea in bine... din 1 aug 2008 20:40 de mada_86
Fara suparare esti dur cu toate ca ai incercat sa te schimbi dar se pare ca ai dat peste o persoana nepotrivita dar nu trebuuia sa reactionezi asa totusi daca esti cum ai zis u ca te-ai schimbat trebuie sa fii un om linistit nu?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu f din 1 aug 2008 15:13 de SORIN28
Tu chiar crezi ca e chiar asa mare inginerie de schimbat/lipit o teava? Nevoia te invata si la urma ai sa te miri cat de simplu este
priza de schimbat este cel mai simplu lucru de facut si nici studii de specialitate nu-ti trebuie ...
Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata? din 1 aug 2008 12:25 de ZigZag
Sa mori tu co intrat unu peste tine in baie , la sc .. tu ai 12 ani ? El cat avea ? 9 ? .. si te`o violat in baie ? nimeni no auzit nimic ? prea tare .. esti glumeatza , chiar comica ! dute tareee .. :ok:
Re: Sotia mea nu vrea sex oral! din 1 aug 2008 11:00 de picolinaxs
Pai, daca chiar nu vrea, nu prea ai ce face! Nici nu mai insista pe tema asta cu ea, las-o o perioada mai moale, si lasa lucrurile sa decurga de la sine! Se vor rezolva... cu multa rabdare si cu multa dragoste!
Si eu nu sunt de acord cu chestia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea din 1 aug 2008 10:10 de Blitzkrieg
Sau poate au probleme la pat sau poate nu se simte iubită sau poate şi-a dat seama că nu a ales o persoană potrivită pentru personalitatea ei.Eh ....multe chestii pot fi cauza.;)
Funny :, Vorbeşti de respect dar în acelasi timp ceri ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 aug 2008 09:04 de crisrazvi
Sa se bataie? Dar cu ce fel de tipi te intalnesti tu mai draga? Unii tocmai iesiti de la spitalul de boli nervoase? :lol:
Si de ce crezi ca un tip ar invata sa fie mai bun cu femeile doar pentru aventuri de o noapte?
Hmm, cred ca nu prea ...
Cam ce s-ar intampla ce am putea face... din 1 aug 2008 02:06 de Listener
M-am gandit sa mai pun un topic dar de data asta ce se poate intampla atata la baiat cat si la fata daca nu reusesc sa faca deloc dragoste pana la 18 20 22 25 ani cum trebuie sa procedeze ?sa moara virgini desi nu au vointa ??? eu sincer am sfatu ...
Re: Re: Re: Replici pentru agatat ? din 1 aug 2008 01:56 de ExoticDream
Cam asa le-am spus si eu, dar nu m-au crezut.... se straduiesc sa scoata un compendiu al seductiei!
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face din 1 aug 2008 01:38 de ExoticDream
Cu exceptia cazurilor in care barbatul de la casa omului a absolvit facultatea de instalatii (si poate nici macar atunci) sau este instalator de profesie, nu cred ca poti avea pretentii ca el sa repare o conducta! Inchide si el apa in apartament ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in din 31 iul 2008 21:45 de SORIN28
Baby...daca citesti bine ce am scris eu....ai sa intelegi ca eu nu am scris nicaieri ca locul sotiei mele este acasa la cratita:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in din 31 iul 2008 20:04 de carrie
:lol::lol::lol:
Toata viata m-a distrat eterna "disputa referitoare la capacul de la wc" si cat de multa importanta ar da (cica, din ce mai vad si aud) o femeie la chestia asta. :huh:
Fetelor, cand se vorbeste de treaba asta se vorbeste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in cas din 31 iul 2008 15:04 de baby
ba as vrea un barbat care sa ma ajute la treburi!
nu vreau daca ma marit sa fiu sluga nimanui:`si nici nu sunt de acord cu barbatii care zic ca locul femeii e acasa..la cratita):(
consider ca atunci cand locuiesc mai mult de 2 persoane intr-o ...
Re: Re: Replici pentru agatat ? din 31 iul 2008 10:43 de BlloDy
crezi k potzi rezolva ceva cu replicile dupa google ... crede-ma k nu ai sa reusesti decat sa te faci de ras ... tot ce trebuie sa faci este sa fii u insatzi si sa ai o replica dragutza sa o faca sa zambeasca .... dupa aceea o sa vina toate de ...
Re: Re: Prima data cand ma indragostesc:| din 31 iul 2008 09:52 de Blitzkrieg
Ai fost dur ca mina de grafit.
:cat:
Aoleu si dacă fata se face scrum de la atata ars ? Se duce la altul care s-o răcorească :-`
Şi dacă începe să te doară capul dar nu de la răceală ci din alte motive ? :cat:
Şi cam ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii sexual din 31 iul 2008 07:42 de Blitzkrieg
Păi atunci vorbim de toleranţe şi ajustaje :-`
cilindrul=arbore, modelul matematic de introdus
gaura=alezaj, modelul matematic unde se introduce.
:cat:
sex=ajustaj :,
Aici plăcerea este determinată de câmpul de toleranţe O:)
Avem ...
Pagina 544 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
72 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |