Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 26 iul 2008 01:24 de ExoticDream
"dupa o luna dupa ce a plecat de la arad mi-a gasit inlocuitor ,desi i-am spus sa aibe rabdare si vom fi impreuna....."
"...si vroiam sa ma mut cu el,doar ca trebuie sa le fac pe toate cu rabdare..."
Din ce citesc inteleg ca fata a vrut sa ...
Masturbare masturbare si iar masturbare din 25 iul 2008 22:23 de ycta_01
Fratilor am o mare problem am 17 ani si inca nu am avut contact sexual cu o fata...in schimb am inebunit facnd laba zilnik vreau sa scap de drogul asta insa nu stiu incerc sa ma abtin dar fara succesc aproape zilnik ma masturbez:(:(:( ...si chestia ...
Cum sa faci bani rapid din 25 iul 2008 16:17 de aditacuculit
CEA MAI NOUA METODA DE FACUT BANI PENTRU ROMANI!
BANI RAPID SI SIGUR PE INTERNET. TESTAT! EU AM FACUT
25.260.000 IN 3 SAPTAMANI!!! E RANDUL TAU!!!!!!
FUNCTIONEAZA!!!! SINGURUL CARE FUNCTIONEAZA CU
ADEVARAT
Nu este nici o gluma,crede-ma! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 25 iul 2008 15:12 de katherine
Faptul ca sustii in continuare cu tarie ca POTI sa cataloghezi un om fara sa-l cunosti dovedeste ca esti asa cum ti-am spus...tu crezi ca pe mine ma limiteaza faptul ca nu as locui in capitala, ca nu as frecventa cluburi unde se vede ,,adevarata ...
Re: Au trecut 6 sapt dupa avort si nu am menstruat din 25 iul 2008 11:03 de mada_86
Ea pur si simplu v-a cerut un sfat nu trebuie sa o judecati,(o judeca DUMNEZEU)nu voi,ce sunteti asa de rai chiar nu puteti sa va abtineti?
Re: Re: help.pls.cum poti cuceri un baiat din 25 iul 2008 10:35 de fabiana
hai ma fiti serioase.....o fata frumoasa mereu este apreciata de un baiat.:p un baiat nu trebuie sufocat.lasai timp de gandire.pote nu te vrea.............:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 25 iul 2008 03:06 de Bozgoru
da intr-adevar eu tot ce mi-am dorit de la viata asta era id-ul tau katherine.. :)).. oricum recunosc si asta e un motiv pt care te-am votat.. si dar nu pt. ca nu mi-ai dat id-ul.. ci pt. modul in care ai facut pe ,,desteapta,, cu mine.. puteai sa ...
Re: Tigari din 25 iul 2008 02:32 de nemesis
Daca nu vrei sa te lasi de fumat, trebuie sa te lasi de... lasitate. A te ascunde inseamna a nu te accepta si asta deoarece pentru tine este mai importanta imaginea ta in ochii celorlalti decat propria-ti libertate si identitate.
Fumez de 8 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iul 2008 02:06 de ExoticDream
Intuiesc calitatea britanicilor cu care stai tu la taclale in porturi, nu ma mir de lectiile de engleza "literara" pe care ti le-au administrat! A propos, Shakespeare e un pic prea mare ca sa-l scrii tu cu litera mica, oricata lene ti-ar fi sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 iul 2008 01:34 de sgc
hai sa-ti spun un secret: mie-mi trebuie limba romana, doar in Romania. pe-a lui shakespeare, eu o vorbesc, inclusiv, in si din Romania, ori de cate ori este nevoie, si-nca nu m-a corectat vreun britanic, iar chestia cu speachul, tocmai de la ei am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fiecare dintre noi din 25 iul 2008 01:19 de ExoticDream
Ce-ai vrut sa spui aici?
Dar aici? Relatie distanta/apropiata cand trebuie? Va stiti din priviri?
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea? din 24 iul 2008 23:47 de Bozgoru
a trecut mult timp.. de cand nu a mai dat cineva un post aici.. da cei noi de pe site trebuie sa vada neaparat topicul acesta legendar.. mitic si magic si divin lasat de oki doki :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum diminuezi din 24 iul 2008 16:18 de baby
pe mine ca sa ma dezvirgineze nu a trebuit sa ma dea nici cu lapte demachiant sau cu vreo crema bazica si nici cu saliva dupa ce a mancat gras:`
e drept ca ii e teama dar nu cred ca e asa greu....
daca am putut suportat eu poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la c din 24 iul 2008 16:06 de tudores
ok, tin cont de sfatul tau si n-am sa mai folosesc expresia "dau la b.ci" si uite o sa spun ca ma regulez. Ceea ce mi se pare super-cool!Doamne ce-mi place viata!
see you!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum diminuezi dure din 24 iul 2008 16:00 de tudores
Trebuie sa-ti tamponezi bine bine himenul cu crema bazica, un pic grasa sau daca ati mancat gras inainte de penetrare, poate scuipa prietenul tau acolo ca tine si amelioreaza durerea desi exista pericolul sa se lipeasca himenul la loc. desi sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu din 24 iul 2008 16:00 de baby
mda am sa merg si la vulcanizare:lol: tin cont de orice sfat:lol:
dar de ce trebuie sa zici ca ...citez "imi place sa dau la buci " ????????
nu poti zice altfel?
totusi de la cuvinte ca ultrasalbatic la vorbe gen "dat la buci".....e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu din 24 iul 2008 15:12 de baby
eu nu m-am referit la nimic care sa aiba legatura cu tine,acel mesaj era pt Elena!
tu te-ai oferit sa imi aplici un tratament la "c*rul gol" de care nu sunt prea incantata sincer:`
nu ma intereseaza nici cat de sarac sau cat de bogat esti si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu pot din 24 iul 2008 13:54 de tudores
vrei sa ma provoci? nu sunt nici atat de bun nici atat de rau, baiat sarac si cu p... mare, dar in general consider ca preludiu trebuie sa fie cel putin 80% din durata tratamentului daca la asta te referi:wacko::p:o:D%%-
Re: Tigari din 24 iul 2008 13:27 de ZigZag
Catzi ani ai ? si de ce tre sa te ascunzi de ai tai ca fumezi ? vine careva din ei la tine si te miroase pe mana ? te pune sa sufli ? care`i chestia fratelo .. si yo fumez :) si deja nu mai e nimic nou , am fumat si tzigari normale si "speciale" ...
Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirginare din 24 iul 2008 12:12 de tudores
Dupa ce ne-ai povestit mai sus despre expermientarea himenului tau, cred ca sunt 3 explicatii; ori ai himenu prea elastic, ori n-a fost partenerul in mare erectie, sau partenerul tau are penisul prea mic si orice ar face, nu iti poate pentra ...
Pagina 547 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
103 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |