Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sotia mea nu accepta sexul oral!

din 22 iul 2008 17:13 de mada_86

Acum ca sunteti casatoriti ar trebuie sa faceti orice nu mai este ca inainte.Trebuie sa te inteleaga ca e nevoie oricarui barbat,invat-o nu e o rusine sau uitativa impreuna la niste filme xxx trebuie sa o convingi ca nu e ceva poate care i se pare ei ...

Re: Sangerari si dureri de cap dupa

din 22 iul 2008 15:18 de tudores

I-ati 1 sau 2 teste de sarcina, ca sa fii sigura, sa zicem barza sau alta firma si nu trebuie decat sa citesti instructiunile si ai sa afli daca esti sau nu cu burta la gura (gravida). Bafta!:lol: si welcome in randul celor care nu mai suntem ...

Re: Analizele arata daca sunt insarcinata?

din 22 iul 2008 13:07 de gramaticus

Beta HCG reprezinta o analiza care deceleaza prezenta lantului beta al hormonului gonadotropinic corionic, care este secretat de catre tesutul care va forma placenta embrionului. Testul (de sange) Beta-HCG da rezultate in 8 - 11 zile de la ...

"Traducere"

din 22 iul 2008 00:59 de ExoticDream

"Scuteste-ma de scenele astea penibile, lacrimogene, toate-s trecatoare, cauta-ti pe altul, eu deja mi-am gasit." "Ar fi neplacut (pentru tine) sa-ti spun ca esti doar una din fetele pe care le-am avut, nici mai buna, nici mai rea decat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fiecare dintre noi e l

din 22 iul 2008 00:26 de mada_86

iti dau dreptate dar nu am zis ca stam singuri,din contra cand iesim el trage mult inspre mine asta pt ca ma cunoaste,stie ce-mi poate capul si eu la fel cu el.Este o relatie apropiata cand trebuie si distanta cand trebuie.....mai pe intelesul ...

Re: Nelamuriri: sex, sangerari. anticonceptionale

din 21 iul 2008 23:59 de mada_86

Nici nu am auzit de 2 saptamani si jumatate dar e prima oara cand are atata timp sau are mai mereu?Deobicei dupa menstruatie trebuie sa astepti inca o zi sa vezi daca mai curge dar daca spui ca a mai avut sangerari poate avea probleme sau sa ramana ...

Re: .........

din 21 iul 2008 23:55 de mada_86

Nu ai cum sa scapi de ea decat cand mai acumulezi ani buni asa ca trebuie sa fii tare esti femeie:wacko:

Anticonceptionale si pauza

din 21 iul 2008 20:59 de karissa

Salut! am o nedumerire..si daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscatoare. Iau anticonceptionale Karissa dupa prescrierea medicului ginecolog. Am uitat sa mai intreb medicul..si plus de asta e plecat in concediu. Am terminat prima folie de 21 de ...

Re: Re: Este buna sperma inghitita?

din 21 iul 2008 19:47 de Danny_DaBoss

Fiindca sperma contine hormoni masculini nedetectabili la testul doping, contine aminoacizi si proteine, adica exact ceea ce trebuie pentru marirea capacitatii de efort. Doua sunt motivele pentru are unele refuza acest elixir al vietii: rusinea fatza ...

Re: Re: Re: Re: O discutie interesanta

din 21 iul 2008 15:46 de Listener

S-au pus niste puncte de vedere interesante si bune in acelasi timp de hi5,Cand pui poze poti sa stii ca devii ca un "obiect" in vitrina unui magazin,UZURA IN EXCES CE O SA TE FACA OBSEDAT..punctul 3 :D,si logic o droaie de lume se baga in seama sa ...

Re:

din 21 iul 2008 14:05 de sgc

ti-am mai spus si aseara, pune-ti ob-uri. n-o sa patesti nimic. vei ramane virgina si la 2000 ani.

Re: Avantajele si dezavantajele mutarii impreuna

din 21 iul 2008 10:54 de mada_86

AVANTAJE:invatati sa va cunoasteti mai bine,in momentul in care vreti sa stati unul langa celalalt o puteti face oricand fara stres ca unde stam!Vedeti mai bine daca luptati unul impotriva celuilalt,invatati multe treburi ...

Re: A vrut doar placere sau m-a iubit??:(

din 21 iul 2008 04:10 de ExoticDream

Stii..... am ajuns la concluzia ca exista un anumit tip de baieti care "se hranesc" cu astfel de povesti de "iubire" (ghilimelele sunt doar pentru ei), un fel de don juani autohtoni, care au cateva atuuri cu care impresioneaza fetele (au look ...

A vrut doar placere sau m-a iubit??:(

din 21 iul 2008 01:08 de printesa18

am fost cu un baiat...m-am indragostit de el ,el de mine(cel putin asa zicea)..a fost totul bine si frumos pana a plecat la bucuresti.eu nu am putut sa merg cu el pt ca am faculta in arad,dar i-am zis sa aibe rabdare.trebuia sa merg la el in august ...

Exista OB pentru virgine?

din 20 iul 2008 22:38 de Bebytza

buna,am o problema...:~* am 14 ani si sunt virgina..peste cateva zile trebuie sa imi vine menstruatia si voi fi la mare..nu stiu daca sa folosesc ob sau nu? dezvirgineaza? pls help (ptr.fete)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virg

din 20 iul 2008 21:51 de nico

:rolleyes:[b]Oricate s-ar spune tot ca ea face [/b]

Re: Re: O discutie interesanta

din 20 iul 2008 18:42 de Listener

Da ai un punct de vedere bun,datele concrete uitate in primul rand la cineva pe care il stii (chiar si pe mai multi,care s-au bagat pe acest site,si o sa vezi cat i-a schimbat,in sensul de,ca se baga in evidenta mai mult si se cred putin mai zei cu ...

Re: Re: Re: Re:multa lume nu intelege

din 20 iul 2008 18:19 de ExoticDream

Eu nu contest ceea ce spui tu, cu doua observati: nu cred in interventia divinitatii in gasirea fericirii (consider ca soarta noastra depinde doar de noi si eventual de un dram de noroc) si ma tem teribil ca fiinta umana nu este in stare sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Topic de ajutor pentru seducti

din 20 iul 2008 13:51 de Listener

In fine eu pe orice forum am fost, moderatorul era zeu in orice...dar pe acesta asa o fii,da m-am incurcat cu cratima aia =))(si ai si dreptate:)) clasa a 2-a sry m-am tinut de prostii pe atunci =))..asta e,trebuie sa fiu mai atent data aviatoare :))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina

din 20 iul 2008 09:47 de ;););)

wa da mai lasane cu ccturile astea. K maine dak da o masina peste tine ce mai faci??? asa k ascultati de ce va spun io: VIATA E SCURTA SI TREBUIE TRAITA DIN PLIN. si pt fata care vrea sa se dizvirgineze la 15 ani: Fa cum vrei:E ALEGEREA TA FA CUM ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 549 din 1098
«   1 ... 546   547   548   549   550   551   552 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare