Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: cum sa`i arat ca nu sunt ca restul? din 18 iul 2008 00:39 de angela
O solutie ar fi sa vorbesti cu el face to face si sa il intrebi ce isi doreste de la relatia asta.Trebuie sa ii dai de inteles ca tu vrei ceva serios si daca el nu isi doreste asta, e mai bine sa ramaneti prieteni.In acest fel evitati sa va raniti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex la 13 ani fara prezervativ din 17 iul 2008 23:06 de Doc
Pentru ea am dat raspunsul. :)
Re: Re: Re: Re: Re: E posibil? din 17 iul 2008 22:12 de ramona
Re: Re: Re: Re: Sex la 13 ani fara prezervativ din 17 iul 2008 22:04 de stefanoski
eu stiam, ea trebuie sa afle, in care mai intra pe forum...
Re: Re: Re: re din 17 iul 2008 20:10 de SORIN28
Offf, chiar nu stii ca femeia muta e femeia perfecta :D ....atat timp cat face treaba in casa, mancare...etc, ce-ti mai trebuie sa vorbeasca?!:D
Re: Re: din 17 iul 2008 19:57 de sgc
nashuleeeee, piua cu sfaturile, bai. este aniversarea zilei mele de nastere astazi. chiar asa prost crescuti sunteti ca trebuie sa va amintesc eu pe forum!?
Re: re din 17 iul 2008 19:39 de SORIN28
Si daca nu mai suntem in vremea cand sotia era sclava in casa, asta inseamna ca nu trebuie sa mai faca nimic?:ermm: pai daca-i asa...eu nu ma mai insorO:)
Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci? din 17 iul 2008 14:16 de crisrazvi
Da, este important sa existe conversatie, insa nu este important EXACT ce spui. Poti sa spui orice in sensul ca poti sa alegi orice subiect. Eu le "generez" pe loc si la fel poate oricine.
Insa, despre ce subiect ar fi vorba, este mult mai ...
Re: Topic de ajutor pentru seductie din 17 iul 2008 14:01 de crisrazvi
E o idee buna asta cu situatiile de intalniri reale. Trebuie stiut dinainte ca daca dedici cuiva dragostea de la primele intalniri cel mai probabil o sa se termine rapid. Dar hai sa incercam totusi:
M-am intalnit cu o tipa de pe mess, una cum ...
Re: Re: din 17 iul 2008 12:28 de sgc
stefanoski, hai sa-ti spun eu ceva, exista erori de editare, generate de neatentie si viteza de redactare, exista erori de editare generate de necunoastere si mai exista o a treia categorie de erori de editare generate de aerele de teribilism ale ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 17 iul 2008 12:23 de Useritza
grea situatia...daca in tot acest rastimp nu a inteles k trebuie sa fie oleak de gospodina in casa...nush ce sa zic...incearca sa nu ii mai faci mincare,curatenie...oricum va simti lipsa la toatea acestea...nu cred ca va putea trai mult timp in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 17 iul 2008 11:54 de sgc
(})
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 17 iul 2008 11:43 de sgc
daca tie ti se pare ca aeroportul Otopeni este mare, atunci si aeroportul din Copenhaga este maaaaaaaaaaare.:huh:. poti sa-i spui Amsterdam, in loc de Shipol cum il gasesti pe google. beach, ce de aere pe capul tau, n-a vazut charles de gaulle.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare barbati prefera virgi din 17 iul 2008 11:18 de baby
ai inteles gresit
in fine
incearca sa recitesti ce am scris
nu am zis sa iei prima cu*va care iti iese in cale...am zis doar ca daca nu e virgina nu inseamna ca trebuie pusa la zid
e o diferenta intre cur*ve si fete care au mai avut 2-3 ...
Re: Re: Topic de ajutor pentru seductie din 17 iul 2008 11:11 de stefanoski
Aici sunt :D
M-am gandit sa "facem un loc unde sa punem cat mai multe" lectii de scriere corecta. Listener, pana la tehnici de seductie invata sa folosesti cratima cand trebuie si cum trebuie ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 17 iul 2008 02:19 de ExoticDream
Este unul din aeroporturile mele preferate (dupa Schiphol si inainte de Madrid), ai dreptate, este frumusel, maaaaaare si nu chiar incurcat daca nu te grabesti. Eu am facut 300-400 m alergare viteza de la o poarta Ax la una By pentru ca s-au ...
Re: Topic de ajutor pentru seductie din 17 iul 2008 02:02 de ExoticDream
Recomand o carte de gramatica la prima iteratie (stefanoski, unde esti?). Nu de alta, dar flirtul se deruleaza adeseori (si) pe Messenger si cel putin la inceput seducatorul nu are de unde sti daca persoana supusa procesului de seductie este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 17 iul 2008 01:02 de ExoticDream
Adica noi, tineretul din ziua de azi (cei care au jumatate din varsta ta, ca mine!), nu trebuie sa ne mai pierdem timpul cu vechituri ca romanele lui Tolstoi, pentru noi mai potrivite sunt "operele" Sandrei Brown, asa-i? A propos, de Dostoievski ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa din 16 iul 2008 23:40 de x_luxe
bine spus :ok:
exercitiul e mama invatarii...
:D
Re: din 16 iul 2008 23:14 de sgc
adica, sa scriu cum m-am facut placuta de altii(ma gandesc ca cel ce ma plac sunt mai in masura s-o spuna decat mine), sau cum s-au facut altii placuti de mine?!? parerea mea este ca n-ar fi nimanui de ajutor daca as scrie cum s-au facut altii ...
Pagina 551 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |