Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: exista oare asa ceva ?

din 13 iul 2008 20:07 de ExoticDream

Nu esenta dragostei s-a schimbat in decursul timpului, ci modul de practicare a infidelitatii. Daca barbatul a avut inca din comuna primitiva libertate de miscare mare, femeia a fost restrictionata la gospodarie si nu si-a prea putut permite ...

Re: Poveste destramata.....

din 13 iul 2008 19:29 de ExoticDream

La un moment dat trebuie sa atingi pragul dincolo de care "citesti" din timp astfel de... specimene mincinoase si nu mai ajungi sa te lasi pacalita sa ai sentimente si sa-ti faci iluzii. Daca barbatul acela te-ar fi iubit cum crezi ca si-ar fi ...

Re: Re: Re: Re:

din 13 iul 2008 18:54 de ExoticDream

Corect! Singurul loc unde am putut plati cu o combinatie de coroane daneze si suedeze a fost intr-un fast food in Malmo, in rest numai in moneda tarii cu pricina (stiu ei ce stiu, multe case de schimb sunt deschise si duminica). In privinta ...

Re: Re: Re: Pozitie pentru dezvirginat?

din 13 iul 2008 17:59 de ExoticDream

"Tresorule", n-am tras chiulul, cica a luat foc un stalp si n-am avut Internet aproape 3 zile, iar topicul cu pricina de "Adolescenta" se leaga pentru ca acolo este inclus subiectul "prima data", got it? Tot ce se leaga de dezvirginare acolo ...

din 13 iul 2008 16:28 de katherine

Nu sunt de acord. Niciuna dintre conditiile pe care le-ai amintit nu este necesara.

Re: Re: Re: Cresterea sanilor...

din 13 iul 2008 16:17 de Doc

Stai linistita, cresterea sanilor se petrece cam pana la 16-17 ani, chiar si dupa aceasta varsta, deci nu trebuie sa iti faci inca de pe acum griji.

Re: Re: Re:

din 13 iul 2008 16:13 de sgc

ba-i obligatoriu! daca nu-i french kiss, ca sa aiba erectie tipul, trebuie sa-si tina vorba altuia mainile pe sub bluza fetii sau in chilotii ei.):(

Re: Re: buna!

din 13 iul 2008 16:01 de olin

ce vorbesti?? prezervativele se pot rupe si nu inseamna ca nu le pui corect am 4 ani experienta cred ca stiu sa pun un prezervativ.... dar acum leam lasat k numai probleme mi-au facut... mai bine fara, sti cand trebuie sa termini si ai control ...

Re: Re: Re: Fimoza - un impediment in viata sexual

din 13 iul 2008 15:40 de olin

A... pai... prin asta tu trebuie sa treci sa vezi ce reactie au femeile... eu nam probleme de genu :D a mea atata e cand nu e in erectie B)

din 13 iul 2008 14:42 de sgc

pai faptul ca s-au cunoscut intamplator nu inseamna relatie de vreun fel, faptul ca s-au intalnit a doua oara, nu inseamna ca exista deja o relatie de iubire/ de amicitie/de colaborare/de afaceri, de etc. daca se intalnesc si-a treia oara poate ...

Re: Re:

din 13 iul 2008 14:31 de sgc

:(?)

Trebuie sa ne stim corpurile unul altuia dinainte?

din 13 iul 2008 14:05 de Strict

Scuzatzi ptr cum am scris titlul da' nu incapea(?).Deci este bine ca sa ii propun prietenei mele cu ceva timp dinainte sa ne cunoashtem corpurile?Deshi imi este frica sa nu i se para cam ciudat........avem impreuna destul timp.....dar tot imi este km ...

Re: Re: Re: Re: sex dupa menstrustie

din 13 iul 2008 13:26 de Ottaku

chiar nu stie nimeni sa raspunda la intrebarile astea? :(

din 13 iul 2008 11:09 de tematoare

de acord cu tine...o singura intrebare am...de ce crezi ca de la a treia intalnire trebuie sa inceapa relatia?:-/

Re: Re: Re: Re: Re: Disconfort in anumite pozitii.

din 13 iul 2008 00:16 de pacpac

medic idiot.vaginul se largeste,nu se lungeste.tot ce trebuie e un preludiu sanatos si mare grija din partea lui.Cu timpul o sa invete cum sa presteze.Eu nu o am mare(14-15 cm),iar in pozitia capra daca dau mai puternic pe sotie o doare.Cu timpul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le

din 12 iul 2008 23:00 de Listener

Oke deci natural i-ti va veni numa daca vrei sa ai o "prioritate"..trebuie sa fii natural,dar sa si zici adevaruri,de pilda dak se imbraca naspa daca are anturaj rau sau altele...atunci ai un atu urias,bine nu zic la inceput trebuie sa o iei cu cea ...

Re: Re: Femeile si barbatii de la noi vs cei din a

din 12 iul 2008 22:42 de Listener

Concluzie Barbatu e barbat si gata paros si frumos :)) si femeia tree sa seduca logic ca ea tree sa faca toate chestiile...asta nu ma refer ca barbatu nu face nimic adik tot el trebuie sa faca primul pas si sa o cucereasca in rest analizati si voi ...

Re: Femeile si barbatii de la noi vs cei din alte

din 12 iul 2008 22:38 de Listener

S-ar putea ca dincolo sa nu mai conteze cat de "trandy" esti si o femeie sa te vada ca barbat nu epilat si altele ca in romania "sincer aici no offence dar femeile tind spre lesbiene...in fine,zic un procent nu este adevarat o aproximatie...acolo de ...

din 12 iul 2008 22:05 de SORIN28

Mai fantastiko...eu aici nu imi caut sotie. Ca romanca nu e frumoasa nici o alta femeie din lume. NU ti-am cerut parerea, nu cerut nimic. Nu ma complic sa incerc sa iti explic...in nebunia ta cine stie ce dracu mai scrii. P.S. - Vezi ca ...

Re: Re:

din 12 iul 2008 20:17 de sgc

bine ca n-ai ajuns in Norvegia. n-a interzis nimeni alcoolul acolo. si alcoolul si tigarile in Norvegia intra la produse destinate consumului de lux. prin urmare preturile sunt destul de ridicate. cele pe care le-ai dat pentru pachetul de tigari ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 554 din 1098
«   1 ... 551   552   553   554   555   556   557 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare