Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre pos din 12 iul 2008 17:18 de sw3et3st
postinorul se ia numai dupa actul sexual, in maxim 72 ore (sau cam asa ceva, dar cu cat o iei mai repede, cu atat e mai bine. e o metoda de contraceptie de urgenta, la care nu trebuie sa recurgi decat de max 2 ori pe an, in caz de accidente.
Re: Re: Re: din 12 iul 2008 14:18 de Useritza
aici mai mult depinde de atitudine,trebuie sa fii cit mai relaxat si sa nu te gindesti prea mult cum va fi,cei vei spune...subiectele vor veni automat in discutie dupa ce veti fi relaxati amindoi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: #EMO din 12 iul 2008 09:26 de stefanoski
Nu, dar sunt foarte multi. Trebuie sa recunosti ! Si stii bine ca nu te-am bagat in oala cu ei. Esti un fel de aparator al lor...
Nu...sunt sigur ca nu erau emo :) Faci confuzie intre emo si funky
Etnia respectiva cam ce tip de muzica ...
Re: Re: Re: Re: Re: #EMO din 12 iul 2008 05:21 de valentine
First of all, nu toti manelistii fac asa...
Eu am vazut. Suprins?
Cat despre cei care asculta la telefon muzica in public si deranjeaza fonic pe ceilalti...nu cred ca tiinde de domeniul muzical preferat, ci de etnie (intelegi tu).
Nici ...
Re: Re: Re: Re: exista oare asa ceva ? din 12 iul 2008 03:28 de SORIN28
De data asta sunt de acord cu Carrie. Nu cred(de fapt sunt sigur) ca un iq si o scoala iti poate educa moralitatea. Asa ceva inveti in alte locuri, le educi in alte "scoli" .Tentatiile au fost mereu(doar fata lor s-a schimbat)deci se exclud.:ok:
Re: Re:DEPINDE..... din 11 iul 2008 23:27 de havesomefish
:lol::lol:fetito citeste mai bn ce a scris elementx-eu...se pare k spiritu' tau de observatie lipseste...pe scurt:unui baiat nu are cum sa'i vina ciclu...tu ce zici?:lol::lol:
Re:DEPINDE..... din 11 iul 2008 23:10 de mada_86
E POSIBIL SA AI CEVA IN ORGANISM SA AI CEVA IN SANGE SAU ESTI IN PERIOADA IN CARE SUFERI TRANSFORMARI DATORITA CICLULUI MENSTRUAL.DA MAI MULTA ATENTIE IGIENEI ORALE CU TOT CE MAI ESTE SI PRIN FARMACII,MAI CUNOSC FETE SI NU AU CE FACE DAR SORA MEA A ...
Re: Re: Re: din 11 iul 2008 22:49 de sgc
cu ultrasunete se indeparteaza tartrul dentar. intr-adevar mai mult intre gingii si incisivi, dar si in dreptul celorlalti dinti: canini, premolari si molari. chestia este ca dincolo de toate promourile legate de pasta de dinti(se spune ca trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: perversiuni accept din 11 iul 2008 21:59 de unBaiat
baby esti tentata sa incerci perversiunea scrisa de cool girl????
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: perversiuni acceptete din 11 iul 2008 21:24 de baby
si unde e perversiunea?????:huh:
vezi la don'soara cool girl ce fantezie...:lol::lol::lol:
Doamne trebuie sa lucrez ceva la fanteziile mele:lol::lol:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: exista oare asa ceva ? din 11 iul 2008 21:02 de carrie
Unu la mana, nu pot sa cred ca o persoana atat de inteligenta si cu o cultura atat de vasta poate fi atat de naiva sa creada ca in epocile anterioare, dragostea era mai "dragoste". Natura umana e pana la urma aceeasi, fiinta umana in esenta ei nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: #EMO din 11 iul 2008 20:10 de baby
hm nu am vazut filmuletu ca nu am cont acolo dar ce tot atata EMO in sus EMO in jos?:blink:
is oameni
e drept...nu is indragostita de stilul lor.....dar la urma urmei...toti avem suflet
ce conteaza daca esti manelist, emo sau nu mai stiu ...
Re: Re: Re: Pozitie pentru dezvirginat? din 11 iul 2008 19:59 de ioana
dar inainte trebuie sa-i umezeasca pasarica cu limbutza ;)
Re: Re: Re: Re: #EMO din 11 iul 2008 18:45 de stefanoski
N-ai sa vezi niciodata un grup de "emolai" facand misto de tine ca esti imbracat nush cum sau strigand dupa tine pe strada "rockeruuu" ( chiar daca nu esti rocker ). N-o sa vezi in tramvai, metrou sau troleibuz emo care asculta muzica la telefon ...
Re: Re: Cunnilingus.....doar pentru fete din 11 iul 2008 14:14 de sw3et3st
da, asa credeam si eu ca trebuie sa te porti...pana cand, de la sarutari si mangaieri pe ici pe colo, a ajuns si la pasarik.... la gandul ca va trebui sa ii fac si eu lui, am incercat sa il opresc dar a continuat si a fost nemaipomenit... asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 iul 2008 11:05 de katy_swe3t_g
am vb cu cineva si astazi imi ia un test de sarcina... sa fiu sigura..dar orikm daca as fi fos tinsarcinata ceea ce nu are cum,ar fi trebuit sa am niste simtome nu?si nu am nimic...sper sa fie din cauza racelii:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 iul 2008 08:30 de sw3et3st
mie mi-a intarziat o saptamana...la tine mai e putin si se fac doua. nu pari ridicola, e un lucru normal sa iti faci griji, pentru ca iti pasa ce se intampla cu tine si cu viata ta. mama ta poate ca are dreptate si se intampla de la raceala. oricum, ...
Re: Sa o fac sau nu ?? help .. din 11 iul 2008 02:41 de havesomefish
parerea mea e k nu esti pregatita...vorbeste cu el si spune'i k mai trebuie sa astepte..dak nu...sa'si puna pofta'n cui...dupa titlul tau mi'am dat seama k ai face'o doar de dragul lui si nu pt k asta iti doresti...nu'ti fie teama k s'ar putea ...
Re: Re: Ati deviat cam mult: puneti-va lentilele a din 10 iul 2008 22:53 de nico
eu am lentile color albastre dar nu le port in fiecare zi....nu inteleg de ce zic unii ca ii greu sa le pui sau sa le scoti pt ca dupa cateva zile devine chiar floare la ureche si te obisnuiesti cu timpul,nu simti ca ai ceva pe ochi deci nu-ti fa ...
Re: Ati deviat cam mult: puneti-va lentilele alea! din 10 iul 2008 21:49 de sw3et3st
si eu am o problema legate de lentile...am primit lentilele dar am ramas fara solutia aceea in care trebuie sa le tin inainte sa le port. imi spune si mie cineva cum se numeste, unde o gasesc si la ce pret:D plz
Pagina 555 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |