Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 3 iul 2008 15:24 de Pischot

dar daka marimea conteaza.. ce te facy cu o "chestie" de marime normala (19-20 in erectie) si de diametru vreo 3,5 cm??? k eu am innebunit :)) :devil: :devil: :devil: buna in draci da dak esty stramta.. te duare groasnic . asa.. depinde si de ...

Re: Re: Re: Re: Vreau sa slabesc

din 3 iul 2008 14:02 de katherine

Jesus...nu-ti mai cere atatea scuze, esti ok, bine? :,:,

RASPUNS

din 3 iul 2008 00:00 de Andrei

Buna ma numesc Andrei Am 19 ani,iar prietena mea 18.Eu am fost anul I de facultate in cluj de ce spun am fost? pentru ca acum voi fi anul II.Prietena mea a fost clasa a 12 ,deci am stat un an departe unul de celalalt.......si a trecut un an si ...

Re: Re: Re: Vreau sa slabesc

din 2 iul 2008 23:56 de Incepator

1) ti se pare , pentru ca poti avea 65 kg si sa fii slaba , sa fie oasele grele, sau poti avea oasele usoare si sa ai (scuze de exprimare) ,,sunculite" . 2) si foarte important e sa vrei, sa nu te abati de la cele propuse, trebuie sa rezisti ...

Re: Re: Fiecare dintre noi e liber sa aleaga

din 2 iul 2008 22:20 de mada_86

In primul rand tin sa mentionez ca sunt o persoana trecuta prin viata :atat eu cat si sotul.Noi am invatat sa ne crestem unul pe altul fara parinti,noi ne-am certat noi ne-am impacat.Avem 6 ani aproape si stim ce vrem de la noi.Sper sa nu te ...

Re: Re: Dragoste pe net

din 2 iul 2008 11:03 de mira_printesa18

Nu cred ca ai cerut sfat unde trebuie ca aici cam toata lumea incearca sa iti schimbe parerea. Cel mai bine e sa faci ce simti. Daca simti ca el iti este alesul atunci... GO FOR IT ! asa e iubire..si noi tot pe net ne-am cunoscut si ne ...

Re: Re: Re: Re: cum diminuezi durerea la dezvirgin

din 2 iul 2008 01:02 de pac pac

Re: Re: cat timp dupa chiuretaj

din 30 iun 2008 14:44 de ... Me

sa inteleg ca arzi de nerabdare desi doctorul abia a scos sculele din tine?se pare ca nu ai inteles prea multe din ceea ce ai patit.ar trebui sa te intrebi in primul rand de ce ai ramas insarcinata(ca doar fraierele mai raman azi,cu atatea mijloace ...

Re:

din 30 iun 2008 14:07 de Guest

ma rog, suna bine ce scrii tu aici, pentru persoanele aflate in aceasta situatie, de fapt si de drept. Cum, insa, s-ar putea proceda in situatia in care, o persoana, spre exemplu eu, nu si-a inselat iubitul cu nicio persoana din trecut ca sa te ...

UN GUST AMAR ... ???

din 30 iun 2008 04:51 de cornelus001

Ti-ai inselat iubitul... Deodata in viata ta a aparut un "cineva" special din trecut si nu ai rezistat tentatiei. Invata sa traiesti acest moment, sa-l privesti cu pasiune la inceput si sa simti satisfactie, apoi putin regret, mai multe remuscari, ...

Re: Re: gadilatul talpilor

din 29 iun 2008 19:27 de masterboy

Eu am un fetish penru picioare ,iar gidilatul talpilor unei fete mi se pare.....coooool:)).Dar trebuie sa-i placa si ei...nu? Inca nu am gasit nici una care sa accepte "cu placere" acest lucru.

Re: Re: Re: Re:

din 29 iun 2008 14:51 de baby

si daca te accepti asa cum esti care ar fi problema? asta esti si poate in viitor te vei mai schimba..... de ce trebuie sa pui silicoane? de ce trebuie sa ai ditamai tzatzele ca sa te iubeasca cineva? cred ca am si eu destule chestii pe care ...

Re: .

din 29 iun 2008 14:32 de Guest

Nu. Nu suna bine. Deci, de acord cu aspectul fizic si o tinuta decenta. Nu sunt de acord cu innebunitul, nici cu povestea ca barbatii nu barfesc, ba dimpotriva, nici cu ciocneala, ca sa zic asa intamplatoare ca l-a vazut la o masa, ca poate-o fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 iun 2008 14:03 de Guest

si pe mine ma deranjeaza, mai ales in conditiile in care, nu sunt genul de om care jigneste fara motiv. O fac, insa atunci cand ofensele si pagubele aduse nu lasa loc de altceva. dar asta, banuiesc ca se poate discuta si-n alti termeni, nu ...

.

din 29 iun 2008 09:38 de aress

Sunt barbat si poate ca noi barbatii stim mai bine cum putem fi "innebuniti" Pe langa aspectul fizic impecabil (ma refer aici curata, ingrijita)o femeie trebuie sa emane feminitate.Deci gesturile specifice (ca de ex.trecerea mainii prin par) nu ...

Re: De 4 ani impreuna, dar ma inseala...

din 29 iun 2008 03:00 de ExoticDream

Cum poti sa te complaci intr-o asemenea situatie??? Urasc teama asta nebuna a femeilor de a iesi din umbra barbatului, sclavia s-a abolit demult, femeia are dreptul la educatie, loc de munca, nimic nu o impiedica sa traiasca independenta, pe ...

Re: Pentru o fata...

din 29 iun 2008 02:50 de ExoticDream

Aici varsta isi spune cuvantul.... atat in cazul tau, cat si in al ei. Fata si-a dat probabil seama ca o placi, te place si ea, motiv pentru care lipsa ta de reactie in momentele cheie (party, abordare indrazneata) a facut-o sa dea inapoi, sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenie distrusa

din 29 iun 2008 02:41 de ExoticDream

Hm..... depinde! In mod normal nu ar trebui sa existe optiunea "ori prietenii, ori partenerul", insa din nefericire se mai intampla... Daca fata merita, eu zic ca a renunta la ea pentru ca prietenii sunt... eterni este o prostie... Si-apoi... nu ...

din 28 iun 2008 21:21 de Int3rzisA

De ce trebuie sa vb atat de urat ?! Daca vrei sa fii respctat/a , la randu tau repespecta pe cei din juru tau !.. Sper sa intelegii ce vreau sa zic.. ! Dar ma deranjeaza cand cineva vb urat !! :| In fine trecem peste asta ! :)

din 28 iun 2008 17:34 de Guest

:rolleyes:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 558 din 1098
«   1 ... 555   556   557   558   559   560   561 ... 1098   »

loading...