Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica...

din 28 iun 2008 16:35 de pacpac

daca a fost violata ar fi de inteles ,daca nu ,draq stie de ce plange si tremura,oricum el trebuie sa afle motivul,fie cum ai zis tu sa o duca la psiholog lucru care i-ar usura lui "munca" foarte mult,fie usor,usor sa discute cu ea sa ii explice ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica...

din 28 iun 2008 12:50 de katherine

Tu faci totul: esti dispus sa o astepti oricat, sa o asculti, sa o ajuti, sa nu o fortezi si altele. Dar ea ce face? Cand am spus ca atitudinea ei va lezeaza relatia pe doua planuri m-am referit la increderea deplina in tine pe care ea se pare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 iun 2008 22:41 de Int3rzisA

Cum domne cat vaca?! Lasa ca stiu eu ca n-am si ca-mi trebuie :)

Re: Re: Frica...

din 27 iun 2008 22:04 de pacpac

nu inteleg de ce jignesti.In primul rand fata a vrut sa-ti dea un sfat si daca iubita ta era cu cativa ani mai mare, acelasi sfat pe katherine ti l-a dat il dadeau toti de aici.Poate ea a uitat cum era la varsta aia,sau poate a avut de la cine sa ...

Re: Re: Re: exista oare asa ceva ?

din 27 iun 2008 02:14 de ExoticDream

Si eu cred ca poate rezista, dar in ultimii 10-15 ani tentatiile au devenit extrem de sofisticate.... iti trebuie un IQ high si o educatie peste medie ca sa le faci fata.... :heart::heart::heart:

Re: Parintii nu imi dau libertate!

din 27 iun 2008 01:13 de ExoticDream

O fi pentru ca, asa cum ti-a spus si katherine, la tara anumite lucruri se intampla mai rapid decat la oras, desi nu ar mai fi cazul, avand in vedere ca tot sateanul are acum cablu si nici Internetul nu-i departe.... Ultima oara cand am fost la ...

Re: Ejaculare prematura

din 26 iun 2008 17:04 de DarkAngel

Problema ta nu este de natura fiziologica din moment ce nu se intampla acelasi lucru cand te masturbezi. Totul este de natura psihologica/emotionala. Ce incerc sa zic este ca esti prea emotiv si prea excitat si pe langa asta ai si o complexitate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu

din 26 iun 2008 14:23 de marghescuang

Frate...eu am probleme cu ambele puncte de vedere.. Am 17 ani, si culcata are 6-7 cm, iar sculata 13 cm....Mica rau.. Nu ma deranjeaza atat de tare k o am mica....ci faptul k ma termin in mai putin de 30 de secunde....ce sa fac?????....

Re: Poti sa dezvirginezi o fata cu degetul???

din 26 iun 2008 01:51 de gheorge

am si eu o neramurire am bagat degetu cam jumate si dupacea penisu ,,,,dar nu, ea curs sange se poate sa mai fie virgina ,si cand cu penisu a plans de vreo 3 ori????

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 24 iun 2008 23:00 de carrie

E o decizie dificila care trebuie luata avand in vedere toate aspectele. Personal consider ca sunteti prea tineri pentru asa ceva. Mai aveti multe de facut in viata inaintea copiilor. Adica, in principiu, ar trebui sa ai o oarecare stabilitate in ...

Re: Re: Potenta si imbunatatirea vietii sexuale

din 24 iun 2008 12:43 de Laurentiu

sa o mai mai incet in ce sens ? ;))

Re: Ma cert mereu cu parintii.....

din 24 iun 2008 02:39 de DarkAngel

Interesant dar nimeni nu a intrebat cati ani ai.. Cati ani ai? Si in legatura cu ai putea sa faci ca parintii tai sa iti dea mai multi bani uite aici o idee: Probabil ca parintii tai considera ca rispesti banii sau ca nu meriti chiar atat de multi ...

Re: Potenta si imbunatatirea vietii sexuale

din 24 iun 2008 02:18 de DarkAngel

Referitor la intrebarea 1: Nu iti fa griji nu afecteaza cu nimic performanta sexuala sau potenta masturbatul mai ales la frecventa cu care il practici tu. In legatura cu dificultatile aparute la erectie avand in vedere varsta ta nu cred ca ai ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 23 iun 2008 18:40 de Guest

Pai daca tu stai bine cu situatia materiala, ea sta bine, va iubiti, subscriu la parerea celor ce ti-au spus deja, ca-i un moft avortul, daca va iubiti. Oricum, trebuie sa va anuntati fiecare dintre voi doi parintii.

Pentru...

din 23 iun 2008 17:59 de Quest

Da, Schopenhauer a avut si el problemele lui cu femeile, multi l-au considerat ca fiind misogin, din scrierile cam asta poti vedea; insa el a facut niste observatii destul de bune asupra relatiilor si a altor lucruri de acest gen, de acea l-am ...

Re: vreau sa avortez

din 23 iun 2008 14:50 de dyanaaa

cunosc o fata de 16 ani care a avortat fara k parintii ei sa stie.la spital nu i s-a cerut k parintii sai sa semneze.dar esti sigura k vrei sa faci acest lucru?

Pentru avort trebuie acordul parintilor?

din 23 iun 2008 14:04 de mihaela

daca vreau sa avortez trebuie acordul parintilor sau se poate si pe pile?

Re: Pentru cei buni...

din 23 iun 2008 11:56 de Maya88Maya

Se satura fetele de la prea mult bine :lol: ... Gusturile nu se discuta, exista tot felul de specimene de fete, cum e si cea pe care ai descris-o tuh, care nu stiu sa aprecieze un baiat! Sincer, pe mine mai mult ma atrage un baiat care nu e ...

Re: Re: Re:

din 22 iun 2008 21:08 de Guest

Domn'e, eu nu organizez cursuri pentru asa ceva. Cred ca ar trebui sa va prezentati la vreun cabinet de planning familial pentru astfel de probleme, sau va convingeti prietena sa faca intrerupere de sarcina, sau poate prietena dvs. are suficienta ...

Re: Re: Re:

din 22 iun 2008 19:27 de Amethist

Ok, din ceea ce gandesc io, exista metode de contraceptie, de ce nu le-ai folosit... stiai foarte bine ce se poate intampla si drept urmare uite, io unu zic sa te bucuri de ce ai, un copil e o raza de soare in viata oricui. ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 559 din 1098
«   1 ... 556   557   558   559   560   561   562 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare