Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate din 14 iun 2008 19:14 de ExoticDream
Este adevarat, insa si manifestarile de prietenie/colegialitate au niste limite, sa le spunem [i]de bun simt[/i]: cand stii ca fata care iti este colega/amica/prietena are o relatie stabila, indiferent cat de corecte iti sunt intentiile si oricat ...
Re: Re: AM 17 ANI SI SUNT VIRGIN ESTE BINE SAU NU din 13 iun 2008 20:37 de Danny_DaBoss
si ce astepti ? invitatii speciale ? e plina tara asta de fete frumoase si dornice; baruri, parcuri, camine, net si multe alte locuri unde poti intalni fete frumoase si iti poti face o relatie. dar mai iti trebuie si minte.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei buni... din 13 iun 2008 12:27 de SORIN28
:blink: Offf, cum eram eu sa pierd atata timp pe acest forum in cautarea unei analfabete care sa aprecieze injuraturile, bataile si alte mojicii ...noroc cu tine ca mi-ai deschis ochii. Merci :flowers:
Exista insa o singura "problema"...eu ...
Re: Re: Re: Ma cert mereu cu parintii..... din 13 iun 2008 12:13 de SORIN28
Nu poti pentru ca nu-s banii tai. Cand o sa fie banii munciti de tine, cand ai stii ca afara de pantofi, haine si alte "accesorii", cand o sa stii ca mai trebuie sa iti cumperi si mancare, platit chiria la apartament....sa vezi ce repede iti ...
Re: Infidelitate din 13 iun 2008 01:57 de ExoticDream
Se mai intampla sa-ti ajuti colegii un pic mai mult decat ar fi cazul, am patit si eu, dar asta nu inseamna ca ei trebuie sa-si manifeste recunostinta in mod... fizic, mai ales daca stiu ca ai un prieten gelos. Intr-adevar gelozia este in esenta ...
Re: Re: chiar e vb de infidelitate din 12 iun 2008 17:08 de solokd
nu trebui sa renuntzi la libertatea de a comunica cu altzii din cauza unui tip....o relatzie se cladeste pe respect si incredere reciproca.....treaba cu imbratzisatul este un semn de prietenie...daca ar mai pupao si pe obraz cred ca l-ar ...
Re: Cum sa fiu fidel? din 11 iun 2008 23:20 de mimi
umbli tu...tu ai sa mai umbli mult si bine, pana dau de una sa te puna la punct, de nu o sa-ti mai trebuie escapade aiurea.
si cel mai nasol o sa fie ca ai sa te caiesti mult timp.
apreciaza ceea ce ai..ai grija de ceea ai...tipa te iubeste si ...
Re: Cum sa fiu fidel? din 11 iun 2008 13:27 de angela
Tu esti gigolo???:lol:Avand in vedere ca te platesc femeile pentru a fi cu tine, sau doar te lauzi??:lol:
Re: Cum sa fiu fidel? din 11 iun 2008 10:19 de solokd
pfffffffff....esti dalu casanova??????cred ca au aparut gigolaii prin bucuresti ....daca esti din buc :D
Re: Re: Re: Cum sa fiu fidel? din 11 iun 2008 01:15 de ExoticDream
Exista o vorba.... [i][b]we are what we are, people never change....[/i][/b]! Oare daca o viata intreaga (in fine, un sfert) ai fost asa, ce sanse crezi ca sunt sa te schimbi acum? Parerea mea este ca nu multe.... Sa fiu in locul acelei fete, nu ...
Re: Re: Re: Re: Sa raman in strainatate, sa vin ac din 10 iun 2008 23:51 de Mihaelascumpik
Dapz asa e:( dar el e boolnav:( si nu vreau sa`l am pe constiintza:((
Cum sa fiu fidel? din 10 iun 2008 23:13 de crisrazvi
Am nevoie de sfatul celor mai experimentati pentru asta.
Am intalnit o tipa care imi place mult, chiar e ce trebuie pentru mine si ne intelegem foarte bine, imi pasa foarte mult de ea si merge foarte bine din toate punctele de vedere.
Faza e ca ...
Re: Re: Re: Sa raman in strainatate, sa vin acasa? din 10 iun 2008 22:18 de angela
Eu zic sa faci ce e mai bine pentru tine,si sa fii putin egoista..Eu stiu ca orice parinte vrea sa isi aiba copii aproape pana la adanci batraneti, dar tu trebuie sa faci doar ce e mai bine pt tine, nu pentru parintii tai..La un moment dat si tatal ...
Re: Re: Sa raman in strainatate, sa vin acasa?!? din 10 iun 2008 09:37 de Mihaelascumpik
Poi stie ca vreau sa plec:(.. si mama stie ca vreau inapoi acasa.. dar nush ce sa fac:(:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: numele din 10 iun 2008 02:30 de ExoticDream
Trebuie ceva.... funny!!! :p:p:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E necesar sa isi din 10 iun 2008 02:26 de ExoticDream
Eu cred ca motivul este altul: nu trebuie neaparat sa vezi pentru ca, in timpul unui sarut (din dragoste!), se produce reflexia sufletului tau in adancul sufletului celuilalt, iar asta se intuieste, se simte, se traieste cu toata ...
Re: Sa raman in strainatate, sa vin acasa?!? din 10 iun 2008 02:18 de ExoticDream
Bine ar fi daca am ajunge in strainatate in urma deciziei personale, nu a altora, chiar daca acei "altii" sunt persoane apropiate, foarte bine intentionate. Una este sa vrei tu sa faci o facultate, un master, un doctorat sau o specializare in ...
Re: Re: Re: cunnilingus.....doar pentru fete din 9 iun 2008 23:35 de crisrazvi
O sa vezi ca e misto! Se intampla de la prima partida de sex. Nu am intalnit o fata care sa zica nu.
Mai des o sa se intample sa refuze temporar, ca le e rusine ca n-au facut dush sau asa. Daca vine de la job si n-a avut unde sa faca dush, fii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La 13 ani, e normal sa din 9 iun 2008 21:42 de mirutza
Sa fim seriosi! Sex faci cand esti "copt" fizic SI psihic si ai gasit persoana potrivita! Nu in sexul preadolescentin sta capacitatea omului de a se descurca in viata, dimpotriva, aceea este o dovada ca nu te poti controla, nu ai suficienta tarie ...
Re: Re: Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte bu din 9 iun 2008 11:08 de Tenmen
Sunt de acord cu ce a spus 'crisrazvi' in special cu mesajele siropoase, mai ales daca ea apreciaza 'comercialul' si tot cresti 'standardele' cu mesaje siropoase iar in tot timpul asta ea se va bucura, atunci cand inspiratia te va ...
Pagina 562 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |