Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: daca nu din 27 mai 2008 06:43 de SORIN28
Acum nu stiu cat de mult va infierbantati voi dar daca il aduci pana la un punct si apoi va opriti (adica il lasi cu marfa'n soare) chiar doare.
Chiar nu te pacaleste, este o durere de iti vine sa mori. Te dor testicolele, te doare burta si ...
Re: Re: tipuri de himen din 27 mai 2008 03:18 de sway
mmm, cauta articolul tipuri de himen si o sa afli mai multe despre mine la comment.. O:)
Re: Re: Cum a fost primul sarut? din 27 mai 2008 03:15 de sway
ai dreptate, trebuie sa privim spre viitor, dar trebuie sa ne amintim si trecutul ca sa nu repetam greselile...
sorocka @dakrazv.sk din 26 mai 2008 20:03 de bened
plecati dela el si veniti la mine
[i]gasitiva un gagiu deexemplu pe mine [/i]
Re: tipuri de himen din 26 mai 2008 17:35 de baby
spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca nu m-am uitat "acolo" sa vad ce fel de himen am...de fapt aveam.....sau cine stie daca am avut avand in vedere ca la primul contact sexual nu am sangerat:`
Da' tu ce fel de himen ai????
:lol::lol:
:,:-*
Re: Ce vor parintii de la copii ? din 26 mai 2008 17:29 de Guest
ati predat, cumva, limba si literatura Romana? dar, totusi, insa, sunt toate trei conjunctii. nu se aseaza doua dintre ele, una langa alta, caci apare un PLEONASM.
Re: Cum a fost primul sarut? din 26 mai 2008 14:11 de baby
16 ani aveam:~*
cu prietenul de atunci:devil:
eram timidaO:):lol::lol:
nu aveam curaj si normal el m.a sarutat:~*
am simtit niste buze super fine si calde si mi s a facut un gol in stomac
a fost frumos....dar e un trecut ce trebuie ...
Re: Re: pielea capului unflata, iritare a capului din 26 mai 2008 00:18 de Nicutzykk
Folosesc mai multe feluri, care cum...dar deobicei fac fara...
Dabia il pun , ca nu prea pot ca mii putin mai mare decat trebuie...
si asta ma ingrijoreaza sa nu patesc ceva ca am ajus odata pana la 22 cm.....
Re: Re: sex din 25 mai 2008 00:32 de solokd
mey nu mai fi rea.....nu e vina lor ca nu cunosc...traim intr-un timp al restrictziei si a cenzurari cand e vb de documentatzie despre sex pe net ;)
off din 24 mai 2008 20:24 de ella
o faci cand esti pregatita.trebuie sa ai un prieten stabil makr pe o per mai lunga de timp.sunt multe...fa c iti dicteaza inima si capul ...totusi ast sa fii majora...sa fii mai dezvoltata...sa nu regreti c faci...si c dak ai o viata si trebuie ...
Re: sex din 24 mai 2008 18:09 de angela
Se intampla... ca tu trebuie sa mai citesti despre sex..:wacko:Exista un singur pericol, acela de a vi se arde neuronii de la atata prostie..:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire la distanta din 24 mai 2008 17:29 de Guest
ok, daca te-ai calmat si realizezi ca in continuare tii foarte mult la persoana respectiva, incearca sa o abordezi si sa lamuresti cum trebuie problema scuzelor. ideea este sa incercati sa aveti o discutie in care sa tii cont, totusi, ca-i neplacut, ...
Re: Re: Re: despartire la distanta... voi ce crede din 24 mai 2008 13:54 de SORIN28
:unsure: una mai aproape n-ai gasit si tu?
Pai..."sunteti impreuna" dar nu stii daca mai are pe cineva? E cu tine sau e "d'ala in trei" ? Parerea mea: ori o "pacalesti"pana in vara(ca oricum nu mai este mult) si ai plecat si stabilit acolo ori ...
Re: Re: despartire la distanta... voi ce credeti`? din 24 mai 2008 13:39 de cineva....
Din pacate situatia e putin complicata... ea e in state nu poate sa se mute aicea ne stiind limba si fiindca este inca la facultate, iar eu trebuie sa imi termin facultatea aicea inainte de a putea face ceva.... sa merg doar sa o vad sigur ca pot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Lichidul preejaculator contine din 24 mai 2008 00:04 de marry
eu aveam indoieli, adica nu eram sigura ca contine spermatozoizi. dar m-am jucat bine si eu cu focul timp de 5 ani cu fostul meu prieteni. nu ne protejam, el termina afara, dar sunt sigura ca deseori se eliminau catitati mari de acest lichid. cum ...
Naspa! din 23 mai 2008 11:28 de Suparata
Imi pare rau ca ti-ai pierdut bunica.Si stiu cum te simti.E firesc sa nu iti mai arda de nimic,cand ai pierdut pe cineva drag.Dar nu spune ca nu vrei sa mai traiesti,nu e bine.Si eu mi-am pierdut acum trei ani bunicul,care,ma incuraja si ma sprijinea ...
Re: Re: Re: Cazul fetei de 12 ani, care s-a sinuci din 22 mai 2008 13:41 de baby
e asa dupa cum bate vantul:`
unii de la noi se numesc emo pt ca au doar look-ul unui emo kid...dar iti trebuie si altceva sa fii emo:love:
mama cat tam tam pentru o ploada care nu avea minte:ermm:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 mai 2008 02:09 de nypd
sa-i dea Dumnezeu sanatate si minte ciobanului sa ajute amarati cum a ajutat si pana acum.
stiu ce s-a intamplat la revolutie nu sunt chiar atat de mic. ca nivel fotbalistic dinamo sau universitatea craiova se pot compara cu steaua la nivelul anilor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 mai 2008 22:45 de Guest
Am banuit ca la munca te refereai, in legatura cu ce fac cu serviciu, tocmai de-aceea ti-am si spus ca data fiind experienta in munca si perioada lucrata, probabil ca ma straduiesc sa nu fiu chiar de lepadat la locul de munca. Multumesc. Sa-mi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei buni... din 21 mai 2008 20:41 de solokd
da dar nu inteleg ...dc accepta atatea kkturi de la un asa baiat ...cand f bine ar putea fi cu un baiat care ii poate oferi o viatza la care numa in vise o poate intalni....ce se intampla....asa specimen de baiat poate fi o provocare????....
Pagina 565 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |