Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Cazul fetei de 12 ani, care s-a sinucis.. din 15 mai 2008 19:58 de DarkAngel
In primu rand cel mai mare dusman al copiilor din ziua de azi este televizoru si stirile de la ora 17 si toate cacaturile de filme la care pot sa se uite cand nu sunt supravegheati de parinti si iresponsabilitatea inconstienta si nepasarea ...
Re: O intrebare... din 14 mai 2008 22:17 de baby
asta in cazul in care vrei sa va vedeti rodul "muncii " peste 9 luni!!:`
faceti cu prezervativ:huh:fara discutii:`
:,:-*
Re: O intrebare... din 14 mai 2008 18:14 de DarkAngel
Nu! nu trebuie sa o faci fara prezervativ mai ales daca nu ai experienta este o prostie!Este mult mai sigur sa folosesti un prezervativ si sa ai multa grija ce faci la inceput sa nu ajungi sa iti para rau la inceput si ti-as recomanda sa citesti si ...
Prima data fara prezervativ? din 14 mai 2008 07:56 de AleXandRu99
Dak eu sunt virgin si fata cu care vreau sa o fac este tot virgina, am auzit k prima data trebuie sa o fac fara prezervativ...asa este?
Re: Durere ingrozitoare de cap in timpul orgasmulu din 14 mai 2008 02:34 de DarkAngel
Din cate am citit eu despre aceasta afectiune am aflat ca: NU se cunoaste exact cauza ei dar este tratabila exista si un medicament. Este recomandat sa mergi la doctor pentru ca poate fi si altceva (ceva mai grav) NU mai stiu cum se numeste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru din 14 mai 2008 00:46 de ExoticDream
Bineeeeeeeeeeeeeeeee..., am notat! :devil::ninja::devil:
P.S. Mai draga guest, e frumos la varsta ta sa umbli cu tinere vlastare precum valentine alias crisexpert alias bla bla bla? Rusinica! Mai bine incearca sa nimeresti vreun grup de ...
Re: durere la un san din 14 mai 2008 00:37 de barbie
trebuie sa mergi sa iti faci o mamografie...du-te inainte la medicul tau d familie p k oricum o sa ai probabil nevoie de bilet de trimitere si tot el poate sa iti spuna unde sa mergi sa faci mamografia...nu t speria prea tare oricum...e posibil sa ...
Durere la un san din 13 mai 2008 21:56 de Lynda_
De cateva zile simt o durere la sanul stang iar astazi l-am pipait si simt ceva tare (nu-mi dau seama daca e un nodul sau nu) spre partea din exterior. La sanul drept nu a aparut nimic. La ce tip de doctor ar trebui sa merg? Sunt putin speriata si as ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru din 13 mai 2008 21:19 de asdasd
mammaaaaaaaaaaa miaaaaaaaaaa
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Valentine,esti THE LUCKY GUY! :p :-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru din 13 mai 2008 21:12 de Guest
Multumesc frumos, Iustin pentru exclusivitate. Nu te superi daca vorbesc si cu alti useri in cuprinsul subiectului tau, nu-i asa?!? Ar fi culmea sa zici: da. 'ei, te superi, iti trece, caci oricum urmatoarele 4 saptamani lipsesc de pe forum. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru din 13 mai 2008 21:09 de Guest
pai, tie m-am adresat, caci vad te multiplici, mai ceva, ca la copiator. bine nu-i asta singurul motiv. vorbim la telefon si pe messenger, ca trebuie sa plec in seara asta. sa te gandesti daca vii la banchet cu mine pe 28 iunie. ia-o ca pe-o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru din 13 mai 2008 20:08 de SORIN28
Nu imi trebuie facultate ca sa stiu sa scriu romaneste.:flowers: Inveti sa scrii romaneste in clasele primare(adica 1->8 daca nu stiai), la facultate este mult prea tarziu ca sa mai inveti asa ceva(poate doar la facultatea de litere ;) ). De ...
Re: Re: Re: Re: Re: Subiecte pt intalnire-fata tim din 13 mai 2008 19:21 de baby
da sunt de acord...dar vezi tu sunt unii care se intalnesc cu fete numai ca sa le "tavaleasca" putin:` si apoi pa...dar sunt si baieti care vor o relatie de lunga durata...ei aia numesc eu ceva serios:ermm:
si la 19 ani poti avea o relatie ...
Re: Re: Re: Re: Subiecte pt intalnire-fata timida din 13 mai 2008 18:55 de Electrodj
ms de sfat....mai ceva serios.....ma cam enerveaza expresia asta...prima oara trebuie incercat si dupaia daca se poate se face pasul la o treaba mai serioasa....nu poti sa iti dai seama din prima lucrurile astea.Interesant sfatul tau baby....il ...
Re: Re: Re: Subiecte pt intalnire-fata timida din 13 mai 2008 18:49 de baby
daca iti arde de ceva serios cu ea se merita sa ii duci flori:ok:
daca ar fi chiar asa timida nu te mai aborda pe mess si nici nu insista sa va si vedeti
aaa ca a zis ea ca e timida e altceva...crede-ma pe mess putem spune ca suntem...:alien:
eu ...
Re: Re: Subiecte pt intalnire-fata timida din 13 mai 2008 18:41 de Electrodj
pai daca nu ar fi timida probabil ca mi-as permite ceva mai multe lucruri...situatia e cam ciudata ca m-am trezit abordat pe mess....am vorbit o data cu ea.....si a 2-a oara...repet a 2-a oara....cand mi-a trimis niste poze cu ea....a insistat ca sa ...
Re: Doar pentru din 13 mai 2008 14:06 de andrusck
oaaaaaaaauuuuuuuuuu! am stiut ca nu esti prea intreg la mine ,dar sa-ti dai datele pe forum?!.........ai curaj sorine :ok: si ptr asta te admir sincer:flowers: bravo tie%%-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 mai 2008 17:44 de baby
mie nu imi mai trebuie:lol::lol::lol:
neveeeeeeeeeeeer:lol::lol:
la casuta mea in pat pe jos,in baie....numai acasa sa fiu:lol::lol:
tre sa te tina inima si multe altele ca sa o faci in locuri publice:lol::lol:
daca ma mai si prinde mor de ...
Re: Doar pentru din 12 mai 2008 17:07 de crisexpert
Eu nu imi dau datele.Daca tot stie atatea despre mine vreau sa aud:nume, prenume, varsta, clasa, adresa, numarul de telefon, adresele de mail, forumurile pe care sunt membru, pozitia pe care o ocup acolo.
Succes Guest!
Re: Re: Re: Re: PLin de ura... din 12 mai 2008 11:05 de carrie
Nu e vb ca nu ai minte, e vorba ca tu poti constientiza ce simti, insa de multe ori nu si cauzele. Or, cauza trebuie tratata in primul rand si nu efectul.
Psihologul nu te "conduce", pur si simplu te ajuta sa te regasesti cumva, in sensul de a ...
Pagina 567 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
76 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |