Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Problema depilatorie =))

din 7 mai 2008 19:00 de Ionutz_21

Nush ce sa zic ,este o crema depilatoare normala :blink: ,probabil a lasat prea mult pe piele :wacko: ,sau difera la om la om:huh:

Re: Problema depilatorie =))

din 7 mai 2008 13:34 de mimi

.................................... o crema depilatoare ptr zone intime nu trebuie sa fie orice crema!!!

Statuie din cioburi....Stropi de sticla...

din 7 mai 2008 12:32 de baby

A fost odata un barbat caruia i-a murit sotzia.Locuia impreuna cu cele doua fete ale sale, care erau din fire foarte curioase si inteligente. Fetele ii puneau mereu multe intrebari,la unele stia sa le raspunda, la altele nu. Tatal lor isi dorea sa le ...

Re: Re: Re: Re:

din 7 mai 2008 02:46 de ExoticDream

Ti-am mai explicat o data ca am calatorit cu tot soiul de ambarcatiuni (de la simpla barca pescareasca si barca obisnuita cu motor, pana la feribot, catamaran de mare viteza si altele) pe diferite mari europene, pe canalele venetiene sau pe cele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am fos

din 6 mai 2008 22:51 de angela

Nu e usor, insa nu e imposibil.Trebuie sa te concentrezi asupra ta, sa iti ocupi timpul in asa fel, incat sa uiti ca vreodata ai trecut prin asa ceva..Atunci cand suferi din dragoste e cel mai rau, dar trebuie sa tii cont pe viitor cui ii vei da ...

Re: Re: Re: Cum sa-mi uit fostul iubit?

din 6 mai 2008 21:58 de Luminati

Lumea prea exagereaza...trebuie sa stii cand sa pui sufletul...si cand sa-i dai drumul...din ce in ce mai multi emo... Cand aud lumea...11 luni...sunt milioane de casnicii care se destrama dupa ani...si noi 11 luni...e viata mea...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvir

din 6 mai 2008 19:47 de ramona

aoloooo vietzishoara mea ce ma fac??? am facut`o neprotejat cu prietenul meu...eram virgina ji mi`a zis k asa trebuie prima data...si`a dat drumul afara...am vazut asta...dar...mi`e fricaaaaaa:(( nu stiu daca eram in perioada fertila...trecusera ...

Re: Re: Re: Re: As vrea sa invat sa sarut...

din 6 mai 2008 16:12 de oanaaaaa

De acord cu tine, dar nu vezi ca tot mai multi vin cu povesti de genul: "am 17 ani si sunt din bucuresti ... astept o fata care sa ma invetze !!" :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Am fost eu de vina?

din 6 mai 2008 01:24 de nypd

nico trebuie sa te duci la el sa-l rogi sa te bata si sa ti-o traga. asta inseamna barbat adevarat. sa stearga pe jos cu tine. numai fraierii se comporta altfel

Re: Re: Re: As vrea sa invat sa sarut...

din 5 mai 2008 23:12 de stefanoski

Din contra, lumea trebuie sa priceapa ca asta nu este site de matrimoniale ;););)

Re: Cum sa-mi uit fostul iubit?

din 5 mai 2008 22:17 de oanaaaaa

Iei una bucata ciocolata mare rau plus una bucata cutie inghetata( de preferat tot de ciocolata), la mananci intr-o seara, gandindu-te la tot, daca vrei poti sa plangi pana nu mai poti, in final o sa pici de oboseala, dar o sa te simti oarecum ...

Re: Re: Cum sa-mi uit fostul iubit?

din 5 mai 2008 21:12 de DarkAngel

Durerea este subiectiva si pentru o problema aparent minora se poate suferi fff mult depinde cum e perceputa de persoana in cauza asa ca este foarte probabil sa traiasca o drama nu ai de unde sa sti si nu cred ca este cazul sa ironizezi situatia. ...

Re: Re: Re: Cum se vindeca prejudecatile in pat?

din 5 mai 2008 19:59 de Guest

In pat, fara haine, nu poti sa fii doamna. "Doamna" este un titlu folosit in societate pentru apelarea unei persoane de gen/sex feminin in una din cele doua situatii sau in amandoua daca se intrunesc conditiile: - stare civila-casatorita; - ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla...

din 5 mai 2008 17:34 de baby

Jurnal:love: Gata....pagina mea ...gandurile mele....pot sa scriu cum vreau si ce vreau....pot sa pun puncte in loc de virgula ...pot scrie fara cratima...pot abera....si pot folosi toate emoticoanele:love: am o melodie pt care am ...

Re: Re: Cum se vindeca prejudecatile in pat?

din 5 mai 2008 16:41 de oanaaaaa

Si totusi, pana unde se poate merge in pat? Adica, unde depasesti limita, unde devii din doamna c...a ( cum zice si vb aia: Doamna pe strada si c...a in pat). Poate m-am exprimat cam dur , dar de multe ori ma intreb ce parere si-ar face despre mine ...

Re: Re: Re: Re: Am fost eu de vina?

din 4 mai 2008 21:53 de nico

stiu ca aveti dreptate ca trebuie sa`l uit...dar tot imi vine in minte ce frumos s-a comportat el l-a inceput..nici macar nu pot sa zic ca a insistat sau sa bata apropouri despre sex...chiar si cand ne-am desp prima data (desi, si atunci a evitat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 4 mai 2008 19:01 de Guest

crezi c-am scris destul, sau mai vrei?!?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 4 mai 2008 17:50 de crisexpert

Daca vreai sa o f*** pe bani iti trebuie 9mil de euro.Lasa ca mergem la zer0TV, Stupiza Stupiza, O seara de vis, Dansez pentru mine si emisiuni din astea "cool" si o sa zicem ca vrei sa i-o tragi si nu ai bani si o sa se stranga. Daca vrei sa o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 mai 2008 14:49 de baby

Doamne da nu ma atac:lol: si totusi.....mai vbm despre sex in locurile publice sau aberam in continuare?:lol::lol: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 mai 2008 14:44 de solokd

itzi face reclama gratis...nu te mai agita ...atat timp cat sti ca nu e adevarat...nu trebuie sa te ataci ...las-o sa vorbeasca.....chiar conteaza???....free funn :flowers:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 569 din 1098
«   1 ... 566   567   568   569   570   571   572 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare