Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Legile dragostei

din 4 mai 2008 04:11 de ExoticDream

Fals. Multe dintre persoanele bune sunt adeptele relatiilor serioase (nu pe banda rulanta), asa ca in perioadele de "convalescenta" nu au pe nimeni. Adevarat (inclusiv cel de mai sus - "convalescenta"). Persoanele bune sunt rationale si ...

Re: fara acordul parintilor?

din 4 mai 2008 02:43 de ExoticDream

In Codul familiei zice asa: [b][i]"Art. 4. - Barbatul se poate casatori numai daca a implinit varsta de optsprezece ani, iar femeia numai daca a implinit saisprezece ani. Cu toate acestea, pentru motive temeinice, se poate incuviinta ...

Re: am fost eu de vina?

din 3 mai 2008 23:16 de angela

Hmm..viata e uneori asa..Dam peste niste nemernici care nu stiu sa ne aprecieze si isi bat joc de noi..Ai gresit in primul rand ca i-ai cedat,si te-ai culcat cu el, multi barbati dupa ce obtin ce vor, devin niste insensibili si nemernici.Nu te ...

Re: Cum se vindeca prejudecatile in pat?

din 3 mai 2008 18:17 de DarkAngel

O posibilitate este ca inainte sa fi fost mult mai egocentrica decat acuma si atata timp cat tu te-ai simtit bine nu te-ai mai gandit la partenerul tau sau daca o anumita pozitie te satisfacea nu conta ca era prea neortodoxa. Acuma s-a intamplat ceva ...

Re: Re: Re:

din 2 mai 2008 19:18 de Guest

poy, ca sa-ntrebe un dashtept care n-a priceput ironia la adresa celor doi. altfel tu ce grija ai, lasa-i: fosta ta colega cu tipul respectiv.

Re: Re:

din 2 mai 2008 18:38 de solokd

poy daca are viza de state ce ii mai trebuie bucuresti????:blink:

Re: buna

din 1 mai 2008 22:38 de solokd

e greu :( ...nu stiu ce sa zic ...fiecare parinte vrea sa isi ocroteasca puiul chiar daca uni exagereaza cu asa ceva......trebuie sa iei atitudine in fata mamei tale,dar asta nu inseamna sa o injuri sa tipi la ea sau mai stiu yo ce in sensul ...

Re: Re: Re: Vreau sa invat sa sarut! Material info

din 1 mai 2008 22:16 de solokd

da ai incercat vreodata???? cum vrei sa vezi cum e daca nu incerci...itzi spun yo ca nu ai ce sa invetzi ...pur si simplu.....ce-a ce este important trebuie sa fi calma si sa nu te gandesti la asta in timplul ce vei saruta ..........

Re: Cum?

din 1 mai 2008 15:56 de DarkAngel

Scote-ti iluzia din cap ca nu vei uita niciodata nu ai cum sa stergi 11 luni din existenta ta. Trebuie sa accepti ideea de a nu mai fi cu pers respectiva fara a da vina pe cineva. Pastreaza doar amintirile placute (dar nu pentru a te amagi cu ele ...

Re: Legile dragostei

din 1 mai 2008 09:18 de andrusck

:ok:da cam asa e ...sunt deacxord cu tine:ok::flowers:

Re: Re: Re: incertitudinea isi spune cuvantul

din 30 apr 2008 23:16 de baby

cantareste....si vezi tu cum iese mai bine....eu nu stiu cum e relatia vostra.... :,:-*

Re: Re: incertitudinea isi spune cuvantul

din 30 apr 2008 22:47 de Sandra18

de mult timp nu mai am conceptia asta despre viata cum ca trebuie sa ma marit virgina.ci s-o fac cu persoana cu care exista sanse mari sa raman pt mai departe,dar in cazul meu cam exista riscuri sa nu iasa conform asteptarilor...sunt multe ...

Re: incertitudinea isi spune cuvantul

din 30 apr 2008 22:38 de baby

hm...da la fel a fost si la mine.amandoi virgini amandoi 18 ani...el desigur gata sa o faca eu.....cu teama si nu pt ca nu il iubeam ci pt ca mereu mi sa zis ca nu e bine sa o faci inainte de casatorie, ca dupa ce o fac ma paraseste ca voi fi vazuta ...

Re: ceao

din 30 apr 2008 20:20 de mybutterfly

daca ai indicatiile ar trebui sa fie scris ca ciclul trebuie sa vina peste max 4 saptamyni...

Re: Re: Re: Re: Re: Ma iubeste oare cum spune...,

din 30 apr 2008 16:52 de angela

Ti se pare normal ca tipul s-a culcat cu alta, desi i-a spus ei ca o iubeste???Asta da mentalitate de turma...:blink:Atata timp cat iubesti, nu iti mai trebuie altceva sau altcineva..Ti se pare normal ca cineva care te iubeste sa aiba si relatii ...

Legile dragostei

din 30 apr 2008 16:08 de X si Y

1.Toate persoanele bune au pe cineva. 2. Daca persoana nu are pe nimeni, exista un motiv. 3. Cu cat o persoana e mai speciala, cu atat e mai departe de tine. 4. Felul in care o persoana te iubeste este invers proportionala cu cat de mult o ...

da

din 30 apr 2008 16:03 de dyanaaa

asa e da in cazuri de urgenta e mai bine asa.dar nu trebuie sa devina ceva obisnuit:)

Re: ajutati-ma::(:(:(:(:

din 30 apr 2008 13:43 de baby

pai si acum de ce plangi? nu a fost viol ai facut cu buna stiinta):( mai cand faci SEX o faci cu cap....ca altfel iti plangi in pumni....:` noi nu avem de unde sti daca poti ramane sau nu ca doar nu am fost la fundu vostru:ermm: sa vedem ce si ...

ajutati-ma::(:(:(:(:

din 30 apr 2008 12:47 de luca

am facut dragoste cu prietenu meu fara prezervartiv dar nu a ejaculat in mine ...si de fiecare data knd introducea penisu in stergea va rod spunetimi pot sa raman insarcinata ?:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Re: Ejaculari

din 30 apr 2008 12:40 de luca

am si io o mica problemutza am facut sex cu prietenu meu dar el nu a ejaculat in min eot sa ramn insarcinata ? de fiecare data kand introducea penisu il stergea intai ?:d va rog rsp :D:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 570 din 1098
«   1 ... 567   568   569   570   571   572   573 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare