Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Cand totul e perfect, ceva trebuie sa se d din 25 apr 2008 17:15 de ghinionist
deci vrei sa zic sa ajunga la orgasm prin masturbare? oricum tin preludiu mai mult timp, dar sa o masez intr-una pana cand? imi amorteshte si mie mana :)) da-mi un exemplu cum sa fac te rog :D
Re: Scurgeri transparente dupa vizionare film XXX din 25 apr 2008 14:02 de mimi
a foarte grav. .. trebuie sa te operezi!!! :D:D:D
Re: Re: E normal ce simt?? din 25 apr 2008 12:03 de angela
Sunt constienta ca nu e cale de intors, insa faptul ca vine Pastele ma face sa ma gandesc la lucruri pe care le credeam uitate.Stiu ca nu m-as intoarce la el, dar inca nu m-am desprins suficient de tot ce a fost intre noi..Probabil pentru ca a ...
Re: am nevoie de un ajutor !! din 25 apr 2008 10:58 de solokd
mercurul e foarte toxic sa nu mai pui mana pe el ...daca mai gasesti asa ceva il strangi cu un magnet .....risti sa itzi intre in organism si e de rau
Re: am nevoie de un ajutor !! din 25 apr 2008 09:32 de ZigZag
Ce riscuri ? Riscuri la ce ? Ca le`ai luat in mana ? Ca le`ai tras cu aspiratoru ? :lol: Stai calm ca no sa se razbune mercuru pe tine ! :ok: Nu e nici un risc ..
Mercur in contact cu pielea! din 25 apr 2008 08:51 de cristian18
am spart un termometru cu mercur (acum cam vreo saptamana).. d'ala mai vechi .. si acum cateva zile spal pe jos si dau de niste bilutze dealea gri si nu am stiut ce e iar dupa aceea , le-am luat n mana si le-am aruncat ... azi am mai gasit iar niste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 apr 2008 08:30 de SORIN28
Cine-i Marx asta?! Il cunosc?!
Nu sunt suparat pe nimeni.
Pai daca sarbatoresc atat, cand ma trezesc din alcool?!:blink: Exista vorba "Cand ne trezim din bautura ca sa facem si noi o bauta" dar parca nici chiar asa
Si ...
Re: Fimoza! din 25 apr 2008 07:38 de SORIN28
Fimoza este orice situatie in general in care preputul este stramt si nu poate fi retras la baza glandului. Este o conditie congenitala, fiziologica, normala, naturala, prezenta la majoritatea baietilor, asemanator prezentei himenului la fete. ...
Re: Re: Virginitatea - demodata? din 25 apr 2008 07:28 de SORIN28
:blink: UAU, cum am putut eu scapa mesajul asta?! La 16 ani scrie romaneste, bravo...si nici nu gandeste rau:ok:
Re: Cand totul e perfect, ceva trebuie sa se destr din 25 apr 2008 06:06 de DarkAngel
incearca sa o surprinzi in materie de sex (nu neaparat sex oral) fa un preludiu mai lung mai special...foloseste ulei de masaj fi tandru si nu foarte hotarat cand o atingi fa-o ca si cum ai atinge-o pentru prima oara nu prinde ferm lasa-ti mainile sa ...
Re: E normal ce simt?? din 25 apr 2008 02:06 de ExoticDream
Nu a trecut suficient de mult timp, intre voi au ramas lucruri neterminate si...., poti sa te superi pe mine, dar.... eu tot consider ca prea repede te-ai indragostit de altul... Oricum, vor mai fi reveniri, rememorari, pana cand trecutul se va ...
Re: Re: Re: Re: Cand totul e perfect, ceva trebuie din 25 apr 2008 02:01 de ghinionist
sper :D mc pt advice :*
Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si jumatate, sa-mi i din 25 apr 2008 01:46 de ExoticDream
Hmmm.... nu intri in acel top, dar te primim la lectiile de limba romana; dupa atata chin de a intelege "mIRCuita", va trebui sa le reluam!
):():():(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 apr 2008 01:41 de ExoticDream
Nu cred ca este nevoie sa ajung sa traiesc o situatie in care partenerul ar fi infidel pentru a sti ca nu-l pot ierta. Nu cred ca cineva poate iubi o persoana si sa faca sex cu alta, iar eu de iubire cu jumatati de masura nu am nevoie. Ca sa faci ...
Re: Re: Re: Cand totul e perfect, ceva trebuie sa din 25 apr 2008 01:27 de ExoticDream
Mai da-i timp.... (se) va intelege... ;););)
Re: Re: Cand totul e perfect, ceva trebuie sa se d din 25 apr 2008 01:03 de ghiniost
exotic, nu ash parasio pentru nimik din lume, dar nu o inteleg, cand vine vb de preludiu o masez normal si ea zice ca simte prea putina placere...am incercat si sex oral...dar de multe ori nu vrea sa cobor..nu inteleg...ea zice ca nu vrea sa "ii dau ...
Re: Cand totul e perfect, ceva trebuie sa se destr din 25 apr 2008 00:58 de ExoticDream
Nu cred ca fata visurilor tale sa sufere de frigiditate, pur si simplu este prea... mica pentru a savura sexul asa cum faci tu dupa cine stie cati ani de experienta. Nu spui, dar intuiesc ca esti barbatul cu care si-a inceput viata sexuala, poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ma enervez prea rpd din 25 apr 2008 00:55 de mbancos
SPUNE IN GAND FARA OPRIRE ISUSE FIUL LUI DUMNEZEU MILUIESTE-MA
Re: Meniu de Paste din 25 apr 2008 00:47 de mbancos
oua rosii, la toti pe care-i prinzi, roseste-le
Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si jumatate, sa-mi incep din 25 apr 2008 00:31 de mbancos
raii railor, ce, n-ati inteles ce dorea fata? raspundeti la subiect.
Faceti un top al celor ce scriu corect limba romana, nu a celor ce o vorbesc. Oare, care-i mai destept din cei ce scrieti aici?
domnisoara, ai varsta la care trebuie sa ...
Pagina 572 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |