Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Mai sunt virgina??:( din 22 apr 2008 18:52 de stefanoski
Wrong !! virginitatea nu consta in prezenta himenului. O femeie care intretine relatii sexuale cu o alta persoana, fie ea si de acelasi sex, nu se mai poate numi virgina. Indiferent ca nu a facut sex vaginal, ci doar oral sau anal. ...
Re: Re: Mai sunt virgina??:( din 22 apr 2008 17:55 de Coracao
pe dracu virginitate cu himenu....nu mai esti virgina in momentul in care si-o bagat penisu in vaginu tau...atunci, ca poate te si nasteai fara himen.atatea complexe cu himenu asta.aia se numeste masturbare ce ti-o facut el tie.daca ti-o facut sex ...
Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa din 22 apr 2008 17:49 de Stranger_to_love
Daca e baiat finut si desptept va intelege si nu va rade de tine,daca e un badaran prost atunci va rade de tine si oricum nu se merita sa fi cu el.
Moa daca iti faci atatea griji pt. un amarat de sarut cand o sa fie vorba de sex nici nu ...
Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa din 22 apr 2008 16:56 de denisa
am 16 si nu stiu sa sarut cu limba...toate prietenele mele stiu sa sarute iar eu ca sa nu ma faq d ras leam zis ca si eu stiu.....eu nu am avut iubitii pana acum ptr ca sunt prea inalta...am 1.79 ...iar acum cand am gasit un baiat care vrea sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ziua barbatului 5 din 22 apr 2008 13:22 de mihaela
Re: Re: De ce ii este greu sa imi zica Te Iubesc?! din 21 apr 2008 19:13 de mariuz
Da toata problema a venit de la stresul la care e supusa in ultima perioada ..totul e bine acuma am vb cu ea trebuie sa o inteleg,mi-a zis k nici ea nu stie ce are cateodata si ca nu ar vrea sa fie asa (ma refer la comportamentul ei),sa vedem in ...
Re: Re: Re: Re: din 21 apr 2008 15:10 de stefanoski
hmmm, 14 mai ? cam mult...
Totusi, iti doresc un Paste fericit :flowers:
Re: Re: Re: din 21 apr 2008 11:02 de Guest
Buna ziua. Cu nava de pasageri DREAM, in 2006, in Haifa, Ashdood, Alanya, Rhodos, Limassol, Larnaka, Heraklion. Acum in Hartlepool si-n Stavanger. Pe 14 mai trebuie sa fiu inapoi. Supravietuiesc tangajului cu Scopoderm.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ispita relaţiei c din 21 apr 2008 03:39 de ExoticDream
Eu nu cred chestia asta cu mostenirea genetica (este o scuza patetica pentru a insela), omul a evoluat de la cimpanzeul obsedat de sex la... altceva, alegerea de a merge pe un drum sau altul ii apartine. Daca se lasa condus de instinctele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati fac din 20 apr 2008 15:28 de andrusck
Si daca nu sunt calugarite, ci pur si simplu au langa ele persoana care trebuie sau pur si simplu nu si-ar vinde corpul ptr nici o suma de bani
Re: Re: Re: Re: Re: Ispita relaţiei cu „fosta†din 20 apr 2008 02:08 de angela
ADICA sa-i flutur femei prin fata ochilor,doar ca sa vad pana unde poate sa mearga??:rolleyes::lol:Prefer sa merg cu 60%,oricum orice masina la o curba poate face accident, asa cum si un barbat la o curva, poate fi tentat sa incerce..Stiu ca daca e ...
Re: am nevoie de niste pareri :!!! din 20 apr 2008 00:40 de DarkAngel
Pai nu ai nimic de pierdut daca renunti la timiditate daca nu renunti la ea ai totul de pierdut pentru ca iti tai orice sansa ai fi avut gandes-te la asta doar, si tine minte ca incercarea moarte nu are si este mai usor sa treci peste ceva ce ai ...
Re: Cura de slabit din 19 apr 2008 18:43 de Nekunoskuta
Te plangi degeaba! Daca voiai sa faci ceva faceai! Nu e greu sa tii o cura de slabire sau sa faci fata la 2 ore de exercitii fizice la sala...trebuie numai sa vrei. Se pare ca tu nu vrei. ;) Te plangi ca obosesti repede...de cat timp te duci la sala? ...
Re: Re: Re: Re: La 13 ani, e normal sa am penis de din 19 apr 2008 16:34 de crisexpert
Da le dracu pe astea!Joc CS, dar nu sunt un obsedat ca unii care joaca 6-7 ore pe zi.Fifa nu ma prea atrage (joc dar nu sunt prea bun).Inca mai folosesc clasicul "Mah!Hai sa jucam un fotbal!Auzi ma!?".Dar unii incep sa se gandeasca sa isi inceapa ...
Re: Re: Re: Re: Ispita relaţiei cu „fosta“ din 19 apr 2008 16:31 de carrie
Cateodata poate ar trebui sa fim recunoascatoare "curvei" ca ne-a aratat ce fel de specimen este cel cu care ne impartim viata le un moment dat... urasc sa vad femei care arunca vina pe "cealalta" fara sa analizeze vina barbatului lor si, mergand mai ...
Re: Re: Re: Adio, draga masturbare.... din 19 apr 2008 01:20 de cocoshel
Intodeauna am simtit ca nu e bine sa te masturbezi ca trebuie sa existe ceva care sa puna punct acestui comportament, am citit un cateva mesaje pe acest forum, si am ramas surprins de cat de usor se vorbeste de tot felul de aberatii sexuale, toate ...
Re: Re: Adio, draga masturbare.... din 19 apr 2008 00:21 de solokd
din ce secta provii???....te maltratezi fizic ca sa potzi trece peste dorintza de a te masturba....dar nu e nimik ..pentru asta sunt phsihologii
Re: Re: Adio, draga masturbare.... din 18 apr 2008 21:52 de solokd
bine ca sti tu sa te autocontrolezi.........masturbare nu ...sex nu...la ce itzi mai trebe....tai-o da-o dreacu ca sasa numa probleme provoaca
Re: Re: Re: Ispita relaţiei cu „fosta“ din 18 apr 2008 21:16 de angela
Cred ca toata lumea a vazut Dallas-ul..Acolo se poate vedea clar, ce se poate intampla cand doi fosti soti, sau iubiti pastreaza legaturi de prietenie si se revad..Se recasatoresc desi aveau deja alte relatii..Acesta e un film, insa realitatea ...
Re: Asa arata un BOU din 18 apr 2008 20:52 de baby
Doamne !!!!:((
Nu stiu ce sa mai zic:ermm:e drept ca viata e grea si ca unii nu au nici bani ,nici casa si de parca nu ar fi destule lipsuri k mai apare si boala........dar daca ai totusi credinta de ce trebuie sa recurgi la astfel de gesturi?
Si ...
Pagina 574 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |