Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ziua barbatului 5 mai din 17 apr 2008 00:02 de SORIN28
Saracutele de voi, va este frica sa nu bem banii cu care v-ati putea cumpara o panarama de rimel
Nu, de ziua mea nu-mi trebuie nici iubita, nici sotie nici prostituata. Vreau sa fiu doar eu, baietii si cu grasa(de Cotnari :D ):ok:
Re: Cura de slabire+exercitii din 16 apr 2008 23:19 de solokd
hai sa itzi mai zic si yo ceva ce nu s-a mentzionat....faptul ca tu ai tzinut diete si ai facut exercitzi fara nici-un rezultat...nu este vina produselor sau exercitiilor....ci problema organismului tau...mai concret a sistemului ...
Re: Re: Re: nu stiu ce sa fak.. din 16 apr 2008 22:22 de crisexpert
Eu nu am cantarit-o inca :lol: :lol:
Dar la scoala la LB. si literatura romana invatam unele lucruri fara rost.De ce dracu tre' sa stiu eu ca x cuvant e in cazul Nominativ/Dativ/Genitiv/Acuzativ/Vocativ si ca e cine-stie-ce-dracu.De ce dracu am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ziua barbatului 5 mai din 16 apr 2008 21:54 de solokd
astai si faza....pretena geloasa...club cu preteni ....prospaturi agatzate :P...te intorci acasa te asteapta cu paru dupa usa :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ziua barbatului 5 mai din 16 apr 2008 21:50 de baby
da' de ziua vostra nu va mai trebuie femei?
:,:-*
Re: Re: Ziua barbatului 5 mai din 16 apr 2008 20:05 de crisexpert
Ba e foarte multa discriminare.De 1 martie cadouri, de 8 martie cadouri...
Re: Ziua barbatului 5 mai din 16 apr 2008 19:03 de SORIN28
:blink: ce-i cu ziua barbatului?! Nu e normal ca sa avem si noi ziua noastra libera?! Unde trebuie sa votez?! pot sa votez de doua ori?! De ce numai femeia sa se bucure de 1 si 8 martie?! Oare nu cumva este discriminare?!:flowers:
Re: Efectele rele ale masturbarii? din 16 apr 2008 13:05 de anonim
Ei bine,si pe mine ma intereseza asta.Am intrat pe google si am dat cautare.Am gasit ca masturbarea produce efecte negative.Pe langa faptul ca pacatuim fata de noi insine si a lui Dumnezeu,asturbarea este anormală si dăunătoare sănatatii ...
Re: Re: Cauterizare din 16 apr 2008 00:12 de carrie
Cauterizarea se face pentru ranile pe col uterin, in general in primele zile dupa menstruatie pentru a avea locul timp sa se cicatrizeze.
Se face, in principiu, fara anestezie, nu doare propriu-zis, simti niste contractii ca la menstruatie.
Daca e ...
Re: Graba din 15 apr 2008 21:16 de solokd
dame de companie....da te cam lasa fara banisori.....adica mult nu e 150 euro toata noaptea...spun ca merita .....itzi mai ofera si placeri carnale :P
Graba din 15 apr 2008 21:08 de Electro Dj
Deci nu o sa va vina sa credeti la ce o sa va cer ajutorul....in 3 zile am un chef la care trebuie sa mixez(impreuna cu colegu meu d trupa) si tot keful se organizeaza pe perechi:mellow:.....ideea e prietenul meu este cu cineva momentan.......si eu ...
Cum sa scap de vinovatie? din 15 apr 2008 00:47 de isabela
buna!ma numesc isabela,am 23de ani si as avea si eu nevoie de un sfat.sunt intr-o relatie cu un baiat perfect care ma face foarte fericita,insa inainte de a fi cu el eu am fost cu varul lui(doar 2 saptamani).problema este ca el nu are nici o ...
Re: Re: Re: Re: Propunere de schimbare in functia din 14 apr 2008 18:35 de crisexpert
Partea rea e ca exista un singur admin si din cate am vazut intra cam rar si cum doar adminul poate face pe cineva mod si lua unele decizii trebuie sa asteptam dupa el.Nu se poate pune inca un admin din randul moderatorilor?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidel din 12 apr 2008 10:51 de stefanoski
Bun...inlocuim cola cu bere.
Raspunsul ?
Ohh, sunt atat de multi cei care scapa neprinsi...
Re: Re: situatie complicata din 12 apr 2008 10:35 de SORIN28
Asta-i ca o "completare" la discutia aia de lezbiene si tipurile de barbati de care trebuie sa se fereasca:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidel din 12 apr 2008 10:30 de Stranger_to_love
Nu beau coca-cola.
Trebuia sa dai tema cu bere. :D
Din momentul in care incepe o relatie lucrurile incep sa se complice.Poate unora nu li se pare ca o relatie este bataie de cap,dar in mod sigur e complicatie mult mai mare decat daca ...
Re: Re: Re: Intrebare pt fete din 11 apr 2008 19:28 de Kitty
[b]Sincera sa fiu... conteaza si nu conteaza...Mai mult conteaza cat de bine stie sa se miste barbatul cu care esti si cat de bine stie cum sa te ia...aici ma refer la pozitii.....[/b]
Re: fidel din 11 apr 2008 17:29 de angela
Depinde de constructia fiecarei persoane..Unele sunt fidele, altele nu..Eu zic ca atunci cand iubesti, esti fidel persoanei cu care ai o relatie, si nu iti mai trebuie nimeni altcineva.Problema e ca exista cazuri de barbati, care desi au o ...
Re: cum sa scapi de monotonia din pat? din 11 apr 2008 13:40 de simosimina
in primul rand ar trebui sa schimbati pozitiile...sa schimbati si locatia... dk u spui k stii q c pozitie incepe si q care s termina...e clar k trebuie sa schimbati si pozitiile. incercati ceva nou! pozitii noi. e adevarat k in sex nu exista lucruri ...
Re: Re: Re: Re: De ce nu ejaculez dupa 30 de minut din 11 apr 2008 12:45 de SORIN28
Off-topic - In Arad nu se preda, in scoli, limba romana?!:unsure:
Pagina 576 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
67 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |