Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: coco din 3 apr 2008 15:57 de carrie
Of... o sa raspund mai tarziu :) Sunt obosita si trebuie sa plec la birou...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: coco din 3 apr 2008 15:33 de ExoticDream
Oare de ce se intampla acest lucru? Ce anume impinge omenirea catre sex "oarecare"? Sa fie educatia pe care o primeste omul acasa din ce in ce mai... "subtire"? Sa conteze din ce in ce mai mult spiritul de "turma", chiar si in randul celor care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: coco din 3 apr 2008 11:39 de carrie
Nu este tocmai vida, dar tinde spre 0 pe zi ce trece.
Tu chiar ai refuza sa ai o relatie cu un barbat care intruneste toate calitatile care sunt importante pentru tine, inclusiv capacitatea de implicare si de a iubi, dovedita prin una-doua ...
Re: Re: Re: salut din 2 apr 2008 16:32 de Stranger_to_love
]
Cel mai probabil de la emotii nu a avut reactii penisul.
Steril in nici un caz nu poate ramane.Spune-i sa incerce sa reduca la 1 sg. data pe zi.
Re: Re: salut din 2 apr 2008 16:29 de io
dar poate ramane steril...sau cv mai grav...mia zis ca l'a chemat o fata la ea acasa...si cand sa aiba relati sexuale...nu a avut nici un fel de recatie penisu..daca intelegi ce vreau sa zic....recomandaa'mi ce sa ii zic..
Imi reneg sexualitatea din 2 apr 2008 00:41 de nypd
bineinteles ca n-am fost in stare sa ma las.
ce viata de kko.
am sa mai incerc.
e naspa daca e asa cum se spune si nu pot fara....
daca s-ar putea fara tare bine ar fi.
nu stiu la ce drecu' imi trebuie mie organe sexuale, ca eu nu gandesc viata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fi...sau din 2 apr 2008 00:36 de solokd
Ma dor ochhi de la atat citit ...dar totusi a meritat...fb punctat:ok:
Re: Vreau sa ma indragostesc din 2 apr 2008 00:35 de ExoticDream
Indragosteala asta este o chestie care nu merge pe banda rulanta (vine unul, il uiti pe cel de dinainte si tot asa). Sfaturi pentru a uita pe cineva exista, dar nimeni nu te poate invata metode de a te indragosti la comanda! Ia-o usor... one step ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fi...sau a n din 2 apr 2008 00:27 de ExoticDream
Nu trebuie sa te superi daca nimeni nu te-a sustinut, fiecare si-a exprimat opinia proprie si personala pe baza informatiilor date de tine.
Eu am cam aceeasi parere ca aluka, nu aveai ce sa cauti la acea intalnire, TOCMAI avand in vedere ...
Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informativ? din 1 apr 2008 18:37 de gabriela
:devil::devil:(X)(X)(X)nu trebuie sa invei da tot ce poti
Re: vreau sa ma indragostesc din 1 apr 2008 15:45 de angela
Nichita Stanescu are o poezie..Leoaica tanara, iubirea.El compara iubirea si felul in care aceasta te acapareaza similar cu modul in care leoaica vaneaza.Deci iubirea este imprevizibila si te poate ,,ataca'' oricand.Nu iti poti propune sa te ...
Re: vreau sa ma indragostesc din 1 apr 2008 13:14 de solokd
poy tu ce crezi...ca te potzi indragosti asea cand vrei tu la ora fixa.....dragostea este neprevazuta nu poate fi programata....te gaseste cand te asteptzi cel mai putzin......daca esti interiorizata si nu mai potzi sa ai contact cu un alt ...
Re: Re: coco din 1 apr 2008 13:00 de carrie
O parere matura si logica din partea unui barbat. :ok:
Cat despre sexul ocazional... dupa mine, merge ca varianta a 2-a in lipsa unei relatii stabile. Dar nu in orice conditii.
Re: Re: Re: Mi s-a rupt ata! In cat timp se vindec din 1 apr 2008 12:20 de cornel
este normal ce ti se intampla in macsim o saptamana nu trebuie sa te speri nu e nimic hrav pentru ca si la femei tot asa e atunci cand se dezvirgineaza le curge sange si le doare si ustura un te speria ca este normal sex poti sa faci atunci cand te ...
Vreau sa ma indragostesc din 1 apr 2008 12:13 de dana0
c trebuie sa fac sa ma indragostesc? ar fi o solutie pentru al uita p cel d care am fo indragostita?...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara prezervativ din 31 mar 2008 21:27 de andrei..21
..si daca nu itzi rupr penisu de stramt ce e e ok;)..eu unu as folasi incontinuu dar sunt facute pt chinezi:)
Re: Re: din 31 mar 2008 19:41 de solokd
exact asta vroiam sa spun si eu nimeni nu poate spune cine are mai multi parteneri/e....uneori si sondajele dau gres
Re: coco din 31 mar 2008 14:07 de Hitch
Mai oameni buni, voi chiar nu apreciati un sex ocazional?!?
Vladone, deja ai spus ca nu vrei sa ai nimic cu ea, deci nu inteles de ce ar fi o problema daca te mai cheama pe la ea sa incercati ceva nou.
Ar fi fost imoral daca o fortai sa faca ceva ...
Re: Re: Re: Re: Traiesc din nou ! din 31 mar 2008 13:53 de Hitch
Buna ema,
Ca de obicei viata bate filmul.
Am citit si eu criticile care ti-au fost aduse si sper sa fie nu jignitoare pentru tine ci mai mult constructive.
In 60% din ceea ce ai povestit nu spui decat:"omul asta e diabolic, e rau, e inchis"(*unele ...
Re: Cum sa-l fac sa ma cunoasca mai bine? din 31 mar 2008 13:21 de Hitch
Buna,
Am citit si eu despre problema ta.
Ai mentionat la un moment dat ca te-ar fi numit prea "blanda"; acum, nu cred ca ai interpretat corect ceea ce a spus.
Din puctul tau de vedere el se referea la felul in care te distrezi, la atitudinea fata ...
Pagina 578 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |