Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baiet din 28 mar 2008 18:04 de stefanoski
+ ceva cunostinte de limba romana :cat:
Re: Circumcizie din 28 mar 2008 16:15 de wiczur
vezi siteul asta poate te ajuta :ok: www.circumcizia.org %%-
Re: Re: Re: Traiesc din nou ! din 28 mar 2008 15:55 de DarkAngel
F bine pleaca cat mai repede cu putinta si nu te mai uita inapoi pt ca situatia in care te afli tu acuma este una din cele mai nasoale intr-un cuplu si o sa degenereze din ce in ce mai mult... deci cu cat pleci mai repede cu atat mai bine... vezi ce ...
Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti? din 28 mar 2008 14:44 de crina
trebuie sa vb frumos cu un baiat si sa nu ai fite si sa vb urat ca asta nu le place la baieti
Re: tratament ptr cosuri din 28 mar 2008 10:27 de alisse_aliss
am 23 de ani si mia aparut cosurile de la virsta de 14 ani si problema nu este sexu cum spune alti ,am incercat absolut tot ce era prescris de acnee si la medicu de familie am fost si din tot ce mia dat tratament.zinerit ,bacneocin si etc. nu a avut ...
Re: Re: Traiesc din nou ! din 28 mar 2008 01:11 de EmaB
Da,sunt sigura ca este divortat.Am vazut hotararea! Au divortat de comun acord si s-au casatorit la fel!
El era f tanar,avea 20 de ani cand a avut o relatie cu fosta lui sotie.Au fost iubiti.Dar la un moment dat,ea a ramas insarcinata.A ales sa o ...
Re: Traiesc din nou ! din 28 mar 2008 00:09 de ExoticDream
Eu nu te-as judeca extrem de dur decat pentru un singur lucru: slabiciunea de a te rupe de omul care s-a dovedit a fi altfel decat ai crezut.
Nu te pot acuza pentru faptul ca la 19 ani te-ai indragostit de un om nepotrivit fara sa realizezi ...
Re: Re: Traiesc din nou ! din 27 mar 2008 23:25 de EmaB
TRebuie sa recunosc ca,ma asteptam sa primesc critici pt "infidelitate"..ca eu tot asa o numesc,chiar daca nu am ajuns sa facem sex!
Nu sunt doamna,sunt domnisoara,Darkangel ..:~*printr-un calcul scurt,va puteti da seama ca am 21 de ani.
Cei ...
Re: Traiesc din nou ! din 27 mar 2008 20:52 de DarkAngel
Stiamata doamna nu te obliga nimeni sa suporti asemnea tratamente numai in cazul in care iti face placere (ma indoiesc) Nu stiu ce este in mintea lui dar dupa cele descrise te foloseste ca pe un obiect pentru propriile sale nevoie sau sa se descarce ...
Re: help me plss!! din 27 mar 2008 20:43 de DarkAngel
Deci daca este vorba de fosta prietena problema se complica daca tu esti cu el de 2-3 saptamani esti indragostita de el dar nu cred ca poti afirma inca ca este dragostea vietii tale.
Sfatul meu este sa te intalnesti cu el intre 4 ochi sa vezi cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Traiesc din nou ! din 27 mar 2008 14:17 de Stranger_to_love
Sunteti amandoi bolnav psihic si nu spun asta cu dispret.
Habar nu ai cate cupluri sunt in situatia voastra.El o bate,el plange si isi cere iertare dupa ce o bate,ea il iarta si tot asa.
V-ati gasit unul pe altul e clar.Daca el era altfel ...
Traiesc din nou ! din 27 mar 2008 10:35 de EmaB
Buna tuturor.
Mi-a fost f greu sa dau un titlu postarii mele!
Nu stiu cum sa definesc mai bine situatia printr-un simplu rand..Cel mai bine,o pot descrie aici.
Multi ma vor judeca(probabil),putini ma vor intelege.
Accept pareri si pro si contra ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu din 27 mar 2008 01:22 de ExoticDream
Orice ai zice tu, orice ar zice ceilalti, tu NU o iubesti pe fata asta daca esti in stare sa renunti din cauza distantei!!! Daca ai fi iubit-o, te asigur ca ati fi gasit cai de a rezolva problema, astazi sunt facultati in toate orasele mari, se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu sti din 27 mar 2008 00:35 de Vladone
Nu mai e sansa de impacare...tot o sa ne despartim din acelasi motiv...distanta :(
O sa'mi treaca...incet incet...trebuie sa o uit...si se pare ca o sa'mi treaca.....dar parca tot abia astept sa o sun sa'i zic ca nu mai am nimic...poate doar ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu cum sa din 26 mar 2008 19:11 de tematoare
Total de acord cu Exotic!
Re: Abstinenta din 26 mar 2008 15:39 de sorin
hai sa ne cunoastem si sa vezi ce te excit eu
Re: Re: Re: Re: Re: Fostul/a fata in fata cu actua din 26 mar 2008 01:10 de iib
Nu am pieteni de varsta mea (in afarade unul). Nimic nu ma apropie de ei, cred ca ai vazut :) Prietenii mei sunt de varsta voastra.
Deci ma rezum doar la experienta mea.
Raspunsul la ce intrebi tu este DA, poate rezista. Doar "caramizile" ...
Re: Re: Femeile si barbatii de la noi vs cei din a din 26 mar 2008 00:16 de ExoticDream
Scuze daca am jignit fara sa vreau pe cineva, m-am gandit doar ca Sorin avea impresii fresh, pe care incepuse sa ni le impartaseasca in celalalt topic, evident ca nu exista nicio ordine in privinta expunerii opiniilor! Go ahead!!! On topic... va ...
Re: lipicios? din 25 mar 2008 23:23 de DarkAngel
Probabil ai o iritatie (asta in cazul in care nu ai facut alte treburi ex: sex neprotejat si sa fi luat ceva bts)daca nu iti trece ar fi indicat sa mergi macar la un dermatolog sau la medicu de familie sa iti faca trimitere unde considera ca trebuie
Re: abstinenta din 25 mar 2008 21:51 de Stranger_to_love
Incearca sa te masturbezi pana gasesti pe cineva.I-ati eventual un vibrator.
Pagina 579 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |