Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Ma enervez prea rpd din 20 mar 2008 18:44 de Mihaelascumpik
poi.. treaba e ca.. imi vars nervii pe cn nu trebuie daca sunt nervoasa acu` si tata imi zice ceva ... fac foarte urat:unsure:... dar daca e mama... nu fac asa... :(
Re: Re: Educatie sexuala la sfarsitul secolului XI din 20 mar 2008 14:32 de crisexpert
Erau indobitotcie de asta se comportau assrfel.Cred ca mai exista asa ceva si in ziua de azi prin famiilile alea in care atunci cand ai pronuntat cuvantul "sex" e ca si cum ai comis o crima.Eu ii puneam dinamita sub ea sa vad daca tot asa face ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Educatia sexuala in Romani din 20 mar 2008 14:24 de crisexpert
La ultima faza trebuia sa rad?
Mah baiatule, daca sar vorbi deschis cu copii despre sex nu sar intampla ce se intampla.Daca ii interzici unui copil ceva el acel ceva va face!De ce crezi ca in alte state se vorbeste deschis despre aceste ...
Re: Educatie sexuala la sfarsitul secolului XIX din 20 mar 2008 14:16 de crisexpert
Pai mai degraba te masturbezi decat sa faci sex asa.Cum adica sa nu se dezbrace, sa nu se sarute, sa nu se atinga, sa nu se vada...pai cum mai poti sa ai erectie la asa ceva?
Si placerea ei?Asa ceva nu era cunoscut pe vremea aia?Defapt, nici nu ...
Re: Educatie sexuala la sfarsitul secolului XIX din 20 mar 2008 12:14 de baby
mda:`
deci eu daca as fi fost barbat si sotia mi-ar fi facut asa cred ca o incuiam in pivnitza:blink:
cum adik sa nu ii arati dorintza partenerului,sa nu te dezbraci, sa nu gemi, sa nu faci aia sa nu faci aia....cum sa gasesti scuze de fiecare data ...
Re: Re: Bancuri din 20 mar 2008 11:42 de carrie
Limba germana este simpla. O persoana cunoscatoare a limbii latine, si obisnuita cu declinarile, o invata fara mari dificultati. Acest lucru, de altfel, este mentionat de profesorii de germana la inceputul fiecarui ciclu de studii. Apoi se incepe cu ...
Educatie sexuala la sfarsitul secolului XIX din 20 mar 2008 11:35 de carrie
“Din Codurile si Procedurile despre Relatii Intime si Personale ale Statutului Marital intru Marea Sanctitate Spirituala a acestei Binecuvantate Comuniuni si intru Gloria lui Dumnezeu,de Ruth Smythers, mult iubita sotie a Reverendului L.D. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inima vs ratiune din 20 mar 2008 08:16 de wave
NU TIN LA IDEEA K OMUL TREBUIE SA SE INTOARCA LA PRIMITIVISM, DIN CONTRA AM VRUT SA SUBLINIEZ K OMUL NU TREBUIE SA REGRESEZE TOCMAI AVAND LA INDEMANA ACEA INFORMATIE A UNUI ANTROPOLOG RENUMIT ! :-`
Puneti si o nota (de la 1 la 10) filmului vizionat din 20 mar 2008 00:47 de ExoticDream
[b]"Clockwork orange"[/b] (1971) - straniu, violent, genul de film care trebuie revazut ca sa prinzi detaliile (nota 8.50-9)
[b]"Hotshots 2"[/b] - parodie extrem de amuzanta (cu Charlie Sheen) dupa filmele din seria "Rambo", de vizionat cand aveti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Educatia sexuala in Romani din 19 mar 2008 23:22 de Stranger_to_love
Glumesti,nu? De aia se duce tara de rapa.In loc sa se puna accept pe solutii reale si practice lumea se increde in hotii de la BOR.
Moa "tainele".Nu te supara,dar pe gandirea asta se mergea si in evul mediu numai ca atunci taine erau si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Educatia sexuala in Romania din 19 mar 2008 23:05 de mbancos
nu, in scoli trebuie mentinuta religia si asa stiti voi prea multe din tainele educatiei sexuale
mama isi ia fica de clasa a8-a si ii spune: hai draga mea sa discutam despre viata sexuala
-bine mama spune repede ce te intereseaza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor!!!!!!!! din 19 mar 2008 16:48 de wiczur
ba am reushit shi reushesc...dar asta nu se intampla d la sine...tre' sa trag d preput
Re: Re: Re: Re: Educatia sexuala in Romania din 18 mar 2008 21:50 de angela
In multe state europene, educatia se face prin metode de predare moderne, ceea ce noua ne cam lipseste..Numai asa se poate invata ceva, profesorul fiind apropiat de elev si transmitandu-i toate informatiile intr-un mod in care el sa le perceapa ...
Re: ce prezervativ e bun pt a dezvirgina o fata? din 18 mar 2008 21:46 de djfly
frate aici nu e vb la prez dak so doara sau nu...depinde 1 este mai subtire altu mai gros... eu as zice sa folosesti [b]DUREX extra safe[/b]
Ce prezervativ e bun pentru a dezvirgina o fata? din 18 mar 2008 21:44 de SLeeP
deki . . . mam gandit ca sunt f multe tipuri de prezervative si nu stiu care este f bun pt a dezvirgina o fata si sa no doara atat de tare cum trebuie de obicei ! ( vreau sa zic ca tin prea mult la fata aia ca so aud cum tipa) deki care este ...
Re: Oameni cu greutate din 18 mar 2008 08:26 de wave
la cei tineri merge regimul dar la cei mai in varsta (35-55 ani) nu!
Re: din 18 mar 2008 01:06 de ExoticDream
Matematic, sondajele astea nu sunt OK..... Populatia globului este distribuita relativ 50%-50%.... Dispersia trebuie sa fie mare.... cred ca majoritatea femeilor au, intr-adevar, mai putini parteneri decat au barbatii partenere, insa exista un ...
Re: Re: Re: Inima vs ratiune din 18 mar 2008 00:46 de ExoticDream
Lumii in care traim ii este extrem de [b]comod[/b] sa considere anumite lucruri care ii convin ca fiind un "dat". Cand vine vorba sa analizam seductia, infidelitatea sau celebra nevoie a barbatului de a face sex in nestire, imediat apelam la ...
Re: Atitudine simetrica din 18 mar 2008 00:42 de valentine
Si trebuie sa admiti ca 100% esti un ratat. Da-te-n statistici...:D
Ma ratonule, hai sa iti mai explic odata: tu nu excluzi pe nimeni! nici macar femeia de serviciu de la bloc...ele te exclud pe tine!!!
O sa incepi sa te masturbezi in public? ...
Re: Oameni cu greutate din 18 mar 2008 00:16 de ExoticDream
[b][i]Iti mut cura de slabire la sectiunea "Altele", nu prea are legatura cu sexul...![/i][/b]
(!)(!)(!)
Pagina 582 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |