Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Oameni cu greutate din 17 mar 2008 23:29 de dogitu
oameni cu greutate, am slabit in urma cu un an 15kg pe cura , si 7 kg fara cura.Credetima e mult mai bine cu 22kg in minus. pot manca orice dar sunt atent sa nu mai consum mai mult decat ard dar tot ma simt bine. vreau sa ajut pe cei cu probleme de ...
Atitudine simetrica din 17 mar 2008 22:29 de Just_Anthony
Trebuie sa admit ca sunt doar o persoana normala,chiar si in ceea ce priveste fizicul.Pt ca tot va place statistica sa spunem ca 25-30% din romani sunt peste mine ca fizic, vreo 50% similari , iar restul de 20-25 % imi sunt pana si mie inferiori ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor!!!!!!!!!!!! din 16 mar 2008 23:59 de valentine
O chestie eu nu am inteles...tu nu ai putut niciodata sa il decalotezi complet? Pt ca in cazul asta trebuie sa vorbesti cu ai tai parinti deoarece au uitat sa iti faca ceva cand erai bebe... :) Insa daca imposibilitatea decalotarii complete a aparut ...
Re: Re: Re: Re: O intrebare din 16 mar 2008 22:57 de Stranger_to_love
CE? :)) Unde sa aiba? Asupra voastra? Pai e responsabilitate trebuie sa fie in ambele parti.
Practic vorbind cui ii este mai usor/indema sa cumpere.
Re: Re: Re: O intrebare din 16 mar 2008 22:51 de Andrei08
Poate ca intr-adevar nu trebuie cu lubrifiant , nu prea am folosit dar ma gandeam ca poate la virgine e mai usor cu un lubrifiant .. ar ajuta la penetrare si eventual durerea :~*. Si inca ceva , poate e aiurea intrebarea dar cum e mai bine , sa aiba ...
Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baiet din 16 mar 2008 17:24 de Stranger_to_love
Tu trebuie sa aflii raspunsul.Esti urata sau te consideri urata?
Re: Re: Re: din 16 mar 2008 08:21 de SORIN28
Un sofer mergand pe drum cu masina intalneste la autostop o femeie cu o canistra in mana, omul se opreste si o ia: -Ce aveti in canistra? -Benzina. -Pentru ce-ti trebuie benzina daca mergi pe jos? -Lasa ca va stiu eu pe voi, cum intram in padure cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: se poate numi dragoste? din 16 mar 2008 02:45 de ExoticDream
Daca te gandesti prea mult, se plictiseste si/sau ti-o ia alta/altul inainte!
:((:((:((
Re: Re: Re: Re: se poate numi dragoste? din 16 mar 2008 02:22 de ana
asta asea e nu trebuie sa te grabesti cand tr sa faci un pas asa de important tr sa gandesti de 2 inainte ca sa_l faci :rolleyes:
Re: Reteta sotiei perfecte din 16 mar 2008 00:43 de za'one
But of course I agree with them! :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Sensibili vs. fiorosi din 15 mar 2008 08:57 de ZigZag
Mmmda .. aici vroiam sa se ajunga ! De ce trebuie ca lacrimile sa fie considerate semne de slabiciune ? si mai degraba in loc sa te ajute cineva , se pune si rade de tine : "Haha , uite prostu / proasta cum plange !" .. Lacrimile pot fi de multe ...
Re: Reteta sotiei perfecte din 15 mar 2008 06:17 de DarkAngel
No way!
"Mai mult, 69% dintre barbati isi doresc o sotie care sa gestioneze bugetul familiei" [b]nu neaparat[/b]
"50% dintre ei se asteapta ca sotiile sa nu se planga daca ei ies in oras cu prietenii si se intorc acasa tarziu."
[b]nah doar ...
Reteta sotiei perfecte din 15 mar 2008 02:18 de ExoticDream
Alt studiu, de data aceasta realizat printre barbati, avand ca subiect femeia-sotie ideala....
PRETENTII. Sotia perfecta de astazi trebuie sa fie o buna gospodina, dar si sa stie sa sustina o discutie interesanta cu partenerul de viata, potrivit ...
A se folosi in discutiile cu clientii din 14 mar 2008 06:32 de SORIN28
O zi fara Dvs. e ca o luna de concediu.
Daca v-am jignit, am savurat-o.
Dvs. reusiti sa faceti pe cineva sa aprecieze linistea.
Fiecare trebuie sa existe, dar de ce tocmai Dvs.?
De ce nu mergem noi doi undeva unde poate fiecare sa fie ...
Targul International al Universitatilor 2008 din 14 mar 2008 02:24 de ExoticDream
Daca sunteti elevi in clasa a XII-a sau studenti interesati de studii universitare, master sau doctorat în străinătate pe bani puţini sau gratis, mergeti la [b]Târgul Internaţional al Universităţilor 2008 (Romanian International University ...
Re: Re: Re: Re: Sensibili vs. fiorosi din 14 mar 2008 01:45 de ExoticDream
In ce sens dur in fata lumii? Sa sara la bataie sau sa fie pur si simplu ferm, fara conotatii bataioase? Eu as merge pe varianta sensibil si atent cu mine (dar critic atunci cand este cazul) si ferm in fata celorlalti...
Si mie..... cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2008 01:25 de ExoticDream
Sa nu credeti ca sportul ala este o alegere minunata, ascultati pe cineva "batran" care a trecut prin asta si stie cum stau lucrurile. Ei bine, singurul avantaj ar fi ca nu inveti si pentru proba asta, dar daca tii la nota mare trebuie sa fii ...
Re: Re: Re: Sensibili vs. fiorosi din 13 mar 2008 20:55 de angela
Eu prefer o combinatie intre dur si sensibil..Sa fie sensibil si atent cu tine, dar dur cand trebuie sa te apere in fata intregii lumii..Mi se pare foarte emotionant cand un barbat plange..Prietenul meu a plans cand el a plecat pentru 2-3 luni in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Interventia chirurgicala din 13 mar 2008 18:50 de Nekunoskuta
Probelma mamei mele era aceeasi, sa nu se trezeasca in mijlocul operatiei. Ce a spus stranger i-am spus si eu ei, ca in 22 de ani totul s-a schimbat.
Pana la urma...daca trebuie, trebuie. Doar nu o sa refuzi o operatie necesara pentru sanatatea ta ...
Re: Rasplata pentru cadouri din 13 mar 2008 02:25 de ExoticDream
Nu, doar un gand/cuvant bun, un zambet....
Atentiile nu se fac doar la ocazii speciale, ci oricand se iveste posibilitatea (vezi intamplator ceva dragut, cu semnificatie pentru partener, iti permiti sa-l iei si il daruiesti asa, pur si ...
Pagina 583 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |