Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 mar 2008 09:12 de angela

Sa dea DOmnul sa gasesti acel barbat sau poate l-ai gasit deja si sa dureze o vesnicie dragostea voastra..:love:Intr-adevar adolescentii din ziua de azi , nu stiu cum sa se poarte cu celalalt de sex opus, cred ca e cool sa faca sex, dar dupa se ...

din 9 mar 2008 02:45 de ExoticDream

Si eu sunt tipul amazoanei.... numai ca trebuie sa lupte si celalalt, iar uneori degeaba lupti cot la cot daca destinul isi vara coada.... M-am convins ca a fi capabil sa iesi dintr-o relatie care nu mai poate fi salvata din motive ...

din 9 mar 2008 02:29 de ExoticDream

Procentul de incompatibilitate (reala) la pat este extrem de mic. "Dimensiunea" nu cred sa fie o problema insurmontabila, nu as renunta la un barbat care mi s-ar potrivi pe toate celelalte planuri doar pentru ca are [i]n[/i] cm sub media ...

Re: Re: Re: Cum poate fi oprita cresterea penisulu

din 8 mar 2008 20:27 de crisexpert

Mai sus eu am scris dar am uitat sa ma logez :((

Re: Re: Cum poate fi oprita cresterea penisului?

din 8 mar 2008 20:26 de crisexpert

Asta e bun... Ma, eu ma masturbam de la gradinita!Nu ejaculam, dar ajungeam unde trebuie. In fine, cred ca e bun de Aberatii/Caterinci.Daca e chiar adevarat ce zice, desi nu cred, trebuie mutat la Sanatate/Probleme...mintale.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inca cate ceva.

din 8 mar 2008 10:50 de tematoare

sper sa nu fiu ca tine cand o sa am copii...esti exagerat in unele privinte...ex.parintele ala la 80 de ani abia de mai stie pe ce lume traieste, de unde naiba sa-i mai poarte de grija copilului de 50 si ceva de ani, care sa fim seriosi, nu mai e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inca cate ceva.

din 7 mar 2008 22:33 de Stranger_to_love

A deci prin bataie tu intelegi sa sara sange.O palma acolo nu e bataie.Ridica mana pt. ca asa a vazut ca te faci si tu inteles prin palme. "copilul trebuie sa respecte, sa execute" Dar e in armata sau ce? "Shoot now,ask questions later" cam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inca cate ceva.

din 7 mar 2008 22:04 de mbancos

Hai spunene cum in ce situatie ti-ai batut tu fata? stranger am impresia ca t-ia sarit o doaga,vad ca intelegi numai ce accepti tu, am spus nu sunt adeptul batailor eu incerc sa o fac sa inteleaga, sigur i-am mai tras cate o palmuta, ...

Adevarul

din 7 mar 2008 11:33 de Suparata

Tot ce am spus mai sus,este purul adevar,pentru ca nu-mi sta in fire sa fiu ipocrita si mincinoasa.Mie,parintii imi par posesivi si egoisti.Si,da,un copil nu este un catelus de tinut in lesa. Este normal ca parintilor sa le fie frica pentru copilul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Sinucidere

din 7 mar 2008 09:01 de mbancos

se spune:nu da omului cat poate sa duca, atunci de ce sa te sinucizi? viata nu are voie sa ti-o ia nimeni, decat cel ce ti-a dato,viata nu i-ti apartine,este a lui Dumnezeu si trebuie sa o traiesti cat doreste el,este adevarat fiecare cum si o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Inca cate ceva.

din 7 mar 2008 08:41 de mbancos

da am o fata si eu,incerc sa-i fac educatie, facand-o sa inteleaga ce isi doreste de la viata, nu sunt de acord cu bataia,este masura extrema, atunci cand epuizezi toate metodele, si nu au dat roade. Stiti cantecul lui IRINA LOGHIN:sa fiu plans eu ...

Re: Re: Re: Re: Inca cate ceva.

din 7 mar 2008 02:34 de Stranger_to_love

De aia faci un copil? Sa te bucure,sa te distreze? Mai bine iati un caine.Un copil il faci din dragoste si trebuie sa-l iubesti neconditionat. Si ce vrei sa spui?Ca daca nu ii bucuri pe parinti ei trebuie sa te bata? Nu as vrea sa fii tatal ...

Re: Re: Re: Re: Re: Interventia chirurgicala

din 5 mar 2008 20:48 de Stranger_to_love

Binenteles.Trebuie sa stie cate kg ai.Mie atunci de exemplu pt. ca eram mai slab mi-a facut mai mult si m-am trezit mult mai tarziu decat ar fi trebuit. Nu ai cum sa te trezesti in mijlocul operatiei.Sunt extrem extrem de rare cazurile.Se mai ...

din 5 mar 2008 11:39 de Stranger_to_love

Si ce faci daca totul e perfect,iubire alea alea,fluturasi,intr-un final ajungeti in pat ca de trebuie si asta pana la urma si constati ca nu sunteti deloc compatibili sexual? Binenteles incercati sa vorbiti sa rezolvati problema,dar in final nu ...

Re: Re: Cadou de ziua prietenului meu

din 5 mar 2008 06:50 de bianca09

face 22 ......:love: :love::love: ma duc azi prin oras si ma mai uit.....ma gandeam si la ceva medalion calumea.......sau la un ceas....chiar nu stiu ma mai gandesc :D :love:

Re: Re: Re: Fata sau scoala?

din 5 mar 2008 02:51 de ExoticDream

Am existat doua momente in viata mea in care s-a pus problema optiunii "fata" sau scoala. Prima data era vorba de un banal examen dintr-o sesiune de mult uitata, inaintea caruia am suferit o imensa si extrem de brusca dezamagire sentimentala; ...

Re: Cadou de ziua prietenului meu

din 5 mar 2008 01:30 de ExoticDream

Atentie mare cu darurile pentru baieti! Vezi ca s-a mai scris pe-aici, parca legat de 14 februarie.... Trebuie sa iei ceva PRACTIC, nu ursuleti/inimioare/pernute cu "te iubesc", mai ales daca prietenul tau are mai multe de 22-23 de ani. Noaptea ...

Re: Re: Re: Re: Re: #Sinucidere

din 5 mar 2008 01:23 de ExoticDream

In infern poti ajunge si fara sa te sinucizi.... este incredibil de usor! Greu este sa iesi de acolo (if ever)! :((:((:((

Re: Cum sa scap de cearcan

din 4 mar 2008 18:42 de Nekunoskuta

Bea lichide multe, consumul zilnic recomandat este de 2-2,5 litri. Poti fi insa tipul de persoana care are cearcane "din nastere" si trebuie sa te obisnuiesti cu ideea, vei ramane cu ele toata viata. Poti incerca sa consulti si un ...

Re: Re: Re: Re: #Sinucidere

din 4 mar 2008 17:42 de oanaaaaa

Ideea e ca pt a fi iertat de pacate trebuie sa te caiesti in timpul vietii, daca te sinucizi nu mai ai timp sa te caiesti si te paste infernul!! :,:,:,

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 585 din 1098
«   1 ... 582   583   584   585   586   587   588 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare