Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Fata sau scoala?

din 4 mar 2008 02:24 de ce?

Sa ne aducem aminte de timpurile in care una spuneam si alta faceam? Ei bine, chiar daca unora le suna bine cele de mai sus, domnisoara mult-sfatuitoare, a procedat exact pe dos intr-o situatie reala identica. Cuget eu... asa: cum poti da ...

Re: Re: Re: Am fantezii cu un alt baiat, desi am i

din 4 mar 2008 00:12 de sandy4art2

ca sa raspund la intrebarea asta... sa stii ca temelia n-a fost zdravana de la bun inceput, dar cumva, pur si simplu noi am incropit relatia pe care o avem straduindu-ne sa o construim pe o "temelie anti-cutremur" ca la japonezi. Remuscari am, ...

Re: Am fantezii cu un alt baiat, d

din 3 mar 2008 23:45 de sandy4art2

Cand am postat acest topic acum cateva luni... am facut-o din dorinta de a primi un sfat competent, intelept, am facut-o intr-un moment de maxima confuzie emotionala. In momentul de fata sunt detasata si deci pot spune ca vad lucrurile mult mai clar. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai sti

din 3 mar 2008 23:13 de Stranger_to_love

Lasa-ne BRE.Lasaneeeeeee,lasaneeeeee. Dute inapoi pe sfaturiortodocse de unde ai venit.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai stiu ce

din 3 mar 2008 22:18 de Lucius

Asta e solutia, de ultim moment, caz in care nu se paote rezolva prin alte metode! Treaba cu masturbarea e o MARE problema in zilele noastre 99% dintre tinerii/barbatii din ziua de azi se mastubeaza, si nu e NORMAL, problema e ca acesta da si in ...

Re: Re: Re: Fata sau scoala?

din 3 mar 2008 13:44 de angela

Nu trebuie sa renunti nici la prietena ,nici la scoala.Ci doar trebuie sa iti stabilesti un program foarte bine organizat, adica poti sa stai cu prietena ta 1-2 pe zi si restul il petreci invatand.Sau iesiti in oras doar in week-end, si in rest va ...

Yasmin

din 3 mar 2008 13:17 de angela

de aproape o luna iau yasmin si pot sa zic ca mi-au dat niste stari cam ciudate. dureri de cap..ameteli..lipsa de concentrare..si parca am intrat intr-o depresie..nimic nu mai imi convine..nu mai suport pe nimeni... astea sunt efectele...trebuie sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: o nebunie

din 3 mar 2008 11:44 de mihaela

stii tu ce stii...:rolleyes: am trecut prin nenumarate stari... o jumatate de zi imi venea sa-l strag de gat...in alta jumatate de zi...il doream enorm... dar cu timpul am invatat sa mi-l scot din minte si am simtit o eliberare. chiar e ...

Re: Re: Re: Re: o nebunie

din 3 mar 2008 11:33 de crisrazvi

Rationamentul si logica, probabil :ok: O chestie foarte adevarata este ca, daca un tip face ce trebuie, fara greseala, tipa se va agata emotional de el fara sanse de scapare. Deci o tipa poate sa aibe IQ 200 si sa fie regina marii britanii, daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 mar 2008 01:48 de ExoticDream

La ce lucruri neprevazute te referi? Faptul ca te-a inselat o gramada de timp ti se pare un lucru neprevazut? "Atat cat s-a putut" inseamna in general destul de putin.... un an - doi si se cam rupe filmul.... Poate ca tu l-ai iubit destul ...

Re: Fata sau scoala?

din 3 mar 2008 01:00 de ExoticDream

Nu cred ca se pune problema unei alegeri, le poti avea pe amandoua bine merci cu doua conditii: amandoi sa intelegeti faptul ca nu veti putea fi impreuna (pana la vara) atat cat v-ar placea si tu sa fii capabil sa te concentrezi asupra ...

Re: Re: #Sinucidere

din 2 mar 2008 19:55 de dogitu

Re: Sotia mea nu accepta sexul oral!

din 2 mar 2008 19:50 de mysterious_g

Eu nu cred ca sexul oral are ceva de-a face cu statutul de doamna. Atata timp cat exista respect, incredere si dragoste nu cred ca sexul oral sau varietatea in materie de sex poate face rau cuiva. Cand exista acea intimitate, in momentul in care il ...

Re: Ejaculare .....intarziata....dureaza prea MULT

din 2 mar 2008 19:42 de dogitu

intra pe circumcizie imagini sau poze nu mai stiu exact si vei intelege de ce asa tarziu ajongo la orgasm

Re: Subiecte de abordare

din 2 mar 2008 18:37 de DarkAngel

Gaseste o cunostinta comuna si ai girja sa va intalniti si sa faci cunostinta... daca ai curaj intra direct cu el in vorba.. mai simplu saluta-l cand il vezi si de acolo, daca ii place de tin e o sa mai zica si el cateva vorbe astfel incat sa puteti ...

Re: Re: o nebunie

din 2 mar 2008 17:22 de mihaela

e si normal esti barbat...ii iei apararea. dar chiar i-am zis in fata ca nu mai am incredere in el si trebuie sa faca multe lucruri...ca sa pot avea incredere in el macar 10% si cand ii spun lucruri adevarate se supara...chipurile...

Re: Re: Re: S-a rupt prezervativu! Ce sanse sunt??

din 2 mar 2008 15:52 de X3q'

Pnm...nu's de acord q tine.....am o experienta bunicik...stiu qm s pune....totuji nu rezista.....cele ami bune sunt trojen alea chiar sunt....das mia scumpe k durexu...oricum sigurantza conteaza....si eu sunt putin ingrijorat de sarcina da din ...

din 2 mar 2008 15:42 de Stranger_to_love

Asta e viata reala.Sentimentele pot fi reale,dar nu inseamna ca e si dragoste adevarata.E atractie care tine mai mult sau mai putin.Dragoste adevarata inseamna nici sa nu intervina ceva,nu? Dar cum e aproape imposibil sa nu intervina nimic ...

Re: Re: Am fantezi

din 2 mar 2008 14:52 de cineva

Cazul tipic.. baiat bun care are relatie cu o javra! Tot ce pot sa zic aici este ca femeia trebuie supusa indiferentei si condusa pt ca veti vedea efectul apoi.. se va tine scai de tine. Femeia a fost..este si va fi o fiinta emotionala care va avea ...

din 2 mar 2008 14:45 de angela

A fost dragoste si a fost cat se poate de adevarata..Problema e ca in viata apar lucruri neprevazute, si ca uneori nu e tocmai cum am vrea noi sa fie..Daca s-a sfarsit asta nu inseamna ca sentimentele mele pentru el nu au fost adevarate, sau ca el nu ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 586 din 1098
«   1 ... 583   584   585   586   587   588   589 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare