Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Cura de slabire+exercitii din 22 feb 2008 21:53 de dogitu
am slabit 23 kg 15 in cura de 6 saptamini 7 in 6 luni fara cura trebuie vointa ziua 1 lfructe orice fara banane ziua 2 legume fierte in rasol cu o varza de 1kg in supa care raman pui vegeta supa sa nu lipseasca in timpul curei totul cosumat in ...
Re: Cura de slabire+exercitii din 22 feb 2008 21:53 de dogitu
am slabit 23 kg 15 in cura de 6 saptamini 7 in 6 luni fara cura trebuie vointa ziua 1 lfructe orice fara banane ziua 2 legume fierte in rasol cu o varza de 1kg in supa care raman pui vegeta supa sa nu lipseasca in timpul curei totul cosumat in ...
Re: Cura de slabire+exercitii din 22 feb 2008 21:32 de dogitu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cat ? din 22 feb 2008 20:30 de Stranger_to_love
Pai nu trebuie sa simti nevoia.E folositor pt. ati explora corpul sa afli ce iti face placere cum iti place sa fi atinsa.
Adica ti se pare mai putin aiurea sa-ti bage un "strain" degetele decat daca ti le-ai baga pe ale tale? :blink:
Re: Re: Re: intrebare din 22 feb 2008 16:02 de crisexpert
Mi sa blocat PC'ul la cate intrebari ai pus :lol:
a penetra inseamna a baga "surubul" in "piulita" (mai clar de atat nu pot sa spun pe forum).
Re: Re: Re: intrebare din 22 feb 2008 14:37 de baby
dang! Doamne sa nu te apuci de sex prea curand...cel putin nu o face pana nu te informezi!
ca sa nu zica k o baga si o scoate....[unealta muncii....sau p**a :ermm:] i se zice penetrare! e asa greu?
:,:-*
Re: Re: Re: Re: CE VREA ??? din 22 feb 2008 12:30 de stefanoski
nekunoskuta, daca tot ai sters, de ce nu stegi tot ce trebuie ? :unsure:
Re: Re: din 22 feb 2008 12:02 de Guest
invers. moralistii si moralistele, vor veni asemenea tie si cunostintei despre care vorbeste tipul in subiect, ca este normal sa fie interesat de trecutul ei, ca proprietate, ca asa si pe dincolo, pen'ca asa-i mentalitatea in societatea romaneasca. ...
Re: Re: Re: intrebare din 21 feb 2008 23:32 de Stranger_to_love
Penetrare se poate referi si la sex anal,dar in afara de asta penetrare si sex vaginal e acelasi lucru.
Pai simti ceva logic:cald ceva,sa-ti spuna restul ca eu nu stiu ce simti cand ai penisul intr-un vagin.:lol:
Re: Re: intrebare din 21 feb 2008 23:26 de andrei666
hello to everyone ! am si eu o problema. am 16 ani si sunt virgin, dar am o relatie stabila cu prietena mea. nu stiu cum e pentru prima oara, si va rog sa-mi spuneti cum stiu daca am penetrat sau nu?
se tot vorbeste despre penetrare(de ex: iubitul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai stiu ce sa ma m din 21 feb 2008 18:00 de angela
Desparte-te de el...nu te merita, nu te mai iubeste, nu te mai doreste ca femeie.Adica carui barbat normal nu i s-ar scula cand ar vedea o femeie imbracata sexi, si mai ales fiind sotia sa???:wacko:Tipul are probleme la mansarda.Desparte-te de el ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu sa sar din 21 feb 2008 16:03 de mihaela
[b]pey tu daca vrei sa inveti sa saruti cu limba in primul rand :1 nu trebuie sa te simti rusinat sau sati fie teama ca va rade cineva de tine ci in primul rand trebuie sa ai gura proaspata in al 2-lea rand el/ea se aproprie de tine incepe totul de ...
Re: 20 de conditii pentru barbatul perfect din 21 feb 2008 15:34 de chic_garcon
Christoase....am si eu o intrebare....
pe ce lume traiesti?..:huh:
Re: Cura de slabire+exercitii din 21 feb 2008 15:07 de chic_garcon
consulta un nutritionist. mergi la sala. vorbeste cu fetele sa iti recomande un instructor de fitness bun. si urmeaza-i sfaturile . ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai stiu ce sa ma mai f din 21 feb 2008 10:54 de Nekunoskuta
Chestiile astea trebuie sa le observi si sa le clarifici inainte de casatorie. Cred ca ati facut pasul prea devreme, fara sa va cunoasteti prea bine. El a vrut o sotie (probabil credea ca e prea invarsta sa stea burlac), tu il iubeai si ai vrut ...
Re: Re: Re: Re: ne iubim dar nu vrea sex! din 20 feb 2008 19:29 de angela
In timp ce eu il iubeam si il asteptam ca proasta gandindu-ma ca el e mult prea obosit de la serviciu, el si-o tragea cu toate curvele.........:wacko:Asa ca domnisoara fugi cat mai poti....Traieste-ti viata asa cum trebuie ca doar o viata ...
Re: Re: ce este dragostea ? din 19 feb 2008 15:12 de angela
Sexul fara iubire nu are nici un farmec, e pur si simplu o manifestare animalica.Atunci cand intervin sentimente, totul e mult mai frumos.Degeaba ai parte de sex, daca nu ai si iubire, respect, din partea celuilalt.Ca fata cel putin asa gandesc.Nu ...
Re: ce este dragostea ? din 19 feb 2008 05:06 de DarkAngel
Punand o asemenea intrebare imi permit sa spun ca ar trebui sa mai inveti sa simti si sa te cunosti si pe tine un pic pt daca nu ai o reprezentare a valorilor incat trebuie sa-ti spuna altii ce inseamna pt ei dragostea inseamna ca ai niste ...
Re: Slalom singuratic.... din 19 feb 2008 04:21 de nemesis
Maupassant a uitat sa traiasca... Cred ca al sau epitaf este: am vrut totul si n-am gasit placerea in nimic.
Cioran a iubit. In ultima instanta, acesta este adevarul ce trebuie privit. Adevar pe care el l-a refuzat toata viata. Friegard Thoma ...
Re: Re: Cum decurge un avort? din 19 feb 2008 03:44 de maria
Ai acces la toate informatiile pe internet, de aceea nu inteleg cum o femeie, dupa ce afla ce se intampla de fapt in timpul avortului, mai e capabila sa faca asa ceva. Sa-ti spun pe scurt, si poti verifica oriunde: copilul tau va fi taiat in ...
Pagina 589 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |