Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Dezvirginata? din 16 feb 2008 23:17 de Nekunoskuta
Unguent? Ce unguent? :blink:
Va trebuie lubrifiant nu cine stie ce vaselina de motor!
Tu esti virgin?
Pe ea e clar de ce o doare, doar e virgina.
Re: Re: actul sexual surprins de copii din 16 feb 2008 23:09 de mbancos
intreb deoarece copii sunt foarte curiosi,gelosi si dorm repede.Te apuci de treaba si la un moment ne asteptat,auzi mama mi-e foame sau mi-e frica singur(a), voi ce faceti astea sunt momentele la care gol trebuie sa dai un raspuns, intreb ca ...
Re: Oare ma fac de ras? din 16 feb 2008 23:03 de baby
sunt si mai mici de atat :-`
iar pt cei 15 ani ai tai....e bine....si oricum daca ar fi mica nu ai avea ce face.......trebuie sa te multumesti cu ce ai :ok:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cura de slabire+exercitii din 16 feb 2008 19:40 de Nekunoskuta
Fa-ti abonament la sala. Te duci acolo vreo 2-3 luni si urmezi programul stabilit de instructor, iti va recomanda exercitii care sa te ajute sa dai aripioarele jos. Problema ta e ca doar de aripioare vrei sa scapi si nu poti face asta decat daca ...
20 de conditii pentru barbatul perfect! din 16 feb 2008 18:54 de reao
Da,eu sunt de acord cu tine!:flowers:
Pentru mine mai importante sunt:1,2,3,4,12,[b]13[/b],14,15,
[b]17[/b],18,19 :-`
5,6,7,8,9,10,11,16,20...nu sunt:love:
:cat::cat::cat:
Re: 20 de conditii pentru barbatul perfect din 16 feb 2008 17:43 de mysterious_g
Dintre cele 20 pentru mine sunt importante 9,11, 14, 15, 16 si 8 desii nu cred ca o persoana cu studii superioare este mai capabila decat una fara. :ok:
Re: Re: Re: Cura de slabire+exercitii din 16 feb 2008 15:04 de stefanoski
in primul rand nu exclude micul dejun, pentru ca este cea mai importanta masa a zilei. Pe la vreo 10-11 la scoala, rontaie ceva, un covrig de exemplu. Daca sari peste mic dejul, cand vii la 14 acasa o sa iti fie mult mai foame.
Ouale fierte, fara ...
Re: iubire fara sex? din 16 feb 2008 12:46 de baby
sincera sa fiu nu prea inteleg de ce nu vrei sa mai avansati:ermm:
bine una era daca spuneai k nu vrei sa o faci cu el pt ca esti prea mica sau pt k nu e momentul si alta e sa zici ca nu te mai atrage.
mi se pare logic sa devina dezamagit avand ...
Cura de slabire+exercitii din 16 feb 2008 12:09 de oanaaaaa
Subiectul asta e pt fete,dar daca baietii cunosc sa nu ezite sa raspunda!
Vreau sa stiu si eu o cura de slabire care sa aiba efect!Marea mea problema o reprezinta burtica,aripioarele si coapsele si nu gasesc nici o cura de slabire eficienta si o ...
Re: 20 de conditii pentru barbatul perfect din 16 feb 2008 01:52 de aicy
Saptamana trecuta am gasit intr-un ziar rezultatele unui sondaj la care au participat 50000 de femei si in urma caruia a rezultat urmatorul top al insusirilor pe care trebuie sa le aiba barbatul ideal:
1. cel putin 1,78 m
2. arata bine
3. ...
Re: 20 de conditii pentru barbatul perfect din 15 feb 2008 20:13 de Sephiyroth
21. sa vrea si el ! :D:D
Re: 20 de conditii pentru barbatul perfect din 15 feb 2008 10:49 de nypd
perfectiune imposibil de gasit.... venit de 40000, mercedes nu se potriveste cu "mai putin de 6 partenere sexuale":D, nu fumeaza
cel putin 3 relatii serioase:P
Re: 20 de conditii pentru barbatul perfect din 15 feb 2008 01:32 de somebody
la ce nu corespund eu? sa va zic :rolleyes:
4.
5.
11.
17.
Sunt aproape perfect..desi pct 4 si 17 e discutabil :devil:
20 de conditii pentru barbatul perfect din 15 feb 2008 01:02 de ExoticDream
Saptamana trecuta am gasit intr-un ziar rezultatele unui sondaj la care au participat 50000 de femei si in urma caruia a rezultat urmatorul top al insusirilor pe care trebuie sa le aiba barbatul ideal:
1. cel putin 1,78 m
2. arata bine
3. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexu oral din 14 feb 2008 22:49 de un mister
cum sa pui inghetata pe "georgica"?ai innebunit?nu mai face nimic "gica"...se aduna si se culca...asta vretzi voi femeile...:devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu ma inteleg delo din 14 feb 2008 01:13 de ExoticDream
Din multe puncte de vedere suntem pe aceeasi lungime de unda: pe langa divortul parintilor, ne apropie pasiunea pentru matematica si disconfortul creat de partea legata de hardware. Diferenta dintre noi este faptul ca ai mei nu m-au obligat sa ...
Re: Re: Re: Re: Luceafarul xxx din 13 feb 2008 09:19 de wave
vorba lui S. Dali "Viata lunga sanatoasa/Partul daca-l lasi sa iasa":lol:
Re: #Cum sa faci sa visezi mai des ? din 13 feb 2008 01:54 de ExoticDream
Daca ai rabdare sa te documentezi, uite cum sa-ti induci vise lucide...
"Visul reprezinta o legatura cu anumite nivele mai subtile ale fiintei noastre si de aceea cultivarea constientei in stare de vis ne poate ajuta sa ne cunoastem mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexu oral din 12 feb 2008 20:40 de angela
Tu i-ai facut ei sex oral?Am auzit multe cazuri cand tipa nu vroia pentru ca ii era greata sau nu vroia, si au apelat la diferite metode..au pus inghetata, ciocolata pe organul muncii..:,Eu zic ca nu trebuie sa o fortezi si sa insisti pentru ca mai ...
Re: Vechea problema cu parintii... din 12 feb 2008 19:27 de wiczur
q nishte parinti normali ar trebui sa le spuna k shia inceput viata sexuala dar q parintii ei mai bn sa taca:....cel putin pana cand o sa fie dispushi sa accepte k "fetita lor draga" a facut sex(deshi e probabil sa nu se intample):ermm:imi pare rau ...
Pagina 591 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
120 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |