Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu ma mai excita!

din 6 feb 2008 16:18 de Danny_DaBoss

asa le-am zis si eu uitate mai sus. cat timp nu fac nimic deosebit nu o sa fie nimic deosebit in relatia lor.

Re: Re: Re: Pentru baieti: manifestari sonore ale

din 6 feb 2008 14:09 de solokd

chiar ca ai niste fantezii perverse rau :D

Re: Sex cu femei mai in varsta

din 6 feb 2008 12:50 de ZigZag

Nu trebuie sa`tzi fi inceput viatza sexuala pt a avea fantezii cu orice femeie din orice categorie de varsta ! .. Este cva mai mult decat normal , doar ca acest gen de femei este mult mai greu de abordat .. totushi diferentza e prea mare ! mai ...

Re: Re: Re: Re: Riscul unei sarcini nedorite

din 6 feb 2008 11:37 de shadow

Ca sa nu mai deschid un nou subiect, voi posta aici. Aseara am avut un constact sexual cu prietenul meu si s-a rupt prezervativul. Mai sunt intre 4 si 7 zile pana sa-mi vina menstruatia. Pot sa stau linistita sau trebuie sa apelez la Postinor ...

Re: Re: Re: Sotul meu nu ma mai excita!

din 6 feb 2008 11:25 de crisexpert

Stai asa!Am zis sa se duca intr-o vacanta!Nu am spus acum, pe loc!Am spus ca trebuie sa faca ceva inedit! Tu daca tr-ai (!) 4 ani in acelasi mod cu aceasi persoana nu te-ai satura?Nu ai vrea ceva nou? Sa faca ceva ce nu au mai facut!

Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata?+sfaturi

din 6 feb 2008 03:36 de DarkAngel

Am crezut ca nu mai vad eu bine la ora asta... dar ar fi indicat sa scri in limba romana pe care o stim marea majoritate :p

Re: E posibil sa fiu insarcinata?+sfaturi

din 6 feb 2008 01:21 de mybutterfly

M-am mirat ca nimeni nu a raspuns dar aprofit sa va spun ce mi-a spus medicul chirurg expert in asha probleme pentru ca informatia pe care am gasit-o pe net e total diferita... in primul rynd spermatozoizii traiesc doar 18 ore si nu mai mult...in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce

din 6 feb 2008 00:54 de Stranger_to_love

Ce exagerata esti.Dar el de ce nu a fost virgin? Deci "curvele" sunt doar bune de futut si vrginele doar pt. casatorie,nu? Eu zic ca esti o frustrata,incuiata,inhibata sau fanatica religioasa.

Re: Re: Re: chiuretaj

din 5 feb 2008 23:32 de lily

EROARE BIOLOGICA? Nu ti se pare ca tu esti o eroare biologica?te rog mult sa nu te superi,dar cine sinteti voi sa hatariti voi daca trebuie acest copil, eu cred ca din moment ce te culci.....iti asumi o responabilitate, si nu mai vb asa de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma

din 5 feb 2008 22:55 de lily

Brovo!superb raspuns! o fata aeriana chiar trebuie cautata in ziua de azi...cu luminarea!Rusine ptr toate curvele de 16,17 ani care vb despre sex ca niste"experte|mi-i greata sa va ascult!Atentie baieti: o maxima frumos gindita de un barbat ...

Re: Re: Re: Re: infricosator

din 5 feb 2008 19:58 de Nekunoskuta

Trebuie sa se faca diferenta intre limitele de varsta prevazute in anumite infractiuni cu caracter sexual si libertatea de a face sex. Poti face sex si de la 10 ani daca vrei, trecand peste aspectele medicale ale problemei, nu te impiedica nimeni ...

Re: Sotul meu nu ma mai excita!

din 5 feb 2008 19:31 de crisexpert

Problema ta (defapt a voastra-tu si sotul tau) este ca a intervenit rutina.In orice cuplu se intampla chestia asta.Mai faceti sex la fel de des ca la inceput?Va simtiti la fel de bine ca la inceput cand faceti sex? Trebuie sa schimbi ceva.Sa faci ...

Re: Re: Pentru baieti: manifestari sonore ale fete

din 5 feb 2008 19:08 de crisexpert

Ce pervers :devil: :devil: E mult mai incitant cand urla, geme, tipa, se zbate :devil: !Dar trebuie sa fie real!Daca se preface...(!) Eu inca nu am facut sex (colegele din clasa s-au nascut calugarite!) dar mi-ar placea sa urle din toate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinor-2

din 5 feb 2008 15:22 de baby

daca ai facut testul de atatea ori eu zic k nu esti insarcinata! ti-am zis de curand am luat si eu postinor...si la fel am greturi, ametesc....ma simt km rau k pastilele astea iti deregleaza ft tare organismul...... daca tu consideri k starile ...

Re: Minori pe site

din 5 feb 2008 12:55 de crisexpert

Acest site este unul de educatie sexuala.De educatie sexuala au nevoie adolescentii, cei care acum isi inep viata sexuala si poate unii parintii ca sa "spioneze" felul in care noi gandim despre sex. Pe forum se dicuta lucruri, evident, despre ...

Cerere

din 5 feb 2008 12:42 de crisexpert

Am o intrebare : pe acest forum functioneaza BBCode ? Daca da imi spune si mie ce taguri trebuie folosite?Eu le-am incercat pe cele pt culoare dar nimic. Cer implementare BBCode-ului.Sau macar cere tagurile care functioneaza pe acest ...

Re: Re: Fata ideala / Baiatu ideal !

din 5 feb 2008 12:14 de ZigZag

inteleg .. dar nu era vorba de baiatu perfect .. ci ideal ! :) .. da oricum ai fost la subiect .. msz de parerea ta ! :) potzi sa si votezi daca consideri ca exista jumatatea ideala !

Re: Fata ideala / Baiatu ideal !

din 5 feb 2008 12:10 de baby

pt mine baiatul ideal trebuie sa fie un fel de Eu in varianta masculina :lol: trebuie sa ma completeze...sa ma respecte si sa ma iubeasca.. cat despre fizic...ce sa va zic...sa fie ingrijit....sa aiba trasaturi frumoase...nu trebuie sa fie vreun ...

Re: Problema cu site-ul

din 5 feb 2008 00:35 de ExoticDream

Am sesizat adminul, am postat si eu un mesaj in topicul de deasupra, eroarea a aparut dupa ce site-ul a fost "mort" ore intregi la sfarsitul saptamanii trecute, sper sa se rezolve, este de-a dreptul imposibil sa citesti sau sa scrii ceva! Se pare ...

Re: Re: Re: Re: Re

din 4 feb 2008 23:47 de sylexz

nu o fortzez...bat numai apropouri....shi nu e vb sa ma simt io bn...k nu vreau numai astha...vreau sa s simta shi ea bine....in momentul d fatza...a rasarit shi soarele dupa o cearta urata...vreau sa spun k am fost pus in fatza faptului....shi ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 593 din 1098
«   1 ... 590   591   592   593   594   595   596 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare