Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Ce chestii va enerveaza in general? Dar azi? din 29 ian 2008 19:38 de wiczur
p mn unu mah enerveaza retardatii supraapreciati, idiotii care se cred genii, proshtii kre sufera d ei shi parintii mei:D
Re: Re: Re: Re: sex oral... din 29 ian 2008 18:03 de Danny_DaBoss
pai trebuie sa faci ce simti mai ales faptul ca o sa ii faca placere si sa o sa fie fericita ca i se indeplinesc toate fanteziile..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa ma risc din 29 ian 2008 17:37 de sics3th
Chestia este ca ea mi-a marturisit prima data ca de fiecare data cand este cu mine are goluri in stomac, cand sunt in preajma ei orice fac i se pare incredibil, cand sta langa mine i se incalzeshte inima....si cand nu este langa mine ...sa zicem ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara sex ? cat timp? din 29 ian 2008 15:07 de hmmm
la faza cu sexul, daca spui ca faceti doar o data pe saptamana ai putea sa vezi daca merge si de mai multe ori: intalniti-va de mai multe ori in aceasi saptamana si vezi se intampla sa te refuze cand ajungeti in momentul de a face sex.Din toate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa ma risc? din 29 ian 2008 12:52 de baby
trebuie sa fii tu....sa o inveti tot ce e bine , ce e frumos...sa o faci sa simta iubirea ta....sa o respecti sa o protejezi.....sa ii oferi siguranta.......si cine a zis k la 15 ani nu prea stii ce e iubirea a avut dreptate.....dar stii ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa ma risc? din 29 ian 2008 11:20 de Danny_DaBoss
acuma trebuie sa ai grija sa o cresti, sa o inveti ce e bine si ce nu, sa ai grija de ea, sa o protejezi si sa nu o lasi sa o ia razna sau sa fie influentata de alta lume. Nu ii da mana libera sa faca ce vrea pentru ca o sa o pierzi. Bineinteles ...
Re: Re: Re: Re: din 29 ian 2008 00:56 de solokd
Voi daca atzi fi in locul ei nu i-atzi mai da sansa ....dar cand voi felete CUMINTZI gresitzi dc trebe neaparat sa vi se ofere o a 2-a sansa ....asta e legea naturii toata lumea greseste acum nu e un capat de lume ...sperantza moare ...
Re: Hm...oare ii bine??? din 29 ian 2008 00:48 de solokd
raspunsul e f simplu mey stai asa....era o discutzier mai acum catva timp tot cam asa ceva ....se zicea ca fetele sunt mature (ale dreaq de copile) =))
Re: Re: Re: din 28 ian 2008 23:20 de larissa
offf...voi baietzii dc trebuie sa facetzi mereu greseli dintr-astea...ai gresit in privintza ei, chiar ff mult iar asta din partea unei fete poate fii de neiertat...dar daca zici ca tzine la tine poate ca mai exista o mica sperantza pentru tine(io ...
Re: Re: Intrebare pt fete din 28 ian 2008 18:46 de romina
eu am 22 de ani si pana la actualul meu partener am mai avut ink 4 ...care sa zic asa nu erau foarte dotati..pe langa cel de acum...si pt mine se simte acea diferenta..bine..trebuie sa se stie si el la pat..dar voiam sa spun ca dak nu las fi intalnit ...
Re: Re: Virginitatea - demodata? din 28 ian 2008 15:33 de RuRaL
e adevarat ce spui,dar dak ai vazut american pie 5, park 5 ,era o replica...,o fata virgina e chiar ff bn vazuta de unii,dar un baiat virgin,e considerat un ratat...
Re: Varianta aleatoare din 28 ian 2008 02:18 de katherine
Ntz, ntz, ntz....ce dramatic...:.:.:.
Re: Re: Re: Re: Ce sa fac? din 27 ian 2008 18:20 de Nuka
Eu cred ca decizia este exclusiv a voastra...si oricat de dificila ar fi situatzia, e vorba de un copil care exista deja...si la varsta asta poate restul lucrurilor vi se par mai importante, dar mai tarziu s-ar putea sa regretatzi...si nu stiu ce ...
Varianta aleatoare din 27 ian 2008 00:19 de just_anthony
Cand ai fost refuzat cred ca pur si simplu trebuie sa-ti inoculezi ca cu aceea tipa nu are niciun sens sa mai tentezi nimic.Asta daca sunteti principiali.Pana si mie mi s-a intamplat sa sesizez o schimbare cu 180 de grade in ceea ce ma priveste. Dar ...
Re: Re: Re: Barbati necunoscuti-tati ai copiilor n din 26 ian 2008 19:26 de Nekunoskuta
Pacat, se pare ca unele trasaturi sar o generatie :D Daca provine din gemeni si a avut un tata betiv e posibil sa-ti blestemi ziua in care ai apelat la o asemenea metoda. :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 ian 2008 15:17 de katherine
hlln, mesajul tau e un dezastru nu foarte ,,sexi", dar sper sa ma descurc...In primul rand, faptul ca fetele ar putea primi ,,indrumari" referitor la sex chiar in timpul actului mi se pare o prostie greu de imaginat...Adica ce vei face? In timp ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu fosta din 26 ian 2008 10:56 de carrie
Nu e asa de simplu... cand te afli intr-o "falsa" relatie cu un fost... care nu e tocmai relatie dar nu e nici numai sex... nu prea mai stii ce sa faci, in afara patului ma refer... ce mai faceti impreuna? ce nu? pana unde se intinde "relatia"? ...
Re: Re: Barbati necunoscuti-tati ai copiilor nostr din 26 ian 2008 09:59 de rogue
si in plus, in multe banci denalea de sperma donatorii trebuie sa aibe studii superioare, doctorate etc.....deci copilu ar treb sa fie si un mic Dexter p langa faptu k va fi sanatos;););)
Re: Re: Re: Sex in 3 sau mai multi din 26 ian 2008 01:30 de ExoticDream
Pai trebuie sa o convingi intai pentru a ajunge sa incerce!
Brusc aspectul esential este gura lumii?!? :wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 ian 2008 01:14 de ExoticDream
Hm..... adica sexul se invata la ureche, in timpul actiunii? Mi se pare cam invechita metoda asta.... suna precum o privire a fetei ca obiect sexual (ea de ce trebuie sa stie una-alta, las' ca o folosesc eu asa cum vreau!) Sexul nu se invata dupa ...
Pagina 595 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |