Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Hm...oare ii bine???

din 23 ian 2008 21:39 de Coracao

De ce fetele sunt asa ciudate si desi au tot ce le trebuie din toate punctele de vedere (lucru recunoscut de ele) totusi vor ceva nu la fel de bun, chiar mai naspa cu mult si reununtza la toate lucrurile bune pentru ala rau??? De ce nu sunt in stare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu fosta

din 23 ian 2008 20:24 de angela

Ce spui tu Vlad parca e din filmul ala Beverly Hills ..unde fiecare se culca cu fiecare, si unde isi schimbau partenerii intre ei asa ca la piata.Nici o fata serioasa nu va accepta chestia asta, pentru ca pentru majoritatea fetelor sexul nu se face ...

Re: Re: Cum se masturbeaza fetele?

din 23 ian 2008 15:19 de baby

hai ca dupa c am citit si asta.....:lol::lol::lol:...Doamne... cum cu sticla de apa minerala? maine-poimaine aud ca se masturbeaza cu bormashina, dalta si ciocanu si cine stie ce alte chestii.......no way:lol: :lol::lol: :-*:-*

Re: Re: Re: Sex cu fosta

din 23 ian 2008 15:15 de baby

draga Vlad pana ta ,pana ta :lol::lol: dar sa te duci la o fosta iubita si sa ii ceri asta e....nu stiu - ma gandesc ca fata respectiva ~ori trebuie sa fie deschisa la chestii de genu asta~ ori sa faca sex fara sa tina cont se sentimente ~ori sa ii ...

Re: Re: Barbati necunoscuti-tati ai copiilor nostr

din 23 ian 2008 14:06 de tematoare

Multumesc, Katherine pentru raspuns.

Re: Re: Re: Re: Intrebare

din 23 ian 2008 13:24 de stefanoski

nu ma poti intelege, pentru asta iti trebuie creier ;)

Re: Barbati necunoscuti-tati ai copiilor nostri

din 23 ian 2008 01:23 de katherine

Bineinteles ca li se fac analize complexe si chiar deosebit de riguroase. Nu toti barbatii sunt acceptati ca donatori de sperma, intrucat aceasta trebuie sa intruneasca anumite conditii de calitate. Potentialul donator trebuie sa aiba o ...

Re: Re: Cum se masturbeaza fetele?

din 23 ian 2008 00:59 de ExoticDream

N-am auzit.... nu cumva te gandesti la virgine? Hm.... Avantaje cum ar fi simularea ejacularii prin utilizarea jetului de apa... cu tepi? :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: e adevarat?

din 23 ian 2008 00:59 de antrax

aici este o prapastie mare . daca o faci acim mai tarziu ai sa mori de suparare pt prostia de acum , iar daca chiar nu te mai potzi abtzine sau tzio doresti neaparat , nu trebuie sa faci sex oral . mai ales de la varsta asta , nu te uita la filme ...

Re: Cum se masturbeaza fetele?

din 23 ian 2008 00:53 de antrax

multe fete practica treaba asta cu sticlele de apa minerala :) . trebuie sa fie bine udata si sa ai un pic de intimitate , in rest doar avantaje .

Re: Re: Re: Oare m-am saturat de atata bine?

din 22 ian 2008 23:53 de tematoare

mda, deci kkkikkkiralu sau cum te-o fi chemand, raman la parerea ca esti ne-educata si curva de inalta clasa...spor in actiunile tale

Re: Re: Oare m-am saturat de atata bine?

din 22 ian 2008 23:45 de KIKKARALU

mda...am uitat un amanunt in "mica" mea poveste...pe prietenul meu il iubesc mult de tot...si nu l-am inselat niciodata...si nu stiu daca as putea sa fac asta vreodata...doar ca m-am prietenit cu un baiat nu inseamna ca l-am inselat pe prietenul meu! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 ian 2008 21:42 de carrie

Eu nu am vazut nici femei sa faca scene de isterie pe strada... in schimb am vazut specimene care isi impingeau consoarta cu un dragastos "misca, fa!" printre dinti, am auzit fel de fel de cuvinte "dulci" printre fluieraturi din partea ...

Re: Re: Re: e adevarat?

din 22 ian 2008 20:06 de stefanoski

La 15 ani ar trebui sa te concentrezi pe alte lucruri. De exemplu scoala :ok: Ai timp toata viatza pentru sex. Dar ca sa stii, cea mai sigura metoda de protectie este prezervativul. Si nu ! nu trebuie sa-i faci sex oral la sfarsit. Nu e ...

Re: e adevarat?

din 22 ian 2008 18:51 de nypd

cati ani ai papusa? 10, mergi pe 11?:lol::D

Re: e adevarat?

din 22 ian 2008 17:24 de rogue

poi despre sexul oral si saruturile "intime" tre sa le faci din placere dak nu nu fa asta si cat despre protectie...cea mai sigura protectie e prezervativul:ok:

Etapele actului sexual

din 22 ian 2008 13:20 de deea

sunt virgina si n-am curaj sa imi intreb parintii despre etapele inceperii vietii sexuale cum se face sex? am auzit de unele etape dar am unele intrebari: - la un moment dat spre final chiar trebuie sa vb aceea sa-i sugi penisul partenerului si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu ma crede:(

din 22 ian 2008 08:01 de katherine

No it isn't :.:.:...dar daca tot ai atins subiectul ,,tipicurilor", ca sa raman la termenul tau, hai sa iti exemplific ceateva chestii care sunt tipic masculine. Ce zici? Here we go... 1. Sa iti incepi vuata sexuala cu ajutorul unui ,,cadou" din ...

Re: Re: Oare m-am saturat de atata bine?

din 22 ian 2008 02:32 de ExoticDream

Aha, sa stii ca se intampla tuturor celor carora LI SE PARE ca iubesc pe cineva, insa realitatea din "teren" este un pic alta. Chiar daca la mijloc se afla o relatie la distanta, "privirile focoase", telefoanele, dorinta de "altceva/altcineva" ...

Re: Re: Re: Re: masturbare cu penetrare

din 22 ian 2008 00:39 de katherine

Exista un asemenea vaccin impotriva cancerului de col uterin aparut cam din vara anului trecut. Se poate administra pana la varsta de 26 de ani si costa in jur de 1500 RON. Dat fiind ca aceasta forma de cancer este a treia cauza de deces in ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 597 din 1098
«   1 ... 594   595   596   597   598   599   600 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare