Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: masturbare cu penetrare

din 21 ian 2008 23:04 de medalioanca

mmmm ba exista...am vazut intr-o emisiune;)...se face in vreo 3 serii..e destul de scump...dar e ptr toata viatza....sh totusi?...nu mi-a spus nimeni km sta treaba q dusul la ginecolog? trebuie sa ai 18 ani? tre cu ...

Re: Re: masturbare cu penetrare

din 21 ian 2008 17:25 de medalioanca

pai nu am sangerat deloc niciodata...cel putzin asa cred ptr k se intampla la dush...iar in legatura q medicul...trebuie sa ai 18 ani k sa te duci singura? cine stie vreau detalii va rog:-S off

Re: sex oral-nu stiu daca sa accept...voi o faceti

din 21 ian 2008 15:23 de iib

pai sigur ca o facem. si cu mare placere. dar problema nu e asta. ci faptul ca TU trebuie sa faci doar ce iti place, ce te excita. nu trebuie sa faci ceva doar pentru ca asa fac toti (cum bine spui si tu). nu are rost nici macar chestia cu "o fac ...

Re: Re: Re: Schimbarea mea in bine...

din 21 ian 2008 15:05 de katherine

Ai inteles prost - tu trebuie sa te relaxezi, intr-adevar, pentru ca de aceea care te va pune cu botul pe labe nu vei scapa...respectiva ar trebui sa uite de tine (adica actuala prietena)...daca tie iti place sa le spui ,,victime" fetelor cucare ...

Re: Schimbarea mea in bine...

din 21 ian 2008 11:28 de katherine

Am auzit acum vreo 4-5 saptamani o poveste spusa de un baiat intr-o cafenea la care am ras cu lacrimi. In rezumat este cam asa: o babeta vine la veterinar cu animalutul de companie, caniche, sau ce rasa de caine va fi fost si-i spune medicului, ...

Re: nu ma crede:(

din 21 ian 2008 10:58 de katherine

Te ajut eu, desi imi clocoteste sangele in vene cand aud astfel de ,,povestioare" ca a ta - paraseste-l si fugi cat mai departe de un asemenea incuiat si nenorocit! Cum te mai poti uita in oglinda si constientiza ca inca esti - sau crezi ca esti ...

Re: Cadou de 14 februarie

din 21 ian 2008 01:19 de aicy

nu stiu ce au unii in cap si mi-ar face o deosebita placere sa sparg cateva ca sa aflu...daca trebuie neaparat sa-i faci cadou o perna faio dar sa fie una mai inalta ca asa va veti folosi de ea in unele pozitii pe care le veti practica atunci cand o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema :(

din 21 ian 2008 00:45 de MOZA

Este extrem de grav. singura solutie e sa stai cu ea pana la majorat,sa o iei de nevasta,sa-i cumperi casa,bijuterii,haine scumpe,sa-i faci 2 copii(fata+baiat neaparat)sa-i speli,cresti,schimbi sa te extenuezi muncind sa-i intretii ,sa-i respecti ...

Re: Re: Ejaculare rapida

din 20 ian 2008 21:17 de MOZA

In primul rand tre' sa stii ca o majoritate covarsitoare a barbatilor e in situatia ta constien sau nu.exceptie fac "fericitii" suferinzi de priaprism,gigoloii inzestrati genetic.cauzele sunt multiple de la masturbare excesiva,abstinenta,grad de ...

Re: Re: nu ma crede:(

din 20 ian 2008 20:08 de Eucumine

pai tocmai dadusem acelasi raspuns din alta perspectiva mai sus. same opinion

Re: nu ma crede:(

din 20 ian 2008 17:17 de iib

daca un barbat iti cere socoteala cu cine ai facut-o sau nu inaintea lui e o MARE greseala sa mai stai pe langa el. nu trebuie sa il convingi, trebuie sa fugi cat poti de repede de asa ceva. stiu, cu parere de rau, ca nu ai sa ma crezi pentru ca ...

Re: Re: Dragoste si iar dragoste... la distanta

din 20 ian 2008 01:31 de ExoticDream

Aici se cunoaste diferenta de experienta dintre cei ca tine si cei ca noi.... Asculta-l si ia aminte ca zice bine.... :heart::heart::heart:

Re: Virginitatea - demodata?

din 20 ian 2008 00:28 de novice-ul

Am 16 ani si sunt virgin si sincer nu ma simt demodat..intr-un fel ma simt chiar bine si la fel e si prietena mea cu care sunt de un an jumate...multi ne intraba daca am facut-o sau nu si chiar nu ne pasa de ce spun ceilati..pt un baiat, o fata ...

Re: Frica de dezvirginare

din 20 ian 2008 00:05 de virgin

relatiile nu trebuie sa depinda de sex...cu cat o vei stresa mai mult cu acest lucru cu atat o sa vrea mai putin..am 15 ani si sunt intr-o relatie de un an jumate si inca nu am ajuns sa o facem, desi am avut multe ocazii..trebuie sa te gandesti ...

Re: Dragoste si iar dragoste... la distanta

din 19 ian 2008 07:28 de iib

[b]Larissa[/b], ok... dupa obisnuitele 2-3 pareri pro si contra lipsite de orice continut practc, sa trecem la treaba :) adica sa vedem intr-adevar ce e de facut. un lucru esential e cum v-ati cunoscut. de la inceput a fost distanta asta sau a ...

Re: Prietenie dupa despartire?

din 19 ian 2008 01:36 de ExoticDream

Probabil depinde si de motivul despartirii (daca, de exemplu, a fost infidel sau a facut alta prostie cu un grad de magnitudine apropiat, nu l-as mai dori in campul meu vizual vreo cateva eternitati). Pe de alta parte, cred ca o relatie de 3-4 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SEX ANAL

din 19 ian 2008 01:24 de katherine

Incearca, in afara de multa rabdare atat din partea ta, cat si din partea iubitului tau, care trebuie sa fie tandru si sa reuseasca sa mentina erectia pana cand tu esti pregatita, sa iti cumperi un dildo special pentru sexul anal - este destul de ...

Re: Re

din 19 ian 2008 00:20 de Anonim13

pai eu acum am 16 ani si ma masturbez de pe la vreo 13-14 ani.nu te ingrijora in legatura cu mica ta problema.Si eu am avut-o mai mic fiind.Tot ce trebuie sa faci este sa incerci la fie care "atingere" sa tragi putin mai jos pielita.putin cate ...

Re: Re: Ce chestii va enerveaza azi?

din 19 ian 2008 00:00 de ExoticDream

Te inseli (ca de obicei), exista in viata mea secunde care concentreaza mai multa bucurie decat aduni tu in saptamani intregi! Revenind la sarbatori... da, ele in sine si zilele de dupa nu-mi plac (in general); in schimb, ma pasioneaza ...

Re: De ce nu am orgasm?

din 17 ian 2008 02:48 de XxXxXx

mda,cu siguranta nu e vorba de acei 10 cm.eu am 17-18 cm si am dat de fete pe care nu le-am putut satisface...depinde,am avut o relatie timp de 1 an in care fata nu a avut orgasm,asta din cauza ei si a felului ei de a fi.Am intalnit fete pe care ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 598 din 1098
«   1 ... 595   596   597   598   599   600   601 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare