Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Avantajele si dezavantajele mutari din 16 ian 2008 21:44 de ddm
trebuie sa spun ca nu sunt de acord referitor la ce asteptari au barbatii; prietenul meu are o mama foarte protectoare care l-a dadacit si inca il mai dadaceste cand prinde ocazia si cu toate astea el cel care are initiativa la facut curat si e ...
Re: Re: tot despre sarut din 16 ian 2008 20:22 de Anda
Nu trebuie sa iti fie teama sa incerci sa saruti ku limba:d.la inceput si eu eram komplexata de problema asta dar am gasit un baiat ku kare am diskutat despre problemele mele si ku ajutorul lui am reusit sa-mi depasesk temerile.Si stii ce,se pare k a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt f din 16 ian 2008 18:07 de jolo
Salut,
Ejaculare feminina se cheama squirt si este posibila la orice femeie. Totul tine de partener(parerea mea).
Re: Am devenit prieteni insa a aparut o problema din 16 ian 2008 13:23 de wave
aceeasi faza am patit-o si eu ...la inceput el ma cauta apoi doar eu si mereu eu il cautam ...asta a fost o mare prostie din partea mea ...in final ii zic sa rupem tot si el imi zice la telefon k trebuie neaparat sa ne vedem iar inainte de anul ...
Re: Am devenit prieteni insa a aparut o problema din 16 ian 2008 11:54 de nypd
draga coleg, precum multi au spus inaintea mea nu trebuie sa te intrebi de ce o femeie face ceva. ea e saraca cu duhul...
cu durere-n in tasta iti spun ca e posibil ca ea sa nu te mai considere o provocare si de aceea se comporta asa...
ce e de ...
Re: Re: Cine vrea sa o vada pe... din 15 ian 2008 20:50 de baby
unde te-am vazut eu???????
ti-am zis k sunt din galati !!!
esti intr-o ureche?
da un id de mess si vb si iti dau si web k sa ma vezi):(
hai ca de data asta m-ai enervat....nu ma intereseaza cine esti si te rog sa nu mai pomenesti nick-ul ...
Re: Re: Cine vrea sa o vada pe... din 15 ian 2008 20:21 de katherine
Ba esti, nebuno...cel putin pentru mine, asta daca eu sunt ,,katrine" :lol:....si cred ca sunt...:zorro::zorro:
Re: Cine vrea sa o vada pe... din 15 ian 2008 12:21 de Guest
deci, pentru gradul tau de confort, trebuie sa te anunt, ca singura moderatoare a acestui forum care nu m-a vazut vreodata in viata ei in carne si oase este DarkAngel(Marilena Barna, din Resita) si administratorul forumului( Eugen Bantea). In rest ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 ian 2008 02:31 de ExoticDream
Nu i-o fi placut Peugeot-ul sau parfumul pe care i le-a cumparat cine stie cine! Eu raman la parerea mea cum ca i se trage de la tangaj.... sau de la experimentul de pe helideck!
:D:lol::D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 ian 2008 21:23 de Sephiyroth
trebuie ca dat-o cineva cu capul de parbriz prea tare pe guest, in seara asta! :D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: il doresc enorm din 14 ian 2008 18:56 de fata
Multumesc, Katherine.:)
Re: Re: Re: Re: Re: Fata mamei din 14 ian 2008 18:54 de nypd
solutie... e greu sa zici ca poti gasi o solutie...poti sa incerci sa ajuti dar pana la urma tot cel care are nevoie de ajutor trebuie sa fie sufic. de puternic, altfel....
am un prieten care a ajutat un astfel de caz... dar rezultatul nu e unul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: il doresc enorm din 14 ian 2008 02:58 de katherine
Sfaturile noastre de pana acum nu au fost ,,presupuneri gresite" care trebuie corectate - au fost simple reactii ale unor persoane care nu au detinut informatiiile pe care ni le-ai oferit de curand...Otherwise, daca sunteti amandoi timizi si el ...
Re: Re: Re: Re: Re: il doresc enorm din 14 ian 2008 01:20 de fata
Voi incerca sa corectez toate presupunerile voastre gresite, dand mai multe informatii despre situatie.
1.Noi ne stim din primul an, doar ca nu am vorbit mai deloc pana la sfarsitul anului 2.(acum suntem in anul 4 din 5 cati facem in ...
Warning: stop this childish din 14 ian 2008 00:29 de ExoticDream
Vezi sa nu te incurci in clone, "scumpo"! Te ajut eu, stergand in curand prostiile astea, adminul a inteles cu siguranta faptul ca ai probleme destul de grave, din moment ce trebuie sa apelezi la personalitati multiple, insa nu acesta este locul ...
Re: Il doresc enorm din 13 ian 2008 18:10 de katherine
Iti poti lua pur si simplu inima-n dinti si sa faci cunostinta cu el; exista mai multi baieti foarte placut impresionati de fete cu initiativa decat crezi...incearca sa afli daca si ce lucruri aveti in comun pentru a putea intretine o ...
Re: Vreau sa o recuceresc din 13 ian 2008 14:26 de iib
raspunsul meu nu o sa fie ce atepti sa auzi. deci o sa te dezamagasca.
povestea cu prietena ta e un capitol inchis. da pagina si mergi mai departe. las-o in pace.
si asta evident din cauza ta. tu ai fost cel care nu a fost cinstit. deci s-o ...
Re: Re: Re: Re: il doresc enorm din 13 ian 2008 12:28 de baby
uite sunt de acord cu Angela 100%%
daca nu are prietena fa tot posibilul k el sa afle ce simti.
dak te vrea te vrea dak nu pa! decat sa stai cu gandul la el si.....:ermm:sa astepti sa zica ceva(lucru care poate nici nu se va intampla) mai bine ...
Re: Respiratie urat mirositoare din 13 ian 2008 01:07 de za'one
Daca ai avut fracturi de mandibula sau daca ai "dinti morti", s-ar putea gasi o explicatie. Chiar si uzul "dupa ureche" al antibioticelor poate avea astfel de consecinte (in urma unei infectii "in gat", tratata insuficient cu antibiotice, de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 ian 2008 20:57 de andruscha
da mi se pare absolut normal sa fac sex ori de cate ori simt nevoia cu cine imi place,nimeni nu stie de latura mea ma refer la barbati.nu-mi caut fuck buddy k n am chef sa depind de cineva cu sexu.polenizez si eu cu tipi k care ies.nu mi place sa ...
Pagina 599 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |