Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Prima data (eu 17 ani, ea 15) din 6 ian 2008 02:25 de curiosul
pai...ea ii cu doi ani mai mica decat mine si eu am 17 ani,suntem amundoi virgini,si as vrea ca prima data sa nu folosesc prezervativ,as vrea mai multe detalii despre anticonceptionale,cand trebuiesc luate,daca trebuie luat doar o singura data sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu am orgasm? din 5 ian 2008 22:21 de baby
sa lashi baiatul pe care il iubesti doar pt k penisul lui are 10 cm?
si dak il aveai tu de 10 cm? era placut sa te lase fata pt asta?
offfff.....lumea asta....:blink:
daca incearca pozitii noi si isi da baiatul interesul mai mult.....poate ...
Re: Radamant the Roman se ,,pleosteste din 5 ian 2008 20:03 de _katherine_
Katrino,fato,...IMPUSCA TE!
[b]Inca un subiect care se inchide pentru ca nu sunteti cuminti! Eu asa voi proceda cu aberatiile voastre! ~ Nekunoskuta[/b]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avo din 5 ian 2008 19:42 de imprevizibil
perfect de acord cu postarea de dinainte. Am 23 ani, nu am facut sex neprotejat in viata mea, nu credeam ca mi se poate intampla mie vreodata ceva, s-a spart prezervativul, am luat prostinol si ma-m trezit insarcinata. E o crima sa faci un copil ...
Re: Re: Re: Re: De ce nu am orgasm? din 5 ian 2008 19:22 de Luminati
Normal ca si marimea conteaza, nu trebuie sa fie de 20cm, dar nici de 10...atata o aveam la 12 ani:blink:
La modul serios, cauta-ti alt prieten...
Ce e mult strica, ce e putin e aproape inutil :~*trebuie sa fie moderat
Radamant the Roman se ,,pleosteste" pe zi ce trece din 5 ian 2008 17:42 de katherine
:D:D:D Spre deosebire de tine, ,,virginel" - pe mine are cine sa ma ,,scarpine"...nu te ambala - mai bine descheie macar un nasture de la blugi si te vei simti mai bine...si la nevoie o ai, bineinteles, pe amica ta ,,credincioasa" Sylvia ...
Re: Re: Re: Re: Vreau sa invat sa sarut! Material din 5 ian 2008 15:28 de iib
nu speriati copilu' :)
aici toti suntem de acord. asa e: sarutul nu se invata citind undeva, ci facand.
dar mai e un lucru pe care doar un raspuns l-a mentionat in treacat. si este esential.
principala ta preocupare trebuie sa fie ca ...
Re: Faza ciudata in cafenea din 5 ian 2008 15:07 de iib
am sa iti dau si eu un raspuns. ramane ca tu sa verifici cat e de adevarat, cat se confirma in ralitate :)
in primul rand referitor la intrebarea ta: "ce a insemnat asta?"
asta e o intrebare pe care are rost sa o pui in legatura cu barbatii ...
sexul in masina din 5 ian 2008 09:44 de _katherine_
DAMN,i knew that you're a pervert!!!:D
Re: Re: Re: Re: sexul in masina din 5 ian 2008 01:51 de unu
Merge foarte bine si pe saua unei motociclete :lol: Totul e sa gasesti un loc mai izolat si sa ai "cricul central solid" :D:devil:
Re: : Re: nici o sarcina din 5 ian 2008 00:52 de mayasha
iar tu la aia 20 de ani ai tai...in caz ca apare o sarcina..crezi ca ai putea sa carry on si sa cresti copilul?uite..se intampla sa am si eu tot 20 de ani si sincer..eu una nu as putea sa fac asta. prefer sa folosesc un mijloc de contraceptie ...
: Re: nici o sarcina din 4 ian 2008 23:01 de Kamy19
La varsta ta? Dar cati ani ai domnisoara? 38 cu sot si 2 copii? :unsure: Cred ca parintii trebuie ascultati mereu pentru ca iti vor binele. Nu spun ca trebuie sa le urmezi orbeste toate sfaturile sau sa faci numai ce si cand zic ei dar e bine sa ...
Re: Re: Re: : Re: nici o sarcina din 4 ian 2008 16:28 de Nekunoskuta
La varsta ta? Dar cati ani ai domnisoara? 38 cu sot si 2 copii? :unsure: Cred ca parintii trebuie ascultati mereu pentru ca iti vor binele. Nu spun ca trebuie sa le urmezi orbeste toate sfaturile sau sa faci numai ce si cand zic ei dar e bine sa ...
Re: Dilema mare de tot din 4 ian 2008 16:25 de Nekunoskuta
Dupa toata experienta sexuala acumulata de-a lungul timpului e posibil sa stie ce sa faca pentru a se abtine. Nu cred ca trebuie sa te gandesti la varianta cu alta femeie inaintea ta ci mai bine bucura-te ca te poate satisface in felul asta. As vrea ...
Re: Stupid prin excelenta din 4 ian 2008 15:15 de beldeanu
la ce ai spus tu as mai adauga ceva...
ceva ce trebuie sa citeasca cel interesat....
in paranteza nimeni nu are formula ideala, nimeni nu stie ce gandeste ea, ce e in capsorul ei... daca ar fi asa ar fi mult mai simplu...
chiar daca te ...
Re: Re: Stupid prin excelenta din 4 ian 2008 15:07 de beldeanu
la ce ai spus tu as mai adauga ceva...
ceva ce trebuie sa citeasca cel interesat....
in paranteza nimeni nu are formula ideala, nimeni nu stie ce gandeste ea, ce e in capsorul ei... daca ar fi asa ar fi mult mai simplu...
chiar daca te ...
Re: Re: Tipic Romanesc din 4 ian 2008 13:42 de katherine
Ha! Nu te mai agita - vor urma multe alte comentarii dubioase din partea ,,domnului" - ca-mi vine sa mor de rsa:lol::lol::lol:...si acum ar trebui sa apara si ,,tiza" mea in orice clipa :zorro:..
Re: Tipic Romanesc din 4 ian 2008 03:03 de nypd
domnule anthony, eu nu am comentat nimic la adresa dumitale, incearca sa nu mai generalizezi:ok:
din punctul meu de vedere fiecare trebuie sa spuna exact ce are in capusa
Re: Re: Re: : Re: nici o sarcina din 3 ian 2008 21:58 de LonelyGirl
Tocmai de asta trebuie sa fii precauta. Nu sunt adepta proverbelor dar imi veni in minte acum ala cu "paza buna fereste primejdia rea" ;)
Re: Virginitatea - demodata? din 3 ian 2008 21:46 de Luminati
Don Juan pe ce lume traiesti ? Cauta in continuare o fata virgina pt casatorie si te vei alege cu visul.Oricum trebuie sa faceti dragoste ca sa vedeti daca va potriviti din punctul asta de vedere.
Cat despre sex cu o virgina, e aiurea caci fata ...
Pagina 602 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |