Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Gandurile mele....

din 31 dec 2007 21:57 de mist

31.12.2007 ora 19:54 ascultand muzica incep sa ma pierd printre ganduri si o mie de intrebari... Oare ce se intampla cu mine? Sa fie oare un inceput? O sa incep sa ma regasesc si sa nu ma mai ascund dupa altii? Oare este asa importanta ziua ...

Re: Re: Re: De ce se dezbraca fetele?

din 31 dec 2007 21:51 de SORIN28

;)Esti model?! hai sa mergem pe varianta asta... Un model nu pune poze pe net fara a primi bani (ca doar pentru asta pozeaza) Un model are un "album" dar ala e doar pentru creatorii de moda...restu care-si expun corpul sunt proaste sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 31 dec 2007 20:59 de ExoticDream

Revelionul este doar un motiv de distractie in plus, pe langa cele de natura religioasa si concediu. Nu stiu cator persoane le pasa ca, vai, sa schimba anul vechi cu anul nou, ca mai sunt 10, 9, 8, ... bla bla secunde si fac poc sampania, ne ...

Re: Eu 22, EL 38

din 31 dec 2007 18:14 de iib

the one, ma bag si eu in vorba dupa ce - bineteles - am ezitat mult. Te rog sa adaugi experienta mea doar la statistica raspunsurilor. Pentru ca nu e o reteta ca sa reusesti in felul asta si mai ales pentru ca depinde imens de tine, si nu stiu ce fel ...

Re: Re: Re: De ce se dezbraca fetele?

din 31 dec 2007 17:41 de Luminati

Le pui cumva pe net ? atunci sst.Sunt si poze cu fete in sanii goi, capre etc. Faci poze in lenjerie intima, pt ce ? Pt bani ?Pentru niste simple hartii iti vinzi sufletul...

Re: Re: hellp me

din 31 dec 2007 17:01 de opreanicu

incarca sa vorbesti cu mine boy16miami@yahoo.com

Re: Re: De ce se dezbraca fetele?

din 31 dec 2007 16:59 de adriana

pt voi cam ce inseamna poze indecente?...intreb pt ca eu sunt model...am foarte multe poze facute de diferiti fotografi printre care am si unele in lenjerie intima sau costume de baie(pt ca trebuie sa avem si astfel de poze) sau mai am poze de la ...

Re: Re: Re: Re: Ce trebuie sa fac

din 31 dec 2007 15:25 de SORIN28

Ok, fiecare cu parerea lui...hai sa-ti spun ce am "observat" eu: 3colegi la masa intr-un bar in Bremerhaven, Vine o nemtoaica la masa si ii spune unui coleg..."vreau sa te fut"...sincer..au fetele de afara o scara de valori de nu se mai poate ...

Re: Re: Re: Ce trebuie sa fac

din 31 dec 2007 15:06 de wood

nu se stie exact dc..........dar in lumea de azi ityi mai trebuie la femei si nu numai TJ(tupeu jegos):,

Re: Re: Ce trebuie sa fac

din 31 dec 2007 14:58 de Luminati

In lumea asta cam asa cred si eu ca e , dar de ce ?:mellow:

Re: Ce chestii va enerveaza in general? Dar azi?

din 31 dec 2007 14:40 de Luminati

Mama; ignoranta, prostia si taranimea populatiei acestei tari dar in special tiganii cu manelele lor...:lol:

Re: complexata

din 31 dec 2007 00:17 de solokd

poy mey daca aduci in discutzie chesti dastea intr-un mod mai copilaros incepi chiar cu o chestie copilariasa vb cu el pe net si baga si tu acolo o joaca de-a sinceritatea sa vezi ca o sa mearga :D si nu mai fi asa complexata ca pana la urma ...

Re: complexata

din 30 dec 2007 22:54 de Luminati

Daca ii place lui cum arati, de ce esti complexata ? Crezi ca toti ne credem Pamela sau Arnold ?...dar ne acceptam asa cum suntem.Din cate am inteles ai un caracter de kkt...dar macar tu nu esti ignoranta ca restul lumii si ai putea invata ceva. ...

Complexata

din 30 dec 2007 22:33 de mist

nu stiu daca asta este sectiunea in care pot deschide acest subiect, doar ca as fi foarte bucuroasa daca mi-ati putea da cateva sfaturi ca nu mai stiu ce sa fac :( Ultima oara cand am fost in tara am revazut un vechi amic despre care sincer nu ...

Re: Re: Re: Re: psiholog

din 30 dec 2007 19:17 de DarkAngel

oricum ar fi trebuit sa iti puna cateva intrebari sa iti dea un test sa te puna sa povesti ceva.... nu mere doar sa observe... trebuie sa te ajute cumva.. si sa isi dea seama care este problema.... probabil este un psiholog incompetent

Re: Re: Re: psiholog

din 30 dec 2007 19:08 de mist

eu stiu... eu acuma ma chinui sa gasesc ce sa ii zic sa o fac sa vorbeasca deja a devenit parca un joc si ca sa castig trebuie sa o fac sa vorbeasca sa zica ceva :wacko: sincera sa fiu vreau sa evit locul ala.. nus tiu daca pot si oricum tata mi-a ...

Re: Re: psiholog

din 30 dec 2007 18:57 de DarkAngel

PAi daca tine de sistem nervos nu ai ce cauta la psiholog!! nu are cu ce sa te ajute.. trebuie sa mergi la un doctor de specialitate si respiratia tine de creierul mic in pirncipiu si de alte sisteme care nu le stiu...deci ar trebui sa mergi la un ...

Re: Re: psiholog

din 30 dec 2007 18:54 de baby

si cand te gandesti k eu vroiam sa ma fac psiholog:blink: pai intai trebuie sa iti afle povestea intai povestesti tot despre tine........de cand iti amintesti si pana in prezent.....si apoi afla care e problema dak nu iti stie trecutul si ...

din 30 dec 2007 17:28 de Stranger_to_love

Asa am observat.Nu mi-a spus nimeni.

din 30 dec 2007 15:33 de IonutzZz

A dat in cartzi:D..ori probabil a citit in stele:-`

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!