Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ce au barbatii in cap??

din 28 dec 2007 14:47 de solokd

da da cum zici tu da uneori barbatzi se poarta asa pt ca si ei au fost in situatzi similare .... daca esti bun si iti aratzi respectul unei fete care nu trebuie ...trage singura concluzia :ok: (nu uita si baietii au sentimente) si cand sunt ...

Re: Re: Excitatie in timpul sarutului

din 28 dec 2007 12:25 de oanaaaaa

:lol: prietenul meu,knd ma saruta,ii place sa-si tina mainile ori p fundul meu ori sa-mi prinda capul in ele,zice k dak le-ar tine altfel nu ar mai simti la fel sarutul,k i se pare mai intim asa... :,:,:,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflete pe

din 28 dec 2007 03:21 de ExoticDream

Nu-i nimic, tocmai am primit astazi in dar de la Mos Craciun un.... tip! Expeditorul mi-a sugerat ca aceasta ar fi casa noastra! :D:lol::D

Re: Excitatie in timpul sarutului

din 28 dec 2007 03:11 de ExoticDream

Stai linistit, este normal, iar fata ar trebui sa o interpreteze ca pe o reactie naturala, ba chiar sa se simta flatata ca traiesti din plin intimitatea momentului! Daca se sperie, inseamna ca habar n-are cum functioneaza corpul omenesc, daca se ...

Re: Casnicie fara sex

din 28 dec 2007 02:41 de ExoticDream

Nici unul dintre userii nostri obisnuiti nu se poate lauda cu o casnicie de 20 de ani, asa ca nu te putem ajuta din experienta, putem sa incercam punandu-ne un pic "in papucii tai" si eventual ai sotului tau. Dupa parerea mea, intr-o relatie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se dezbraca fetele?

din 27 dec 2007 23:29 de Stranger_to_love

De ce daca sunt dispuse sa faca sex repede cu tine trebuie sa se si imbrace sumar? Eu cred ca de proaste.Chiar nu au nimic altceva cu care sa atraga barbatii(si nu ma refer la inteligenta,dar o privire,o miscare ceva,un flirt acolo) asa ca se ...

Re: Casnicie fara sex

din 27 dec 2007 23:19 de Nekunoskuta

Sa inteleg faptul ca problema e ca nu poate sa faca sex, nu ca nu vrea. In cazul asta ar trebui sa constientizeze singur problema si sa caute fara rusine ajutor specializat pentru ca se poate trata. Nu cred ca intr-o casnicie in care exista ...

Re: Re: Re: masaj erotic

din 27 dec 2007 22:21 de andra

nu cred ca o sa mearga mai departe k stie ca nus pregatita ..si ma respecta sutem de 6 luni impreuna..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suflete perech

din 27 dec 2007 21:58 de stefanoski

Alina, ti-am explicat ca relatia noastra nu mai merge dar pentru copilul nostru trebuie sa locuim in aceiasi casa ;);)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 dec 2007 19:06 de ExoticDream

Ca si bautura si drogurile, fumatul este un viciu care iti consuma inutil si sanatatea, si banii. Dupa parerea mea, viciile se instaleaza atunci cand vointa are momente de slabiciune...., vrem sa ne "ametim" ca sa uitam temporar o nereusita, o ...

Re: Re: Re: sexul in masina

din 27 dec 2007 18:52 de ExoticDream

Dar de ce trebuie pat? O mocheta ce are? Sau o masa, un birou, un scaun? Imaginatie sa fie, ca obiectele din jur pot capata intrebuintari dintre cele mai incitante! In privinta spatiului..... merge si unul mai mic, mai intim! ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce Va Aduce Mosu Ca La Min

din 27 dec 2007 18:45 de ExoticDream

E perfect, am nevoie de doza dubla pentru ca nu ma impac cu ideea ca viata trebuie traita asa cum este ea, plus ca o mai si complic! :devil::ninja::devil:

Re: Re: masaj erotic

din 27 dec 2007 16:56 de mist

chestia de care ii e frica e ca de obicei baiatul incearca mai mult decat un masaj... si pe urma mai e si frica : " ce ma fac? cum ma comport? ce ar trebui sa fac eu ?" eu zic sa cauti pe google trebuie sa gasesti ceva despre masaj :D cred ca ma apuc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Singurei de revelion....

din 27 dec 2007 13:00 de LonelyGirl

Axeaza-te pe un alt subiect, nu mai insista la asta.Da-mi mie o sansa, povesteste-mi ceva sau orice altceva :devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Ce Va Aduce Mosu Ca La Mine A

din 27 dec 2007 12:52 de LonelyGirl

Na, acum s-a facut Exotic cu doua sticlute :P

Re: Re: Re: Re: Ce Va Aduce Mosu Ca La Mine A Veni

din 27 dec 2007 11:23 de stefanoski

Eu am ajuns la concluzia ca nu am nevoie de aceasta sticluta. Viata trebuie traita asa cum este ea :flowers:

When you left i lost a part of me..

din 27 dec 2007 10:43 de mayasha

Hmm...m-am saturat de prietenu meu.e prea calare pe mine mereu sa ma sarute sa ma ia in brate sa ma tina de mana.ma simt sufocata..toata ziua vrea sa vorbim la telefon, vrea sa ne vedem in fiecare zi, cand ii zic k trebuie sa plec ma tine strans si ...

Re: Re: Re: Sarbatori fericite la toata lumea!

din 27 dec 2007 02:39 de ExoticDream

Acasa si eu.... Anul asta a fost special intr-un fel.... pentru prima data am putut sa fiu si eu Mos Craciun in familie.... surprinderea celor care au gasit cadouri de la un mos ciudat a fost nostima! Din nefericire, nu am fost Mos Craciunita ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita..

din 27 dec 2007 01:18 de yori

of...eu la 14 ani nici nu ma sarutasem ink cu un baiat dapoi sa ma gandesc la sex:blink: acuma(la 18 ani, el d aceeasi varsta) am un prieten stabil d 2 ani si ne gandim sa facem si acest pas. dar totusi! inteleg k tine d persoana knd se simte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 dec 2007 23:11 de SORIN28

Cadoul nu mai este. L-am mancat(mi-era pofta de ciocolata) :~* Cat despre cuvantul fetelor\femeilor...neee, nici pe mama nu o mai cred :ok:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 606 din 1098
«   1 ... 603   604   605   606   607   608   609 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare