Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Dragoste pe net din 14 dec 2007 11:16 de tematoare
La ,,yo'' i se zice de fapt ,,eu'', stiai asta? La ,,cant'' i se zice ,,cand". Ai mai mancat doi de ,,i'', la ,,aceleasi intrebari'' si la ,,si stii cand''. Ti-am scris direct varianta corecta. Btw, cati ani ai?
Re: Re: Re: Dragoste pe net din 14 dec 2007 11:08 de tematoare
De scris corect gramatical ai auzit? Daca nu, iti spun eu ca exista asa ceva si asa ar trebui tu sa scriu: fara ,,yo" si sa pui cratimele acolo le e locul(ex. ,,am patito''-->corect se scrie ,,am patit-o'') si semnele de punctuatie. Asadar, ...
Re: Re: Dragoste pe net din 14 dec 2007 02:20 de fulger21
si yo am patito si aceleas intrebari mi le-am pus si yo si sti cant vom avea raspuns la ele atunci cant vom fi linga persoana care nea acaparat asa de mult atentia dar eu spun ca in viata totul trebuie incercat
Re: Re: Re: Seductie sau a fi tu insuti (statistic din 14 dec 2007 00:41 de ExoticDream
N-am vrut sa fac discriminari! Si-apoi..... sunt si femei care agata ca voi! Tu raspunde la intrebare, nu te fofila!
:-`:-`:-`
Re: Re: Seductie sau a fi tu insuti (statistica) din 13 dec 2007 22:16 de Florica
Nu comparati seductia in cazul femeilor cu seductia in cazul barbatilor.
O femeie, daca arata acceptabil, trebuie doar sa-si dea pantalonii jos pentru ca de obicei barbatii vaneaza, nu femeile...asa ca nu bagati in aceeasi oala capra cu varza;)
Re: Re: Veninul din suflet din 13 dec 2007 19:50 de tematoare
ExoticDream, nu ai un id de mess? Daca nu vrei sa-l dai aici, anunta-ma ca ti-l dau eu pe al meu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2007 17:30 de plm
cand iplinesti aproape o luna de cand nu ai facut sex calumea delok ... sa`mi spui tu mie rabdare
Re: Re: Ce faceti de Craciun si de Revelion ? din 13 dec 2007 01:40 de Stranger_to_love
Eu deocamdata nu fac nimic de revelion si nici nu cred ca o sa fac.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2007 01:32 de ExoticDream
Aici se incheie si subiectul Claudiei. Din aceasta poveste la care am fost martori cel putin aici cu totii sper ca fiecare sa fi invatat cate ceva. Este adevarat ca rufele nu se spala in public, insa uneori durerea care te macina este atat de ...
Re: Veninul din suflet din 13 dec 2007 01:07 de ExoticDream
Cand le-ai facut cunostinta nu aveai de unde sa stii ce se va intampla, nu are sens sa te judeci pentru acel gest de altfel onest. Faptul ca ei doi s-au placut si acum au o relatie nu este un lucru cu care poti lupta, trebuie sa-l accepti, nu ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hmmm din 13 dec 2007 00:49 de ExoticDream
Nu as putea spune ca ai fost decat cel mult credula, te-ai lasat pacalita de cuvinte inainte sa cunosti cat de cat omul de la celalalt capat al conexiunii Internet, te-ai grabit sa dai amploare unei atractii simtite fata de cineva aflat la ...
Re: Ce faceti de Craciun si de Revelion ? din 13 dec 2007 00:33 de dorinda
plec:(..la Bucuresti...:wacko::wacko::wacko:...fara prieteni, fara iubit...dar trebuie...urasc sa fac ceva din obligatie..dar cine stie, poate n-o fi dracul chiar atat de negru
Re: Gravida dupa 2 saptamani? din 13 dec 2007 00:14 de ExoticDream
Tu ce vrei sa stii, de fapt: daca poti ramane insarcinata in urma unui contact sexual fara protectie intamplat acum doua saptamani sau daca poti ramane insarcinata in aceste doua spatamani de dupa contactul cu pricina (timp in care mai faci sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 12 dec 2007 16:19 de Nekunoskuta
Eu nu inteleg ce vrei tu!!!
Trebuie sa astepti, asa se va intampla pana se va rupe de tot. Nu ai ce face, doar nu o sa iei o forfecuta si o sa o tai! ASTEAPTA! Tu nu stii ce e rabdarea?
Re: gravida dupa 2 sapt? din 11 dec 2007 22:21 de Nekunoskuta
:blink: Adica???
Nu-ti trebuie 5 ani de la contactul sexual sa ramai insarcinata!!! Iti trebuie doar clipa aia cand sperma ajunge la tine in vagin. De deajuns sa ramai insarcinata. Mai pune si te intereseaza despre sex pentru ca in modul asta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hmmm din 11 dec 2007 22:15 de Nekunoskuta
Ba ai facut show. Sunt a doua persoana care spune asta, tine cont!
Nu cred ca iubirea sau "iubirea" trebuie declarata in felul in care ai facut-o tu. Te-ai hazardat in sentimente si vorbe doar ca sa te lauzi si acum iti plangi singura de ...
Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net din 11 dec 2007 17:51 de Macarena
poate esti entuziasmata si simti ca e "the one" insa people are shitty in real life dar mai pe net , unde in IGNORE (copy that roger :`) face toti banii , pe net nu trebuie sa te explici, pe net faci ce vrea muschiu tau , ca doar cei cu care tratezi ...
Re: Ceva s-a schimbat... din 10 dec 2007 19:23 de Nekunoskuta
E posibil ca diferitele probleme din viata de zi cu si sa faca sa-ti piara dorinta de sex. Cand se vor rezolva acelea vei vedea ca totul va fi ca inainte. Trebuie doar sa nu mai fii stresata si ingrijorata.
De ce sunt importante cuvintele de dragoste? din 10 dec 2007 17:38 de Andrei
- 5 motive pentru care TREBUIE să spui „Te iubesc”. Iar lista rămâne deschisă! -
Un singur trandafir are o valoare mai mare pentru cel ce trăieşte decât ditamai coroana entru el mort.
(Hal Urban)
Izvoare de forţă
Vă propun ...
Re: Calitatile unei persoane cu care ati face sex din 10 dec 2007 14:21 de Agony
Sa arate bine :huh:sau sa o iubesc, dar si ca sa o iubesc trebuie sa fie frumoasa :~* nu pot iubi strambe
Pagina 609 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |