Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 dec 2007 01:57 de carrie
Exact! Nu te arunci in patul oricui... trebuie sa existe acel ceva, nu as putea spune ce anume, o atractie, o scanteie, un foc (de paie sau nu). Si ceva-ul ala se poate naste din ceva pur fizic sau dintr-o discutie sau... nu stiu sa explic, cert e ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 dec 2007 01:34 de ExoticDream
Ai citit in graba posturile mele, de aceea nu ai retinut ca am spus ca vreau sa inteleg si sa invat! Daca ai putea sa ma inveti si tu ceva util, cu draga inima as fi student serios! La varste apropiate, ceea ce ne deosebeste in primul rand este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ar trebui sa fa din 6 dec 2007 00:06 de ExoticDream
Mi se pare un pic cam repede.... ai tu ideea asta fixa cu casatoria sau tipul cel nou te iubeste deja de catva timp? Eu nu m-as grabi.... abia ai incheiat o relatie nefericita, crezi ca pe baiatul asta vei reusi sa-l cunosti asa cum trebuie in ...
Mi s-a fisurat ata si mi-a curs sange... din 5 dec 2007 20:50 de Mi s-a rupt
mi s-a fisurat ata si mi-a curs sange ... acuma am mai incercat sa fac dupa 2 zile si i-ar a inceput sa`mi curga nu cat prima data ..dar na ... cat trebuie sa astept pana se vindeca pls ( astept raspuns rapid ) multumesc anticipat
Re: Re: respect din 5 dec 2007 19:23 de hakutzu
Omg, Ce sentimental e topic-ul asta, Imi vine sa plang , OMFG , Kidding , ha ha. Asa va trebuie daca nu stiti decat sa va bateti joc and shit like that. Anyway... Nu ca am ceva cu vreunu dintre ei / ele whatev , Dar totusi.. Life's Good , (Nu fac ...
Re: Dragoste pe net din 5 dec 2007 18:54 de Danny_DaBoss
Nu cred ca ai cerut sfat unde trebuie ca aici cam toata lumea incearca sa iti schimbe parerea. Cel mai bine e sa faci ce simti. Daca simti ca el iti este alesul atunci... GO FOR IT !
Re: Cat poti suferi din asta? din 5 dec 2007 11:36 de nypd
nu decat pot sa ma amuz copios ca de fiecare data cand vad povesti d jenu asta.
domnisoara il iubeste de nu mai poate dar nu-i stie pe prietenii lui, nu stie din ce familie provine, sper ca macar cum il cheama stie :lol::lol:
fetelor, VA MERITATI ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE SA FAC??????? din 5 dec 2007 09:38 de mayasha
pai ce daca nu poti sa te duci cu ea,..ar fi fost mult mai usor daca ai fi mers cu ea, e adevarat..dar date fiind conditiile..cred k trebuie sa inteleaga si sa se duca ea singura sau eventual cu cea mai buna prietena..nu mai pierdeti timpul ...
Re: Re: Re: Re: Re: CE SA FAC??????? din 5 dec 2007 00:46 de tot_eu
din pacate, tata a decedat acum 9 luni si am ramas cu mama si cu cei 2 frati. chiar imi este foarte rusine... ce o sa ii spun? "mama... ai un nepotel.. il cheama gigel". va las nr ei sa o anuntati voi??:P lasand gluma deoparte, timpul trece si eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 dec 2007 23:48 de ExoticDream
Astazi ma enerveaza cumplit impactul unei ploi amarate asupra transportului urban! Sunt de ajuns trei stropi si unui autobuz ii trebuie 40 de minute ca sa parcurga o statie! Chiar daca ai o carte la indemana, este imposibil sa nu auzi cele mai ...
Re: Re: Re: Re: CE SA FAC??????? din 4 dec 2007 21:23 de angela
Orice minune tine trei zile... Parintii vostri vor trebui sa se obisnuiasca cu ideea. La urma urmelor e vorba de nepotul lor, sange din sangele lor. Discutati cu ei, sunt sigura ca vor intelege si chiar daca vor fi socati trebuie sa aveti curaj ...
Re: Re: cat poti suferi din asta? din 4 dec 2007 21:19 de angela
Daca face chestii de genul asta, ia-ti zborul cat mai repede de langa el. Asta nu e barbat pe care sa te bazezi si care sa te respecte. Si daca era cu prietenii ce il durea gura sa iti spuna: Iubito, sunt cu prietenii, imi cer scuze, etc..Ti-a ...
Cat poti suferi din asta? din 4 dec 2007 19:55 de nora
am o relatie de aproximativ 9 luni in care totul este decurge bine...desi in orice se poate si mai bine. cu cateva certuri, dar normale ptr o relatie...nu poate sa curga numai lapte si miere...
acum cateva zile, iubitul meu a spus ca ...vrea ca ...
Re: Ce inseamna pentru voi pasiunea? din 4 dec 2007 16:10 de angela
Pasiunea este dorinta de a realiza anumite lucruri doar pentru ca ne fac o deosebita placere . Suntem pasionati fara sa vrem de pictura sau avem o pasiune pentru o persoana anume. Ceva ne atrage sa facem un anumit lucru din diferite motive pe care nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re: din 4 dec 2007 14:54 de baby
stiti ce mi sa zis acum ceva timp?
....sa NU ma joc cu vorbele!
iar TE IUBESC trebuie spus cand simti asta cu adevarat! cum o sa stiti voi cand ajunge celalalt sa va iubeasca cu adevarat dak el mereu zice te iubesc? de unde o sa stii k e ACEL ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: re: din 4 dec 2007 14:49 de Arabella_jus
''te iubesc'' nu trebuie sa fie cuvantul in a defini unele sentimente eu asa stiu cand spui te iubesc o spui ca o simti ...cel mai mare ''pacat'' este ca cele maii multe cupluri spun te iubesc in vant...poti sati exprimi si sentimentele in alte ...
Re: Re: Re: Re: CE SA FAC??????? din 4 dec 2007 13:10 de angela
Stiu si sunt constienta ca omori o viata, insa spun ce as fi facut in cazul lor. Sa am 17 ani, sa nu am liceul terminat, sa nu am un serviciu, sa fiu eu inca un copil, chiar nu mi-as dori asa ceva.SUNT IMPOTRIVA AVORTULUI, insa de multe ori se ...
Re: Insarcinata la 17 ani.... din 4 dec 2007 01:30 de ExoticDream
Mergeti la ginecolog MAINE!!!!!!! Lasati-l pe el sa faca toate calculele si POATE ii vor da alt rezultat. Daca nu, atunci nu aveti de ales, trebuie sa lasati sarcina sa se dezvolte normal.... Nu riscati aiurea in speranta ca poate-poate scapati, ...
Re: penis usor curbat din 4 dec 2007 01:27 de antrax
din cate am citit penisul se curbeaza spre o parte datorita masturbarii excesive . asadar lasa masturbarea si pune mana pe o fata adevarata:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 dec 2007 01:15 de ExoticDream
Care este rolul scolii, pana la urma? O diploma care "ne trebuie" ici si colo sau ceea ce invatam in anii aceia in care ne tocim coatele pe bancile ei? Dupa parerea mea, indiferent cata carte se face intr-o scoala sau alta, exista o diferenta ...
Pagina 611 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |