Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati

din 2 dec 2007 19:50 de Nekunoskuta

O descriere cat se poate de completa. Sa fie genul de om care numai cu o privire sa te aprinda, sa-ti tremure carnea pe tine, sa-l vezi cum sta nepasator pe fotoliu departe de tine, vorbind, iar tu sa te uiti la el dar sa nu intelegi nimic din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va aju

din 2 dec 2007 19:27 de Nekunoskuta

Da, se castiga bine. Pentru inceput iti trebuie permis de conducere si "papagal" si cu timpul ajungi mai sus, nu? Si da, ai sanse cu banii castigati, cunostintele acumulate si relatiile facute sa-ti deschizi propria firma. Te sfatuiesc insa sa ...

Re: Facultate, prieten, iesiri...JURNAL DESCHIS

din 2 dec 2007 05:01 de mayasha

azi m-am despartit de el...a zis k merita ceva mai bun...adik ceva care sa il lase mai mult liber, care sa il lase sa se combine cu cine vrea el...pusese ochii pe una in club..o vecina de-a mea..si am vazut..shi..l-am intrebat daca ii place ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati

din 2 dec 2007 02:20 de ExoticDream

Hai sa judecam matematic. Notiunile cu care operam sunt: [i]sexul[/i], [i]iubirea[/i], [i]mintea[/i] si [i]sufletul[/i]. Cunoasterea celuilalt poate incepe cu mintea, sufletul sau sexul. Lucrurile se petrec, de obicei, in ordinea asta: minte, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati

din 2 dec 2007 01:15 de ExoticDream

Corect. :love::love::love: Te referi la cazul meu sau in general? Contesti existenta iubirii?!? :heart::heart::heart:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati

din 1 dec 2007 16:25 de katherine

Barbatii sunt niste creaturi foarte simple, dar gandeste-te si la ei, saracii:lol: ca la niste entitati formate, ca si noi, femeile din ,,carne", ,,intelect" si ,,spirit", trei componente intre care trebuie sa exsiste o armonie sau un echilibru ...

Re: Re: calitati

din 1 dec 2007 16:00 de katherine

Gimme five! :lol::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati

din 1 dec 2007 14:53 de tematoare

Eu cred ca e nevoie si sa o iubeasca el pentru ca altfel e foarte posibil ca el sa nu fie prea tandru si ,,amabil'' cu ea in asternut.:)

din 1 dec 2007 14:48 de tematoare

Daca lucrurile ar sta cum zici tu, atunci nu ar mai exista atatea cupluri, nu crezi? De acord ca nu e usor sa gasesti pe cineva pe care-l iubesti si care sa te iubeasca, dar nici chiar asa cum crezi tu. :blink: Eu daca as fi in locul fetei careia ...

din 1 dec 2007 13:08 de baby

sau trebuie macar sa il iubeasca k sa poate face sex cu el!! ca nu poti sti sigur 100% never k te iubeste cu adevarat:blink: :huh::huh:nu? gresesc?:huh::-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati

din 1 dec 2007 13:04 de Stranger_to_love

Vroiam sa te intreb mai demult,dar nu am gasit contextul.Deci tu ca sa poti face sex cu cineva trebuie sa-l iubesti si trebuie sa te iubeasca.Cum reciprocitatea(sper ca am scris bine :p ) asta este aproape imposibila: esti virgina,nu?

Re: Re: cand parintii ei...

din 1 dec 2007 11:34 de johny

da..rabdarea o am..dar m-am saturat de atitudinea lor..mereu trebuie sa le stie ei pe toate...mai ales maicasa cand incerca sa ii bage prostii prietenii ca odata si odata tot o voi insela eu cu alta ca asa sunt baietii si ca nus asa perfect cum crede ...

Re: Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti

din 1 dec 2007 09:22 de wave

cand am vbit cu el mai deschis parca mam vazut pe mine ...si eu am suferit o depresie( diferite probleme scoala, familia,prietenele,etc. si n-am avut curajul sa ma deschid nimanui...:((e cumplit sa suferi in tacere...il vreau asa cum nu mi-am mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce chestii

din 1 dec 2007 03:23 de ExoticDream

Stai linistita, nu tie....! ;):D:lol: P.S. On topic, ma enerveaza senzatia continua de somn de care nu mai scap de vreo 10 zile, mana lunga a lucratorilor de la handling, care mi-a operat bagajul si acum trebuie sa-mi pierd timpul si banii cu ...

Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti

din 1 dec 2007 02:44 de ExoticDream

Probabil ca acest baiat nu joaca teatru, sentimentele i-au fost ranite grav in trecut, a suferit mult si nu poate sari "in alta barca" instantaneu! Nu toata lumea functioneaza pe principiul "cui pe cui se scoate", stiu ca baietilor li se intampla ...

Parintii ei se baga in viata de cuplu...

din 1 dec 2007 00:41 de johny

...se baga in viata noastra de cuplu? in special mama ei. Am 21 ea a facut 18 si avem 1 an si 8 luni de cand suntem impreuna. De atat timp maicasa si taicasu ii dau ore de venit acasa..(ora 10 in special ca cica au o obsesie cu asta) pt ei nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: prietena mea nu mia facut sex

din 30 nov 2007 22:11 de dan_is

in concluzie sexul oral e bun , practicati-l cu persoana care trebuie ... ce tot atatea povesti

Re: Eu virgin ea virgina

din 30 nov 2007 19:58 de DarkAngel

Bun lasand la o parte observatia uite niste sfaturi: Nu te grabi nu fi prea agitat prea emotionat nu fi brutal aminteste-ti ca exista preluduiu inainte de actul sexual,aminteste-ti ca tipa nu este un obiect ci este o persoana si este foarte ...

Ejaculare .....intarziata....dureaza prea MULT !

din 30 nov 2007 19:51 de Englishman

Poate s-a mai discutat, nu stiu,imi cer scuze daca acest subiect a fost dezbatut. Datele problemei : sunt un barbat cu destul de multa experienta amoroasa, iar sexul a fost dintotdeauna o mare pasiune de-a mea. Am 30 de ani si mi-am inceput viata ...

Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti

din 30 nov 2007 19:00 de baby

Omg!! pai daca ajungi sa nu te mai suporti nici tu e grav!!:blink: si tre sa te placa si altii k totushi traim printre oameni!!:-*

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 613 din 1098
«   1 ... 610   611   612   613   614   615   616 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare