Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Prietena mea nu mi-a facut sex oral din 10 dec 2007 02:24 de antrax
nu nu am facuto
Re: Eu 22, EL 38 din 9 dec 2007 15:49 de DarkAngel
Greu de zis tu trebuie sa-i cunosti intentiile cel mai bine este posibil sa vrea sa fie cu tine doar pt ca esti tanara dar mai sunt si alte n posiblilitati deci noi nu avem cum sa-ti dam un raspuns cert tu esti cea care poate face asta (daca il ...
Re: Re: Sunt eu tampit ? din 9 dec 2007 15:18 de Dunno
15 jumatate ...
Prin liberatatea aceea nu m`am referit la cluburi si la iesiri in miez de noapte ,doar la iesiri in cafenele or stuff ziua
Ce ar trebui oferit din partea noastra,a adolescentilor din anul 2007 ?
Ai pus diferit ...
Re: Sunt eu tampit ? din 9 dec 2007 13:00 de Nekunoskuta
Ce varsta are? Numai de asta depinde liberatea pe care i-o ofera parintii iar daca are 15-16 ani cred si eu ca nu pot sa-i ofere "libertatea adolescentilor din anul 2007"!!!
De fapt ce inseamna aceasta libertate? Plecari la munte/mare cu ...
Re: Re: Re: va rog din 9 dec 2007 12:50 de Nekunoskuta
Dezvirginarea nu poate afecta in nici un mod efectul anticonceptionalelor!!! Mi se pare mie sau cunostintele tale in materie de sex se limiteaza la a sti unde iti e vaginul?
La ecograf nu se vede daca mai esti sau nu virgina!
Sa mai ...
Re: Re: bube pe pielea care acopera "capu penisul din 8 dec 2007 22:46 de @ndrey
Si eu am o asemenea problema...de ceva vreme (1 an) am la baza capului penisului niste bubite mici, albe si relativ tari... trebuie sa mai spun ca nu ma supara in nici un fel, in sensul ca nu am mancarimi, nici rani... :unsure: Ma poate ajuta cineva ...
Re: Re: va rog din 8 dec 2007 22:15 de fizzy
eu am un ciclu neregulat de la inceputul pubertatii acum fac un tratament cu anticonceptionale dar sunt inca nemultumita de efectul acestora .. uneori am dureri insuportabile .. intrebarea mea ar fi urmatoarea .. ar afecta cumva dezvirginarea ...
re din 8 dec 2007 02:35 de Stranger_to_love
Ma streseaza expresia asta "sa fiu eu insumi".De ce? Pt. ca sunt tot timpul eu insumi si nu trebuie sa mi se zica asta.Sunt eu insumi,iar o schimbare de "look" cum mi s-a sugerat la conferinta ar insemna sa nu mai fiu eu insumi.O schimare a ...
Re: Am doi posibili parteneri: pe care sa il aleg? din 7 dec 2007 17:31 de capitanul210
chiar ca ai dilema mare;
avand numai 19 inca esti la inceput dar trebuie sa fii cu ochii largi deschisi
pe cine alegi pentru o relatie 'stabila';
sa alegi pe acel care are grija de tine care iti ofera dragostea (inima lui) ca o fi copilaros sau ...
Re: Miros intepator din vagin din 7 dec 2007 15:49 de kitty
e posibil sa fie o infectie vaginala minora dar trebuie tratata ca apoi avanseaza mergi la un ginecolog e mai bine
Re: Prietena mea nu mi-a facut sex oral din 7 dec 2007 15:25 de kitty
ai vorbit cu ea despre asta?
ce ti-a rsapuns?
poate k ea ink nu e pregatita sa o faca trebuie sa vorbiti sa o intelegi si pe ea .e normal k dintai sa discutati.tu i-ai fact ei sex oral , de exemplu?
Re: Re: Baieti...sunteti pregatiti pentru casatori din 7 dec 2007 00:53 de ExoticDream
Nici eu nu sunt de acord ca baiatul sa sau fata sa vina cu totul de la inceput. Daca cei doi se inteleg, vine fiecare cu ce are in acel moment, iar restul se "construieste" impreuna, in timp. Intr-adevar, trebuie sa mai ramana cate ceva pentru ...
Re: Re: Baieti...sunteti pregatiti pentru casatori din 6 dec 2007 17:59 de SORIN28
Mama cat de inapoiat esti. Nu spun ca femeia nu trebuie sa " produca(sa duca bani in casa) dar...femeia mea o vreau printesa, o vreau fara sa munceasca si sa aibe tot ce isi doreste. Cu ce m-ar face asta innapoiat?! Bani se fac usor(daca stii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ar trebui s din 6 dec 2007 17:42 de angela
Tipul ma iubeste si problema e ca si eu il iubesc.. E un sentiment ciudat dar amandoi ne dorim asta.. Si in orice caz ca sa fim impreuna trebuie sa ne casatorim.. E o situatie mai dificila..o sa va povestesc la momentul oportun.Ne intelegem ...
Re: dorinta ei din 6 dec 2007 14:34 de nypd
p c te bazezi cand afirmi aceste?):(
dorinta ei din 6 dec 2007 13:42 de Stranger_to_love
Intre timp eu m-am mai gandit la subiectul asta si imi pun o intrebare:
Ce calitati ar trebui sa aiba o fata pt. a vrea sa faca sex cu mine?
Mai pe romaneste: Cine m-ar vrea pe mine?
In primul rand trebuie sa ma cunoasca bine,deoarece zic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 dec 2007 11:17 de katherine
De citit in graba posturile - nu ti le-am citit, desi pot spune ca ele contin, in foarte mare parte cam aceleasi idei: ,,nu poti accepta sexul in afara sentimentelor", ,,nu concepi ca trupul sa invinga spiritul", apropierea fizica de o persoana ...
Re: intrebare!!! din 6 dec 2007 10:33 de dea
eu nu folosesc logest de foarte mult timp dar trebuie sa iei in ultima zi de pauza daca citesti prospectu vezi.:rolleyes:
Re: Re: Re: penis usor curbat din 6 dec 2007 08:51 de mayasha
asa stiam si eu...
nu trebuie sa iti faci complexe legat de chestia asta..nu esti primul si nici ultimul si nu afecteaza cu nimic sexului..daca stii ce sa faci cu el..totul va fi bine :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 dec 2007 03:05 de verdiuc
Eu o sustin pe ExoticDream. Este femeia completa.La ea tot ce spune parca este venit din Biblie,si catre asa ceva ar trebui sa tindem.Pe cand in capul celorlalte 2,tinde sa fie ba o varza,ba o inconsecventa aiuritoare.
De asta avem traficul ...
Pagina 610 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |