Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Sarcina si totusi menstruatie prezenta?

din 18 dec 2007 11:02 de baby

la 4 luni de sarcina nu se misca si copilu macar asa putin?:blink::huh: :-*

Re: Sarcina si totusi menstruatie prezenta?

din 18 dec 2007 10:32 de Nekunoskuta

Esti cam obsedata. Doar asa...putin :D La 4 luni esti la jumatea sarcinii si trebuie sa simti intr-un fel sau altul!!! Nu crezi?

Re: Re: Re: dc nu pot comnunica cu iubitu?

din 18 dec 2007 10:27 de Nekunoskuta

Mi se pare ca sunteti de putin timp impreuna, nu? Spun asta pentru ca unei fete ii vine foarte greu sa vorbeasca despre asa ceva cu un tip pe care il stie de putin timp. Oricum, problema vine de la tine, trebuie sa capeti incredere si sa nu mai ...

Re: Re: Ce ma enerveaza azi?!

din 18 dec 2007 10:23 de Nekunoskuta

Ma enerveaza faptul ca peste o ora trebuie sa plec la munca, nu de alta dar tura de dupa-amiaza e tare plictisitoare :( plus ca nu simt nimic din toata ziua. Ma consolez insa cu gandul ca joi si vineri sunt libera :D

Re: Re: Re: de ce se dezbraca fetele?

din 17 dec 2007 22:55 de Stranger_to_love

cum adica gen? mi se pare ultima terminata laura andresan si urata si proasta.Macar daca era frumoasa,dar nici macar atat. Alta chestie.Ca sa fii sexy sau ca sa ublii cu multi baieti nu trebuie sa fii si vulgara,dar se pare ca asa sunt ...

Re: Re: Avantajele si dezavantajele mutarii impreu

din 17 dec 2007 20:29 de baby

wow sunt constienta k sunt ft multe responsabilitati.......da mie mi-ar fi teama la inceput:((:(( :-*

Re: Re: Nu ma inteleg deloc bine cu mama. Ce pot s

din 17 dec 2007 20:29 de Nekunoskuta

Face ceea ce fac majoritatea mamelor ce au avut un esec in casnicie: incearca sa-si apere fiica de o posibila neimplinire in dragoste fara sa-si dea seama ca viata fiicei nu trebuie sa urmeze cursul fostei ei vieti. Singura solutie ar fi sa vorbesti ...

Re: Re: ce au barbatzii in cap??

din 17 dec 2007 19:47 de nypd

hai ma nu fi rea:p

Re: ce au barbatzii in cap??

din 17 dec 2007 19:26 de tematoare

Invata sa scrii corect in limba romana si dupa aceea mai stam de vorba. Incredibil cati indivizi care habar n-au sa scrie corect scriu mesaje pe forumul acesta! In curand nimeni nu va mai sti romaneste asa cum trebuie! Mai studiati fratilor!

Lately..

din 17 dec 2007 09:56 de mayasha

Trebuie sa ma apuc sa invat la algoritmi in programare...dar nu am nici un chef... :-` Asa ca..mai scriu si eu prin jurnal poate mai dau apa la moara unora de pe acest forum... :cat::cat: Miercuri..zi ciudata rau..o intalnire..cea mai ciudata din ...

Re: devine flasc in momentul penetrarii

din 17 dec 2007 04:58 de DarkAngel

Banui ca nu ai probleme de sanatate deci in cazul acesta singurul factor poate fi cel psihic+lipsa de experienta. Ideea este simpla trebuie sa nu fi grabit,cat mai putin emotionat stresat sau prea concentrat la ceea ce faci... incearca sa simti ceea ...

Re: Re: Re: devine flasc in momentul penetrarii

din 17 dec 2007 00:02 de baby

pai nu de 4 ori in aceesi zi mey :-*

Re: Re: devine flasc in momentul penetrarii

din 16 dec 2007 23:32 de stefanoski

De 4 ori in aceiasi zi ?? mi-e greu sa cred ca in aceiasi zi ai incercat de 4 ori si nu ai reusit. Nu-ti pot da mari sfaturi, n-am experienta, dar cred ca daca te scapi odata, va mai jucati un pic, sarutari, mangaieri, dupa 10 minute revine erectia ...

Re: Re: Sarutul cu limba

din 16 dec 2007 20:14 de gabitzu01

cel mai bine e sa te lasi condusa de el/ea vezi cum saruta el/ea si continui dupa el..si nu trebuie sa iti fie lusinika.

Melodii preferate

din 16 dec 2007 10:06 de SORIN28

[b]Parazitii - Drogurile schimba tot[/b] Dezamagit de viata ta, de exigenta parintilor Esti prins usor in mirajul drogurilor Ai mers mereu pe mana prietenilor Fara sa stii partea intunecata a lor Te`ai apucat la caterinca Cu baietii pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avantajele si dezavantajel

din 16 dec 2007 02:13 de ExoticDream

Din punctul meu de vedere, varianta 2 este cea ideala (cu variatiuni de genul "un weekend din sapte dau o fuga la parinti si petrec o noapte sau doua acolo"), dar ma tem sa generalizez pentru ca eu sunt genul de persoana cu o inertie mare, adica ...

Re: hellp me

din 15 dec 2007 18:55 de ana

Eu am 2 saptamani de cand am facut o....Sincer si mie mi a fost foarte teama ..de durere...de toate...Insa am zis k o fac si ep asta...Si a contat mult el..a avut rabdare si a fost atent...E devarat ca doare,dar nu e o durere foarte intensa...ca o ...

Re: Re: Re: Re: Usturime la urinare dupa masturba

din 15 dec 2007 15:13 de baby

:blink:tu vorbesti serios? :blink: :huh::huh::huh::huh: zau k ma sperii...nu credeam k mai exista barbati cu astfel de conceptii:blink: O:)

:)

din 15 dec 2007 10:05 de girl

trebuie sa consulti un medic...e cel mai indicat!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Re: Re: Re: Usturime la urinare dupa masturbare

din 15 dec 2007 00:34 de nypd

ei, papusile intre ghilimele, adica asa: "papusile". femeile trebuie sa stea la cratitza:devil: si trebuie batute. ):( iubire fara bataie nu se poate:ok:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 608 din 1098
«   1 ... 605   606   607   608   609   610   611 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare